- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
P3tyka
csendes tag
Szia!
Ha az eredeti SJ4000-et keresed, akkor itt is megtalálod: http://electropoint.hu. Nem hasonlítgattam össze a többi oldallal, de szerintem nem vészes az ára (ár / érték arány..muhaha).
Ha kérdésed lenne, eléggé segítőkészek voltak. Legalábbis nekem minden kérdésemre válaszoltak.
Üdv.: Péter
-
maj-viktor
őstag
Kicsit járj utána a témának... pl. olvassd vissza az itteni kommenteket és megérted miről vakerálok... persze akinek megfelel az SD28, az vegye azt!
(#2642) CGmatula
Elérhetőség: Raktárhiány, előrendelhetőAhogy a mobilx-es SD28 is: Előrendelhető
Esetleg akinek sürgősen kell, apróhirdetési oldalokon próbálkozzon...
(olx-jofogas-vatera-teszvesz)Hivatalos forgalmazót még nekünk sem sikerült nagyon találni magyarba (aki ÁFA-san, eredetit árul) hivatalos boltból...
meg ezek merültek fel:
flyingmodels.eu
mcgoat.huÍgy marad a magadnak rendelés vagy az "apróhirdetéses" emberkék!
De persze ha valaki talál még magyar webshopot, aki EREDETI sj4000-et árul és RAKTÁRON is van neki, ne tartsa vissza, láthatjátok eléggé nagy igény van a termékre! Csupán senki sem akarja megvárni az 2hetes - 2hónapos külföldi szállítást! -
maj-viktor
őstag
Mobilx SD28-at árul, de csak előrendelést vesznek fel, ahogy láthatod, jelenleg nekik sincs raktáron...
Vám/áfá-ról... nekem / ismerősnek mind3 helyről vámolták/áfázták... bang-fox-geek
Szóval csak akkor rendeld, ha ezt is belekalkulálod! (~+30%)A külföldi nettó ár, a belföldi bruttó! Azért tűnik olyan nagynak a különbség, ha már a külföldit is felbruttósítod, nem olyan nagy a különbség!
Wifi-s verzió még nem jött ki! mobilx SD28 wifi-t árul, de még ők sem tudják mit, mert nincs nekik raktáron... csak előrendelés! Ez olyan, mintha az iPhone 6-ot előrendeled, még azt sem tudod mit tud!
Én megvárnék teszteket róla... ez még több hónap! Így csakis eredeti SJ4000-et vennék, nem SD28-at, meg SD28 Wifi-t...Akksi: tuti ugyanazt árulják... úgyanaz a forrás... minden shopnak külföldi a forrás... csak ezután megfizetnek minden adót - járulékot, plusz ráteszik a hasznukat, így jön ki az árkülönbség!
(majd egyszer ha nyitsz egy boltot / vállalkozást megérted...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest