Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Én ma épp ezen is baxtam fel az agyam. Valami éjszakai verseny városi pályán, ahol van két ugrató is (de már eleve: mi a faxért kell ugratni pályaautókkal?). Másik, hogy elimination verseny? Nebassz, ilyen valahogy nincs a komolynak tartott szimulátorokban, de mondom sebaj, ettől még lehet élvezetes. Egész egyszerűen, ha túl gyorsan ugrattam el, akkor minden egyes esetben a forgalommal szemben állt meg az autó. Mindegy mit csináltam, hogy gépészkedtem, ha 2 km/h-val gyorsabban ugrattam el, akkor forgalommal szemben végeztem, ennyi, ez így van beleírva a programba. A másik épp az volt, amit mondasz. Ha bármi balhé volt, minden egyes esetben a palánkkal szemben álltam meg. Mindig, kivétel nélkül. Vagy 50-szer ugrottam neki azzal a fos LFA-val a versenynek, ebből 49 rossz ugratás és forgalommal szemben megállás illetve csetepaté és palánkkal szemben megállás.
De már előtte is majdnem uninstalláltam, mert egy Viperrel kellett menni valami pályán, már azt sem tudom, hogy hol, és akárhogy tapostam a Viper belét, az istennek nem tudtam eltenni keresztbe kanyarból kifelé. El tudtam érni, hogy elmenjen a hátulja, idióta kormánymozdulatok kellenek hozzá, de egész egyszerűen nem lehet olyat csinálni, hogy túl nagy gázzal jövök ki a kanyarból, ilyen itt nincs, nincs túl nagy gáz. Ehhez képest, ha egy milliméterre is sikerült rámenni a fűre, akkor mindig keresztbe állít. Mindegy, hogy mennyivel, mindegy, hogy mennyire taposom a gázpedált, keresztbe állít, mert ezt így beleírták a játékba. Mondom akkor ezt hagyjuk, nézzük meg a Mustang mit mutat, de ugyan ez.
Aztán a kaput az tette be végképp, hogy megyek a gép után, tök ugyan olyan autóval mint ő, ilyenkor a féklámpát szoktam figyelni és ha ő fékez én is, hogy ne szálljak bele. Hát a gép olyan féktávokat vesz a legnehezebb fokozaton is, hogy nem hogy lelassítok, de ha ott fékezek, akkor én a kanyarig meg is állok. Ezért később kezdtem fékezni, a kanyar előtt megyek kb. 2 autónyival, a kanyar közepére utol ér és mellettem van. Ezt mégis hogy? Össze vissza mennek az ellenfelek, tök baromság az egész.
Asszem nálam a SHIFT2 elérte a pályafutása végét.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest