- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Picturemaker #14298 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Picturemaker #14298 üzenetére
FW csere megoldotta közben a szemcsés képemet. Most már nem ezt a szemcsés valamit produkálja. Az ehavitt most szerkesztem össze, most a minősége se ilyen össze vissza cucc.
Segítenétek viszont? Láttam pár helyen "Chin" mountot. De nem találok magyar shopokban. És nem lenne nyerő az Alli.... nincs rá 2-3-4 hetem.
Aug.-ban Szlovák 6 napos túra, és nem szeretném a sisak oldalán hagyni. Khm... tempó felett már nem az igazi.
És egyébként stabilak? Mert ilyen pántos csatos cuccnak tűnnek.
@Picturemaker: Akkor szerintem az nem lesz origi.
-
Skillet
addikt
válasz
Picturemaker #14292 üzenetére
Tuti 2", tuti nem wifis?
Mert a 2"-os simánál tényleg csak 1.5-ig van a firm, de más verzióknál van már 1.6, 1.7 is. -
Ferenc970
csendes tag
válasz
Picturemaker #14294 üzenetére
Szia!
Elnézést, hogy közbe... Az extrém eredetiket forgalmaz. A dobozon lévő matricával tudod leellenőrizni. 1.6-os csak a wifishez van elvileg. Viszont az még 207.02.-i. Így elvileg lehet hogy Te frissebb fw-vel kaptad... Bár a simához én sem látok újabbat. Szerintem kérdezd meg az [link] segíteni fognak. Egyébként a számítógépek sem fogadják csak simán, kamerának. A vezérlőben van hogy egy pár dolgot át kell állítani. Nekem sem ment mikor ki akartam próbálni, más állította be, de nem is használom úgy... Ja és többen is panaszkodtak a késedelmére is. Persze, ha FullHD-ben van a kamera akkor azt nehéz gyorsan lekövetni.
-
válasz
Picturemaker #14292 üzenetére
Hol vetted és mikor?
szerk: Már majdnem akartam írni, hogy a SJCAM ZONE App-al letudod ellenőrizni, de eszembe jutott, hogy nem wifis.
-
válasz
Picturemaker #14289 üzenetére
Lehet, hogy visszavonták valami hiba miatt a fw-t, bár kétlem. Melyik készülék ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest