Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
Na, ez már haladás
Ha először elindítottad a manager-t, akkor állítsd be a nyelvet magyarra, vagy amire akarod, aztán lépj ki belőle (tálca jobb oldalán ikon, jobbklikk/kilépés, máskülönben nem akar)
Aztán idítsd el mégegyszer. Ha van proxy, akkor állítsd be. Ha nincs, akkor új projekt, URL: http://setiathome.berkeley.edu
Felhasználó fiók kulcs: az a hosszú azonosító, amit az igazoló emailedben kaptál.
A beállításokhoz itt jó segítséget kapsz:Bővebben: link -
LukE
veterán
valami halozatos helyrol lehet szipkazni a WU-kat, ha nem uzemeltetsz 26 gepet, nincs ertelme.
(angol? Bővebben: link) -
LukE
veterán
mire vagy kivancsi? a cache arra van, hogy leszed x WU-t, es ha nem vagy folyamtosan neten, akkor azokat csinalja, es akkor kuld/tolt. ha van net kapcsolat. de biztos van valami leiras rola, de azt en sem olvastam el
jah, jelszo-> nekem asszem 3 honapot(!) kesett, ugyhogy regeltem 1 masik mail cimrol. (ezert is vagyok ott ketszer) -
wnix
senior tag
A ''Hungary Country'' Bővebben: link a magyarországi Top1000 lista.
csak akkor jutsz be, ha többet csináltál mint a 999. user
(ami per pillanat 1344)
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest