- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Gratula, 16 nap hallgatást törtél meg, és grat az új procihoz.
Ami a kérdésedet illeti: úgy kapod meg a kreditet, hogy beleszámít a feldolgozási idő is, szóval ilyen drasztikus mértékű csökkenés sok kredit-csökkenést von maga után.
szerk.: claimed credit = (whetstone+dryhstone)*csomag_cpu_ideje/1728000
De ha jó sok wu-t termelsz, akkor az kompenzálja
Hajrá!
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
Nem, ez általános probléma. Nekem még a letöltések is akadznak, de azért megy.
Írták a technikai hírekben, hogy partíció mountolási hibát találtak a shedulernél, ami több száz kapcsolódást dob el másodpercenként, mivel nem tudja csatlakoztatni a kért meghajtókat. Eddig viszont jól működött. Dolgoznak a javításon. -
törölt tag
ECS lapok memóriakezelése általában lassú, de ekkora különbséget nem okoz.
A BOINC üzeneteivel ne törődj, az egy keretprogram ami nagyon is jól tudja a dolgát. Ha egyszer elindítasz alatta egy projektet, akkor elrendez minden kérdéses dolgot, problémát magától.
Hogy mitől van akkora különbség?
Nem akarok programozás órát tartani...
Hogy hogy kell használni?
Töltsd le a zip fájlt, állítsd le a boinc-ot, csomagold ki a zip fájlt a seti projekt könyvtárába (c:\program files\boinc\projects\setiathome.berkeley.edu), majd indítsd el a boinc-ot. Egyébként erről pár oldallal előbb már volt szó. -
tomika
aktív tag
Hmm, korábban írtad ezen a fórumon, hogy ECS lapokkal gondok lehetnek, mivel a memóriakezelés sz@r. Lehet ez az ok?
Ja, és csomószor kiír ilyen hibákat:
Sheduler request http:........ failed
No shedulers responded
deferring communication whit project for x minutes and y seconds.
[Szerkesztve] -
oks, csak ésőn vettem észre sry...és nem vok dsles szal sokba kerül fenn lennem
esetleg vki megmondaná hogy ha elindult a progi és update is lement, vmit analizál? ez mit csinál ilyenkor? honnan kapom adatokat? mi kell hozzá? mert látom hogy vmi rádió-hullámokat (base frequency)
köszi -
LukE
veterán
inkabb a duron es a lap. kt333 laprol csereltem nforszra, es egy TbredB-vel kb 3:40 atlag idorol 2:50-3:00-re csokkent az atlag ido. Es ha jol sejtem, K7S5A valamivel lassabb, mint egy kt333-as lap.
Most a regi lapom van ujra egy TbredB-vel@166*11, es 3:30-3:40 az atlag. Szegeny izom barton merg a doglott lapban uldogel, hupp hupp
[Szerkesztve] -
duhoskutya
csendes tag
Megnéztem a statisztikákat, és láttam, hogy vannak olyanok, akik 3 óra alatt megcsinálnak egy WU-t... én meg 12 óra alatt... Milyen procival csináljátok ilyen gyorsan? Nekem 900@990 durcim van, parancssoros verzióval. és mégis lassú...
Nyugi az nem rossz...
Nalam P4 2,4GHz,800FSB,HT bekapcs, kb 3,5 ora...de ezido alatt ketto lefut...
+ egy szerver ejjel... -
crab
senior tag
Vagy ilyen farm(ok):
http://bhs.broo.k12.wv.us/homepage/staff/seti/farms.htm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest