- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika
aktív tag
UP a témának!
Új procival ajándékoztam meg a setit!Egy 64 bites Sempron 2600+, ami 1600 MHz helyett 1733-on megy. Az eddigi 9000 sec körüli csomagfeldolgozási időért 25 creditet kaptam átlagban (Duron 1925 MHz-n optimalizált klienssel). Most a Sempron szintén optimalizált klienssel 5000 sec alatt végez, de csak 15 creditet kapok érte átlag. Normális, hogy csak ilyen keveset kapok egy csomagért?
-
tomika
aktív tag
-
tomika
aktív tag
Amikor elindítom a Boinc-ot, akkor gyakran azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakoznia a localhosthoz. Máskor meg működik. Nálatok is van ilyen?
-
tomika
aktív tag
Nem tudok feltölteni kész munkákat, csak letölteni tudok. Csak nálam van baj? Mi lehet a probléma?
Ja, ez Boinc-os Seti.
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
A setihez van már 64 bites kliens? Vagy ennek nincs jelentősége?
-
tomika
aktív tag
Hmm, korábban írtad ezen a fórumon, hogy ECS lapokkal gondok lehetnek, mivel a memóriakezelés sz@r. Lehet ez az ok?
Ja, és csomószor kiír ilyen hibákat:
Sheduler request http:........ failed
No shedulers responded
deferring communication whit project for x minutes and y seconds.
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Name Total credit Recent average credit Country
23) tomika 19.24 0.05 Hungary
Ez normális? A többieknek a ''recent average credit''-je sokkal magasabb.
Lehet valami programot használni a munkák letöltéséhez? Mert sokszor a Boinc nem tud csatlakozni. A 2000-en járatott Duronom 3 és fél óra alatt készül el egy munkával, nem kellene ennek gyorsabbnak lennie? -
tomika
aktív tag
Ok! Semmi baj.
A seti összegyűjti a rádióadást az űrből. Az 1.41 Ghz-es frekvenciát ''hallgatjuk''. Namármost a bejövő ''adás'' analizálásához óriási számítási teljesítmény kell. Ezért kiosztják a jónépnek, akik a szabad procisszoridejüket használják az analizáláshoz. A progi leszed egy csomagot (egy csomagot több ember is megkapja, ellenőrzésképp). Azt a géped elkezdi elemezni (ismétlődéseket keres, stb.), majd ha kész, visszaküldi. A progihoz nem kell hozzányúlni, csak futtatni. Ha gyorsabban akarsz dolgozni, akkor használj parancssoros verziót.
Remélem minden kérdésedre válaszoltam, és sok sikert! -
tomika
aktív tag
válasz
Brother #1318 üzenetére
Idegeneket keresünk...
hivatalos honlap: Bővebben: link
PH!-s honlap: Bővebben: link
Csatlakozz hozzánk, ha érdekel.
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Mégvalami: ''Ne feljtsétek el, a parancssoros verzió sokkal gyorsabb, érdemes azt használni és abból is v3.03-ast!'' phseti.fw.hu
Én a 3.08-ast használom. A 3.03-as gyorsabb, vagy csak a honlap nincs frissítve? -
tomika
aktív tag
Eddig egy 900-as Durcival toltam a setit. Kb 10-11 órás átlagot hozott. Most 1.8@2.0-ás Durcival. Hol tudom azt megnézni, hogy most mennyi idő alatt csinálja meg?
Amúgy melyik prioritási fokon megy nálatok a seti? -
tomika
aktív tag
Tényleg, nem úgy volt, hogy május környékén állunk át a Seti II-re? Meddig tolják még el?
-
tomika
aktív tag
Nekem egy 900-as Durci 320 MB Sdrammal: 11 óra/ 1 unit.
-
tomika
aktív tag
Megnéztem a statisztikákat, és láttam, hogy vannak olyanok, akik 3 óra alatt megcsinálnak egy WU-t... én meg 12 óra alatt...
Milyen procival csináljátok ilyen gyorsan? Nekem 900@990 durcim van, parancssoros verzióval. és mégis lassú...
-
tomika
aktív tag
Sziasztok!
Fölraktam a parancssoros verziót, hogy gyorsítsunk egy kicsit...
Hol tudom itt nézni, hogy hány %-nál tartok?
Már elég sokan vagyunk a Prohardver! csapatban!!!
Csak így tovább! -
tomika
aktív tag
Most már csak valami izmosabb CPU kellene...
-
tomika
aktív tag
Na most már én is a Prohardver!-t erősítem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest