- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#91658752 #159610 üzenetére
Kint volt a Samsung szervize, ezt is megéltük. Kijelző+alaplap csere a szakvélemény eredménye. Az nagyjából egyenlő azzal, hogy új TV? A Samsung központ ilyen esetben hogy reagál? A hiba bejelentésekor kértük a Webshopot, hogy inkább cserét vagy pénzvisszafizetést szeretnénk, nem akartunk kókány munkát és az is rátett, hogy több, mint 2 hónap volt ez az egész folyamat.
Ha kell kijelzőt és alaplapot is cserélni nagyjából abból tevődik össze a TV, nem? -
-
Celtis
veterán
válasz
#91658752 #159612 üzenetére
Sajnos te is megtapasztaltad a samsung alsópolcos szerviz "szolgáltatását". Gyakorlatilag csak akkor foglalkoznak veled, ha egyáltalán nincs kép vagy hang.
Az LG-ről viszont szinte csak jókat hallani. Magam is saját tapasztalatból meg tudom erősíteni, hogy ég és föld vagy talán kicsit nagyobb is a különbség e kettő között. -
randomnév
újonc
válasz
#91658752 #159622 üzenetére
a tv-t ha bekapcsolod és lépkedsz a menübe (nem működő kijelzőnél) világíts rá a kijelzőre közelről lámpával. ha látni, hogy van alatta képtartalom, akkor háttérfény hiba. ezt okozhatja a ledek hibája vagy nagyon ritka esetben a tápegység.
ha van háttérvilágítás (halvány fény a kijelzőn) akkor problémásabb, kijelző réteg vagy alaplap hiba.
nehéz megmondani melyik helyzet áll fent nálad, mert ugyan "durrogni" tudtok a videó alatt, de egy értelmes, éles videót közölni a hibáról nem...
mondom ezt úgy, mint egy szerződött samsung szervízpartner az ország keleti részéből. -
pkaresz
őstag
válasz
#91658752 #159610 üzenetére
Szia!
Milyen eszköz szolgáltatja a tv műsort?
Nálunk a UPC box csinált néha ilyent. A hálózati ki be kapcs megoldotta. Illetve HDMI kábel csere. Sajnos nem mindig a tv a hibás. Ellenorizzétek le a szolgáltató eszközt is. Illetve más forrás is produkálja ezt?
Üdv Karesz -
törölt tag
válasz
#91658752 #159532 üzenetére
Sziasztok!
Fel vagyok háborodva. Kint járt a mélyen tisztelt Oktogon Szervíz Kft. csütörtök délután. A szervizes megállapította, hogy a TV rendben működik, semmi szoftveres, hardveres probléma nincs.
Erről a csoda szervizről szépen a Google vélemények is: [link]Itt egy két perces videó, ezt most néhány perce vettem fel: [link] YouTube-ra töltöttem.
A helyzet az, hogy csütörtök délután amikor elment a túlképzett és rendkívül udvarias szervizes utána telefonáltam a Samsungnak. Hát nekik ebben a térségben az Oktogon Szervíz a partnerük, mást nem tudnak küldeni. Küldjék őket újra? Mondtam hogy őket ide biztos nem. Erre az ügyfélszolgálat válasza: Ha megtagadom a bevizsgálást nincs garancia.
Nem a bevizsgálást tagadom meg, hanem azt, hogy egy paraszt, akinek kapanyél lóg ki a..... Az ne okoskodjon. Küldjenek más szervizt, de azt nem tudnak.
Most mit csináljak? -
ρσгτσ
addikt
válasz
#91658752 #159525 üzenetére
Akkor pedig nem tudod elkerülni a garanciális javítást. 2 hét alatt 3 alkalom azért elég soknak mondható.
Hogy a Samsung -nál mi a metódus, az jó kérdés... Lehet még ők sem tudják.
Nem tudom, hogy mostanában van -e olyan dolog, amit helyszínen végeznek el. Pl. SW -zés....és még az sem biztos, hogy megoldja a problémád.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
#91658752 #159520 üzenetére
Nekem is volt már ilyen és hasonló is. Samsung -on és más TV -n is. OLED -en is...
Gyári visszaállítás nekem mindegyiknél megoldotta. De SW hibát sem feltétlen orvosolja, és akkor bizony a garanciális javításhoz kell fordulni.
Nem biztos, hogy szoftveres a probléma, de szerintem esélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest