- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LukE
veterán
jo, akkor en vagyok a hulye, 3D palyafutasom nehany ora Caligari volt eddig
#1404->az olyan, mint a jeti, csak kevesbe feherha komolyan erdekel, akkor Bővebben: link, es olvasd vegig a topikot
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
(3Ds asszem nincs linuxra)
napi 20 csomag? szerintem tobb is, en nyomok most napi 7-8 csomagot, es harom lap+proc+ram siman kijonne 120k-bol, hasznaltan neg kevesebbol is. De regebben valaki linkelt be korabban P1, meg hasonlo gepekbol allo, 1 floppis linuxot futtato gepeket.
#1402: jah, ilyenre en is gondoltamcsak francnak van ilyenekre penze
-
Esmein
nagyúr
Ha belegondolok... Még akár olcsóbban is. 1600-as duronok kd7-esekben 256/266 ramokkal 2-5 gigás vinyókkal, x tápokkal meg mondjuk mindbe egy s3 trió és kész is a kubikus. A hűtést akár 1 venti is csinálhatja csak kell kéményezést csinálni hozzá. Vagy 1 erős pumpával vízhűtés
Valaki megkérdezné h ''mia szar ez ? aszittem csak a konyhában van hűtő... Mire én: ez öcsém 15 ghz-es szerverpark
''
[Szerkesztve] -
Adi
senior tag
Arról nem a SETI tehet, hogy a Windows ilyen módon valósítja meg több folyamat egyidejű futtatását.
Egyébként ha állandóra állítjátok a képernyővédős verziót és úgy, hogy csak az üresjárati időben fusson, akkor is lassítani fogja kicsit a gépeteket. Ti. a SETI ún. ''working set''-je, tehát az a memóriaterület, amit aktívan használ, kb. 13 MB (Linuxon néztem). Na most ez nem fér bele semmilyen jelenlegi proci cache-ébe sem, ezért feladatváltásnál annak legalább egy kis részét kénytelen üríteni-újratölteni. Ez meg időigényes művelet.
-
Genun
tag
Aha én is sok jót hallottam róla 'külföldi' fórumokon. Főleg az Infinityt dícsérték de ez végülis majdnem ugyanaz. Csak van hozzá pár cucc, meg jobban néz ki.
Vmodot még nem akarok rá csinálni, először ki akarom tapasztalni a természetét.Esetleg hűtőbordát nyomok a mosFETekre, meg a melegedő cuccokra ragasztópityuval.
17%. Asszem mostmár sleepelek, már homályok a képernyő. Jóccakát. -
Genun
tag
-
powerwade
senior tag
en is ugy hasznalom hogy mennek a csomagszamitasok.
igy irok dvd-t, igy filmezek...csak a jateknal kapcsolom le oket.
szal szuperul meg vannak irva ezek a dolgok.
kivancsi leszek ennek a ket setinek az eredmenyere. majd 1 mulva meglatszik a setiqueue statomban
hajra ph!seti csapat! -
TexT-BoY
addikt
az normális hogy itt áll mind2 de azt irja a cucc
hogy 100%osan terhelve van a proci?
igen 2be vannk: seti1 seti2
tehát ezen az 1%on enyit ''p.csöl''??? nekem a cerka 2x500Mflopsal csinálja
p3om ismost nyomom mjad mind2-n (igy reggelre a kiszámolt érték szerint 8csomagom lesz
)
[Szerkesztve] -
powerwade
senior tag
ezalatt azt ertsd, hogy naluink pillanatnyilag van egy gateway gepecske, aki neha kohog (kimozdul a proci a foglalbol, a vinyo is nyekereg stb), es van hogy 1-2 napig nem vagyok itthon akkor bedoglik, es a seticskem nem fog ufojelenekt letolteni ha nincs net. erre hasznalom a setiqueut. meg tok jo erzes latni hogy eccecsak van kesz 10 csomagom es feltolodnak a szerverre, es valtozik a statsztikam felfele
-
powerwade
senior tag
huh
okey.
en meg itt mereszen futtatok 2 -t 2500+bartonomon
egyebkent most mivan ezzel a boinc -el?
--- - 2004-08-11 00:24:31 - Fewer active results than CPUs; requesting more work
SETI@home - 2004-08-11 00:24:31 - Requesting 86400 seconds of work
SETI@home - 2004-08-11 00:24:31 - Sending request to scheduler: http://setiboincdata.ssl.berkeley.edu/sah_cgi/cgi
SETI@home - 2004-08-11 00:24:34 - Scheduler RPC to http://setiboincdata.ssl.berkeley.edu/sah_cgi/cgi failed
SETI@home - 2004-08-11 00:24:34 - No schedulers responded
SETI@home - 2004-08-11 00:24:34 - Deferring communication with project for 1 minutes and 0 seconds
aztan ezt ismetelgeti a logban -
Esmein
nagyúr
Amit még érdemes megnézned :
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
még csak 11x210-en van stabilnak nyilvánítva, szóval csak ennyin megy
barton, meg Epox 8RDA3+
, meg 1 giga gyenge ram
(ja, be akartam állítani 1 p4 laptopot, de meguntam a forgószelet, amit kavart, és kb 68%-nál leszedtem. Ezek után a maradékot rendes géppel megcsináltattam, így lett 4:21 )
(Esmein, ott valami nem teljesen ok, kb a tbred@2066Mhz csinálta meg annyi idő alatt. )
[Szerkesztve] -
horatio
tag
Javasolom a belépéshez a következő linket: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 10
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- BMW topik
- Wuthering Waves
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest