- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nekem órák óta nem tud csatlakozni a szerverhez.
-
lesaux
veterán
válasz
Kalandor #1336 üzenetére
nincs vmi köztes verzió a parancssornál? hogy nem ír ki minden vackot amit épp művel, hanem csak azt, hogy épp hány százalékon áll.
(#1105)
Elfér az óra mellett. Ha ráviszed az egeret, kiírja, hány százalékon áll. De be lehet tanítani, hogy mást írjon ki. Ha rákattansz kétszer, több infót is kaphatsz. -
lesaux
veterán
Jövök föl, mint a talajvíz. Már a 39. vagyok. Húzzatok bele!
-
lesaux
veterán
Egy ember lehet több csoportnak is a tagja? Mert megtaláltam Adit a Hungary csoportban.
Vagy ha nem, akkor át kéne csábítani. -
lesaux
veterán
79 unit van kész, ezzel feljöttem a 40. helyre.
A Bővebben: link viszont elég ritkán frissül. -
lesaux
veterán
Már a 41. vagyok a PH!-n belül. Húzzatok bele, és hirdessétek az igét!
-
lesaux
veterán
Tényleg népszer?síteni kéne egy kicsit a SETI-t a PH!-n. Mindjárt be is rakom az aláírásomba.
-
lesaux
veterán
Most 4 SETI fut egyszerre, de még mindig nem lassul a rencer. Bőven 3 óra alatt vagyunk, csak most nem 2, hanem 4 unittal.
-
lesaux
veterán
Itt valami nagyon nem stimmel. Eddig egy 1200-as Celeronnal nyomtam, és 15-16 óra alatt csinált meg egy unitot.
Gondoltam, most kipróbálom egy 2600+-ason, ami fel van húzva 2300 MHz-re, 1 giga RAM stb. Hát 12 órája megy, és kb. 83%-nál tart. Szóval ugyanolyan lassú. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest