- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
Moonwolf #15142 üzenetére
Ezen ne rágódj, küld vissza és csere vagy teljes visszatérítés, én a pénzt választanám.
De mielőtt vissza küldenéd, csinálj róla egy két képet úgy hogy a lencse legyen leméretezve és küld el az sjcammagyarorszag -nak, majd ők megmondják hogy replica vagy sem
Amúgy nekem van hozzá gyári optikám, egy bontott kamerából való, nekem az alaplap adta meg magát [link] -
beis-compo
tag
válasz
Moonwolf #15136 üzenetére
Egy harmadikat én is dashcamnak használok, néha megtréfál, van hogy elfelejti az idôt, és akkor az éppen felvett lesz a legrégebbi (gyártási idôvel indul) tehát letörli a ciklikus írással amit felvett
.Elég korrektül vesz fel, már sok éve. (Mondjuk nyomtattam napellenzôket rájuk.)
Illetve van hogy nagyobb hidegben nem indul el, félfénnyel világít a tetején a sárga led, akku ki-be megjavítja.
De ha most akarnék erre költeni, és nem talonból húzok elô egyet, dedikált eszközt vennék. -
-
beis-compo
tag
válasz
Moonwolf #15134 üzenetére
Élességet lehet kézzel korrigálni:
Lepattintható az elôlap, két oldalt van két-két pöcök a vékony mûanyag lemezen. Az optikát kézzel határozottan megfogva el lehet forgatni (menetes, amúgy szabvány M12*0.5mm, ekkor a menetrögzítô elengedi). Egy távolabbi pontra nézve (ablakon ki, de legalábbis szoba átellenes oldalába, nappal) és legjobb egy TV-re, HDMI kábellel bedugva élesre állítani. De hamis optikával nyilván nem lesz igazi sikerélmény. Ha teljesen kicsavarod az optikát, látható lesz a szenzor, ami ha nem szép nagy (1/2.3"), akkor tutira hamisítvány az egész. Egyébként, hamisítványok még úgy szoktak kibukni, hogy ráfrissít a naív tulaj a firmware-re, és ezzel téglásítja. Amúgy ha most vetted MM-ban (sejtem hogy nem), vidd vissza. -
válasz
Moonwolf #15128 üzenetére
Van két ilyesmi régebbi kamerám nekem is. Az egyik egy wifis kis kijelzős Sj4000, a másik egy 4000+ (ebből eleve csak kis kijelzős volt, nem csinálták sokáig). Mind a kettőnek olyan a kamerája kívülről mint neked a régebbi. Újabb nagy kijelzősöm nincs, nem tudom, hogy milyennek kéne lennie. De beis-compo írására hagyatkozva ugyanolyannak kéne ezek szerint...
-
-
-
-
-
coolicool_hu
tag
válasz
Moonwolf #12210 üzenetére
Szerintem ne zavarjunk össze senkit, tisztázzuk, hogy van sj4000 (basic), sj4000 wifi és sj4000+ egyébb kombináció nincs, talán ha valaki nagyon szőrszállhasogató akar lenne akkor van sj4000 basicből régebbi és újabb vagy más kijelzővel szerelt ezt pontosan nem tudom, de a gyártó nem is tartja külön számon.
A hivatalos oldalon össze is lehet hasonlítani őket.
Felbontásban, sensorbanm számos beállításban eltér a két kamera. itt igaz, hogy az újabb jobbKorábban valaki írta, hogy a nagyobb felbontásban rögzített majd FullHD-re méretezett kép szebb mint az eredetileg FullHD-ben rögzített. (személy szerint nem próbáltam)
Ami számomra tapasztalat idáig az sj4000+ kameráról, hogy ha sok természetes fényt kap akkor egy rossz szavam sem lehet. A gyro nagy találmány, viszont vagy firmware probléma (2.8) vagy hardver de wifi-t bekapcsolva úgy merül a készülék látszólag, hogy 1/3 az üzemidő (kikapcsol). Viszont kikapcsolás után vissza tudom kapcsolni és ha nem próbálom meg ismét a wifi-t akkor egész sokáig elvan.
-
axlfsi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest