- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
ZCoyote #1211 üzenetére
#1102-es hsz.-ben lévő linkről letöltöd a programot.
kiválasztod a regisztrálást, regisztrálsz egy felhasználót és a
Bővebben: link Linken lévő lapon követed az utaasítást a csapathoz való csatlakozáshoz. -
LukE
veterán
ee, simán másolással megy, ezért is mondatm pl. a pen driveot, azzal egyszerű hurcolni, főleg ha esetleg úgyis van már. Egyszerűen bedugod, és futtatod arról, ahoz bőven elég gyors még a leglassabb.
Most nekem így fut: rendes gépem van netre kötve, lan-on egy noti, azon is fut a seti (csak másoltam), és meg van osztva az a könyvtára. Ha felmegyek netre, akkor a rendes gépről megnyitom azt a könyvtárat, elindít seti, transfer WUs. Szépen elküldi, miközben a noti csámcsog magában a maradékkon.
(már én is szavaztam) -
crab
senior tag
Régen használtam már...
Valahogy így kell: feltelepíted az interneteléréssel rendelkező és a másik gépre is,
feltöltöd benne a wu cache-t az internetes gépen, majd exportálod floppy-ra, haza viszed, importálod mikor kész van exportálod ugyan azt a wu csoportot, internetes gépre importálod, csomagokat visszaküldi, cache-t újra feltöltöd és kész.mindezt a local cashes fül alatt találod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest