- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
kodoboy #49300 üzenetére
Szia
A hdmi bemeneten tools gomb majd nevezd el jateknak es szebb lesz a latvany.
Plusz a ps settings menuben engedelyezd a hdmi vezerlest,igy pl a ps kapcsolja a tv t be-ki,ps menuben vezerelsz a tv tavval,stb.(csak hdmi 1 en megy)melozom es telorol vok,de 9utan tudok segiteni ha addig igy nem sikerul.
Csao -
-
Black Phone
senior tag
válasz
kodoboy #46176 üzenetére
ez így van én is vettem egy egreat r6s-t és minden tökéletes.De igyekezzél full hd-sakat kölcsönözni,hogy kihasználd a tv-det 100% -san
narancsnn:
Itt mindent megtudsz róla -
BBéci
legenda
válasz
kodoboy #45991 üzenetére
Nem létezik HDMI 1.4 kábel, ezt legalább hússzor leírtuk az utóbbi hónapok során. [link]
Igen, a TV le tudja játszani a felezett felbontású SBS-t.(#46005) togeti
A Motion Plus jóvoltából lesz az 50 hertzes tévéből 100-as, (300 soros mozgóképfelbontás helyett 600 soros) viszont vannak zavaró mellékhatásai. Döntsd el, hogy számodra melyik a jobb! -
BBéci
legenda
válasz
kodoboy #45694 üzenetére
Az gyatra jelző erős túlzás, egyáltalán nem vészes a pattintós szárú szemüveg minősége. Van nála jobb, de kicsik a különbségek.
(#45695) lacika0926
Úgy küszöböltem ki az efféle hibákat, hogy nem csatlakoztatok a tévéhez PC-t. A TV-n tévéműsorokat és Blu-ray- valamint médialejátszóról ráküldött filmeket nézek, a számítógép marad a dolgozószobámban, oda való.
Biztosan létezik megoldás, de én nem szenvedek ilyesmivel, nem ér annyit. -
Stefi_dzsi
tag
válasz
kodoboy #45427 üzenetére
Én bő egy hónapja vettem egy ES6100-t a muszakishop.hu Tomori köz 14. szám alatti üzletében személyes átvétellel. (Vigyázat! Fizetős a parkolás!)
Nekem szimpatikusnak tűntek. Ott helyben kibontották a dobozt, megnézték, hogy minden megvan-e, bekapcsolták a TV-t és USB-ről elindítottak egy filmet, hogy rendben van-e a kijelző. Aztán szépen visszacsomagolták az egészet.Eddig (kop-kop-kop) nincs gond a TV-vel.
Hologramos matricás garijegyet kaptam, és a samsung oldalon is regisztráltam.
-
BBéci
legenda
válasz
kodoboy #45409 üzenetére
Nem értem a kérdésedet? Ha nem romlik el, akkor hosszútávon használható, de 3 méterről sem moziélményt, sem a full HD részleteit nem kapod meg.
Ezt olvasd el! -
stefi68
addikt
válasz
kodoboy #45404 üzenetére
Na, marha jó, akkor a 2+1 évből 1+1 év lesz az új tv-kre.
(#45403) sandró60: Nos, akkor neki állok nyomozni, hátha találok valami eljárást...
Ezzel csak az lesz a gond, hogy minden bemeneten meg kell csinálni a kalibrációt.
A tv saját lejátszójára és a hdmi bemenetekre egyszerű tesztképeket küldeni.
A digitális tunerre történő tesztkép bevitel megvalósítására egyelőre lövésem sincs. -
válasz
kodoboy #39127 üzenetére
Ebben a cikkben megtalálod a részletes választ.
Röviden ennyi a különbség, de ettől függetlenül ajánlott elolvasni a teljes cikket:
ES6800: mint a 6500, viszont két magos processzort építettek bele. Nem tudni, hogy ez mely funkciókra van kihatással, de sejthetően gördülékenyebb a webböngésző működése és úgy általában az összes SMART funkció gyorsabb lehet. Azért érdekes típus, mert többnyire annyiért, vagy olcsóbban adják mint a 6500-asokat, ezért érdemesebb inkább ezt választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest