Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Yettel topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Az "5.3.0.65246"-os Android-os kliensnél futottam bele a következő problémába:
Ha kilépek (Sign out), akkor az eddigi normál kilépés helyett megjelenik egy új oldal, amin egy fejét leszegő kis figura alatt lévő szöveg arról próbál meggyőzni, hogy ne lépjek ki, hanem tegyem az egész progit inkább a háttérbe, mert akkor úgyse fogyaszt semmit (hiszi a piszi), és egyébként is, ha így teszek, akkor nem fogom megkapni a bejövő üzeneteket. Normálisak? Azért lépek ki, mert ki akarok lépni, és ne akarok semmit sem megkapni. Na, mind1, ez apróság lenne ...
A gond az, hogy a következő indításnál megint bekéri az ID és a jelszót, aztán próbál valamit szinkronizálni, aminek az lesz a következménye, hogy teljesen szétb@**arintja a telefonos kapcsolataimat. Duplikálja a rekordokat, plusz beszúrja a Skypa-osokat ide. Pedig utóbbit direkt minden telepítés után kikapcsolom.
Még szerencse, hogy vissza tudtam állni egy régi mentésből, így nem történt nagy baj. Titanium Backup-al visszatettem a 5.2.0.62296-ot, ott nem volt ilyen gond. Aztán töröltem, majd Play!-ről megint a 5.3.0.65246-ot. Újra szétcseszett mindent. Szóval - nálam - egyértelműen a legutolsó 5.3.x-el van valami gebasz.
Légy szíves nézzétek már meg, hogy nálatok hogyan viselkedik. Viszont előtte mentsétek le a telefonos kapcsolataitokat, nehogy gond legyen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- AMD FX
- Windows 11
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest