- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Az "5.3.0.65246"-os Android-os kliensnél futottam bele a következő problémába:
Ha kilépek (Sign out), akkor az eddigi normál kilépés helyett megjelenik egy új oldal, amin egy fejét leszegő kis figura alatt lévő szöveg arról próbál meggyőzni, hogy ne lépjek ki, hanem tegyem az egész progit inkább a háttérbe, mert akkor úgyse fogyaszt semmit (hiszi a piszi), és egyébként is, ha így teszek, akkor nem fogom megkapni a bejövő üzeneteket. Normálisak? Azért lépek ki, mert ki akarok lépni, és ne akarok semmit sem megkapni. Na, mind1, ez apróság lenne ...
A gond az, hogy a következő indításnál megint bekéri az ID és a jelszót, aztán próbál valamit szinkronizálni, aminek az lesz a következménye, hogy teljesen szétb@**arintja a telefonos kapcsolataimat. Duplikálja a rekordokat, plusz beszúrja a Skypa-osokat ide. Pedig utóbbit direkt minden telepítés után kikapcsolom.
Még szerencse, hogy vissza tudtam állni egy régi mentésből, így nem történt nagy baj. Titanium Backup-al visszatettem a 5.2.0.62296-ot, ott nem volt ilyen gond. Aztán töröltem, majd Play!-ről megint a 5.3.0.65246-ot. Újra szétcseszett mindent. Szóval - nálam - egyértelműen a legutolsó 5.3.x-el van valami gebasz.
Légy szíves nézzétek már meg, hogy nálatok hogyan viselkedik. Viszont előtte mentsétek le a telefonos kapcsolataitokat, nehogy gond legyen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest