- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Lassan elérem a 100 visszaküldött unitot
Btw. van (volt?) valami oldal, amit kicsit gyakrabban frissítenek, mint a hivatalosat group statisztika szempontjából. Ennek mi a címe? -
-
Cathfaern
nagyúr
Jó hír: visszatértem a Setihez
Rossz hír: kérdéseim is vannak
Szóval 1. kérdés: HT-s CPU-t hogy lehet teljesen kihasználtatni a Setivel (úgy, hogy ne kelljen kétszer elindítani)?
2. kérdés: a parancsoros kliensnek hogy lehet proxy szervert beállítani? -
Cathfaern
nagyúr
Na rossz hírem van: kiszállok a Setiből. Majd ha az új beindul lehet, hogy visszaszállok, de ez nagyon nem biztos (mint hogy az sem, hogy a seti2-be szállok vissza). Csak egy kérdésem lenne: hogy lehet inaktívvá válni?
-
Cathfaern
nagyúr
Na még két unit, és előre lépek egyet
Az egyetlen üröm az örömben, hogy egy inactive tagot hagyok le
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem jól mondod: döntetlen esetén döntsél te.
KriszBoy:
röviden és tömören: a seti az egy földön kívűliek felkutatására indult program. A gond csak az, hogy hatalmas mértékű adatot kell feldolgozni, amire képteleneség lenne alkalmazni egy (szuper)számítógépet, még akkor is, ha az egy háztömb méretű (meg hát kinek lenne arra pénze). Viszont nagyon-nagyon sok (felhasználói) számítógép ideje nagy részében feladat nélkül áll. Így jött az ötlet, hogy mi lenne, ha az adatokat ezek a gépek dolgoznák fel? Ennek a megvalósítása az amiről beszélünk (a Seti@Home). -
Cathfaern
nagyúr
Hamarosan én is csatlakozok, ha nem gond
(amint megjön a passw) Egyébként azokat is beleszámolja, amiket a csatlakozás előtt küldtem, vagy csak azokat amiket utána küldök vissza?
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként nekem kb. egy éjszaka alatt (este 10-től másnap 7-ig) megcsinált egy egységet teljesen, illetve elkezdett mégegyet, és 36%-ig jutott. Mindezt 1300 Duronnal (meg 512MB ram, ha ez számít). Szóval tényleg nem egy nagy szám az a Celeron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest