Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz CPT.Pirk #137009 üzenetére
Szerintem USB inkompatibilitás oka lehet... valószínű vagy a TV vagy a hub/hdd nem bírja a másikat. USB 2 vs 3 dolognál néha előfordulhat.
Ha tippelnem kell valószínűleg a TV 2.0-ás portja a hunyó.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz CPT.Pirk #137013 üzenetére
Sajnos van ilyen hogy néha nem megy egy 3-as eszköz egy 2-essel és vica versa... énis találkoztam már ilyennel.
Valami chipset vagy akármi nem kompatibilis vagy olyan módba vált amit nem bír.Rossz csillagzat... hát lehet megoldja egy fw, de lehet hogy nem...
Amúgy kipróbáltad minden portján a tévének? A HDD-re fenntartottba dugtad?
Esetleg a TV-n megnézheted van e valami USB beállítás, vagy energiagazdálkodásos... hátha...A hubokat meg a tápellátás miatt nem szokták támogatni, mert általában a tévé portja nem ad le akkora teljesítményt, ami több eszközt elbír... de egy külső tápos hubnál ez nem lehet gond (elvileg).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz CPT.Pirk #137009 üzenetére
Jött frissítés a TV-re, most már tud lejátszani filmeket a 4TB külső HDD-ről. Viszont még akad néhány fájl, amit csak pendriveról játszik a TV. Szóval még van mit javítani az 55RU8002 tv szoftverén, de legalább csinálnak valamit!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Celtis
veterán
válasz CPT.Pirk #138901 üzenetére
Vegyél egy külső lejátszót. Ezt még olvasd el.
-
Batib
őstag
válasz CPT.Pirk #155636 üzenetére
Csak akkor változik meg ha a szervízmenűben átállítod a lokalizációt. Németről eu-ra.
Helyesbítek: ha csak német lokalizácios lenne akkor magyar nyelv sem lenne benne.
Talán az is megoldás, ha ujra installálod és a felhasználás helyéül Mo.-t választod.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
falabu88
aktív tag
válasz CPT.Pirk #155639 üzenetére
Szerintem nem kell szerviz menü, csak nyomj egy visszaállítást és régiónak Magyarországot add meg (a nyelv az mindegy). De egyébként lényegtelen dolog (szerintem) , egyedivel így is lehet csatornákat keresni. Nekem pl észt régió volt megadva az előző tv-nél, mert így tudtam csatornaszámot változtatni az adásokhoz.
-
phoenix64
őstag
válasz CPT.Pirk #155648 üzenetére
Nalam pont forditva van. En egy TCL 55P715 ot valtottam egy Q60B-re. Hatalmas negativ csalodas egyelore. A panelja felhosebb mint a budget TCL-nek, a fos tizen mar elso par napban lefagyott vagy 3x, illetve most a taviranyito teljesen megadta magat 2 het utan mar parositani se engegi a TV-vel...
-
tigribigri
tag
válasz CPT.Pirk #159619 üzenetére
Szerintem attól függ milyen állapotban van, illetve valójában hány éve használják.
Ha valóban 3-4 éve használják akkor azt gondolom tényleg drága volt.
A Q60T-nek a mai megfelelője a 65Q60C (egyébként kb. ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, semmi fejlődés) most 265k. Ehhez érdemes viszonyítani a használt árat. -
randomnév
újonc
válasz CPT.Pirk #159624 üzenetére
nem ki spórólták a műanyagot, hanem keret nélküli lett a design, hogy véknyabb/szebb legyen a készülék. ragasztva van a kijelző réteg, de ezt már kb minden gyártó csinálja. semmivel nem törékenyebb vagy sérülékenyebb. ez is ugyan úgy törik mint a régiek.
a samsungnak volt sajnos egy rossz szériája az utóbbi 2-3 évben, a TU modellektől indulva, (TU-AU-BU) mindben ugyan az a gyártó szolgáltatta a kijelzőt (nem saját magának csinálja a samsung, gyártatja) ami sajnos a gyártó sorról szarul jött le. de ezekből már van javított kiadás a tömeges meghibásodás miatt, az újak már nem szoktak meghibásodni vagy nagyon nagyon ritkán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LG LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest