Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tjb007

nagyúr

Eddig csak agybajt kaptam tőle.
    Grafikával különösebb bajom nem lenne (igen, szerintem is "szebb" volt az első része), az viszont, hogy néha úgy beszaggat, hogy alig lehet az autót irányítani rettentően zavar. Ez leginkább azokon a pályákon fordul elő ahol helikopter, léghajó és egyéb teljesen felesleges baromságok látványelemek találhatók.
    A drifttől csak még idegesebb leszek, amúgy sem szeretem de eddig legalább meg lehetett csinálni. Most van egy csomó olyan verseny amit (szinte) lehetetlen megcsinálni még a legkönnyebb nehézségi szinten is.
    Az AI és a fizika csodálatos, nincs is annál jobb mint amikor a füvön gyorsabban megy az ellenfél mint én aszfalton.
    És végül az aktuális kedvencem. Japán retró liga, Ebisu Circ. Short, 5.helyről indulok a kanyarból, előzni lehetetlen, tök mindegy, hogy milyen autóval vagyok a hetedik helyezésnél jobbat nem tudtam még produkálni. Lehet, hogy én vagyok a béna de ettől még szerintem nem úgy kéne bevenni a kanyarokat mintha valami kötött pályán haladnának.

Ha tehetném már rég széttörtem volna a lemezt de mivel nem az enyém így inkább nem teszem.

Remélem hamarosan jön egy patch ami orvosolni fogja a hibákat.

Új hozzászólás Aktív témák