- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cermi
újonc
Nem var senki csodat, de azert 50.000ert tudjon olyan vagy banja fene kicsit gyengebb hangot mint egy 18e ft-os sj4000. Nekem kocsiba van a legtobbet, de ha visszanezem es epp beszelgetek a mellettem ulovel normal hangerovel akkor visszanezve a felvetelt nem nagyon lehet hallani a beszelgetest :/ (kb mindkettonktol 30-40 cm-re van a kamera fejmagassagban)
-
cermi
újonc
válasz
BoharJoe #1689 üzenetére
En elorendelessel vettem meg dec. elejen az elitet. A hangproblemaval kapcsolatban irtam uzenetet az electropointnak(ahonnan rendeltem a kamerat). Teljesen normalisan alltak hozza a hibahoz, ok hivtak fel engem, hogy javult e a helyzet nalam a frissitesek utan, persze ez meg a legelejen mikor a problema felszinre kerult, ugye mint kiderult a frissites nem segitett sehol. Ezutan azt mondtak, ha januarban amit kapnak szallitmany mar jo, es igenyt tartok ra akkor cserelik a keszuleket. Nalam valoszinu ez lesz.
-
cermi
újonc
válasz
KoVee84 #1397 üzenetére
Az 5000nel az 5000+ mivel tud tobbet? Mert mikor a 4000est megvettem nem nagyon kovettem tovabb a tipusokat, mert nekem bevalt az is es hibatlan volt a tegnapi napig, napi kb3ora hasznalattal tobb mint egy evig. Nehol olvastam h vannak a +nak hatranyai? Mik azok mert a rengeteg hozzaszolas kozott nem talalom :/
-
cermi
újonc
Udv!
Ugy nez ki tonkrement az sj4000wifis kameram :/ Tervezek venni egy 5000est. Melyiket ajanljatok sima vagy plus? Es honnan erdemes venni? Garis kellene mert a 4000 is szerettem de sajna egy gari nem lett volna most hatrany. Az nem erdekes ha par ezer forinttal dragabb helyrol van csak biztos legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bluetooth hangszórók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest