- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Ferenc970
csendes tag
válasz
Xarina #14255 üzenetére
Nos... Ez nekem is feladta a leckét. Snolkerezéskor, főleg kikötői moló-hullámtörő mellett mikor erős volt a hullámzás, semmi nem volt jó. A szelfi bot is ugyan úgy ringott velem. Talán valamivel tudtam csillapítani a ringást a bottal, ha ráéreztem a hullámzás ritmusára. Búvárkodáshoz szerettem volna olyan maszkot aminek a tetején van sportkamera fogadó kialakítva. Utólag már nem sajnálom, mert sokszor nem azt nézi folyamatosan az ember mint amit éppen kamerával vesz (másik búvár hol van, hol az a másik hal ami előtte itt úszott, nem kéne a horgony kötélbe akadni, stb...). Hogy a buborék felhőről már ne is beszéljek. Én mindenkor a szelfi botot használtam, mert azt rá tudtam kötni a kezemre, változtathattam a hosszát és betudtam tolni a kamerát a barrakuda meg a rája búvóhelyére is. Nem akadályozott a mozgásban és haladáskor könnyebb volt oldal kamera felvételeket készíteni egy adott korallról. Ez azért fontos mert több halfaj megretten ha megállsz. Ráadásul a búvárkodás elején, amikor még páros-kisérősbe kell nyomni, a bottal sokkal jobb szelfit tudsz csinálni
.
-
Ferenc970
csendes tag
válasz
Xarina #14247 üzenetére
Örülök ha segíthettem. Viszont most látom, hogy elírtam a wifis akksi időt
, 48 perc volt nekem amikor folyamatosan ment. Miközben a kijelző ki volt kapcsolva. Így és a rettentő forrósodás miatt az a véleményem, hogy csak a felvétel irányának beállítására érdemes használni. Főként, hogy a wifije rálátás esetén jó tellel is 6-7 méter után már nem megbízható. Vagy ahogy írtam, adat átadásra... Persze arra ügyelni kell, hogy előbb a kamerán kapcsoljuk le a wifit mert azt rögtön látjuk a telen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest