- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Eddig csak agybajt kaptam tőle.
Grafikával különösebb bajom nem lenne (igen, szerintem is "szebb" volt az első része), az viszont, hogy néha úgy beszaggat, hogy alig lehet az autót irányítani rettentően zavar. Ez leginkább azokon a pályákon fordul elő ahol helikopter, léghajó és egyéb teljesen feleslegesbaromságoklátványelemek találhatók.
A drifttől csak még idegesebb leszek, amúgy sem szeretem de eddig legalább meg lehetett csinálni. Most van egy csomó olyan verseny amit (szinte) lehetetlen megcsinálni még a legkönnyebb nehézségi szinten is.
Az AI és a fizika csodálatos, nincs is annál jobb mint amikor a füvön gyorsabban megy az ellenfél mint én aszfalton.
És végül az aktuális kedvencem. Japán retró liga, Ebisu Circ. Short, 5.helyről indulok a kanyarból, előzni lehetetlen, tök mindegy, hogy milyen autóval vagyok a hetedik helyezésnél jobbat nem tudtam még produkálni. Lehet, hogy én vagyok a béna de ettől még szerintem nem úgy kéne bevenni a kanyarokat mintha valami kötött pályán haladnának.Ha tehetném már rég széttörtem volna a lemezt de mivel nem az enyém így inkább nem teszem.
Remélem hamarosan jön egy patch ami orvosolni fogja a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák

- SUSE Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest