- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepi81
tag
Vigyázz, hogy valós kapacitású kártyát vegyél, mert akadnak hamis (fake) kártyák is bőséggel.
Nekem 2 db van: egyik egy Samsung EVO 32Gb-os, a másik egy Sandisk Ultra 32Gb-os, mindkettő Class 10-es.
A Sandisk csomagolásán van egy 16 jegyű kód a kaparós reteg alatt. Ezt a kódot beírva a gyártói honlap validálja a kártyádat, illetve, van a how2testw nevű ingyenes program, ami teleírja, majd visszaolvassa az adatokat a kártyádról és megtudod a valós kapacitását.A Samu nekem 3000Ft-ban van, a Sandisk 3800-ban. Mindkettő eredeti.
A noname kártyák baja, hogy csak párszáz Ft-tal olcsóbbak a márkásaknál, viszont nagyobb velük a rizikó. -
Sanyesz.
őstag
Beszerzési forrás és gyártó kérdése.
Ha "sürgős", akkor MyMemory-tól pár nap alatt itt van a kártya, de ott drágább, mint a Sincerity-nél, ahonnan 10-15 nap a szállítás.
Előbbinél szokott lenni postaköltség, utóbbinál nem.
A kérdésedre visszatérve: a 32GB-os Class10 UHS-1 kb 10$, de nézd át a palettát. -
llaszlo
veterán
Én wifi verziót vettem, mert az volt jó áron. Viszont eddig kb semmi hasznát nem vettem a wifinek.
Arra jó, hogy a telefonon el tudod indítani a felvételt meg be tudod állítani a kamerát. Ha van igényed ilyen távoli felvételre, akkor arra jó. Máskülönben nem sok mindenre használható. Legalábbis én nem találtam még más funkcióját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest