Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodoboy
tag
Sziasztok! Van egy UE50ES6100-as tv-m! Arra lettem figyelmes, hogy a tv wifin keresztül nem talál hálózatot pedig a router ott van tőle 1 méterre. Vezetékkel tökéletes, de wifi-n keresztül a hálózatkeresés nem jár eredménnyel. Amikor megvettem a tv-t akkor minden gond nélkül ment a dolog, de a router közelsége miatt váltottam kábeles csatlakozásra. Most meg se mukkan! A legújabb fw-t feltettem, de semmi! Ötlet??
Köszi
Attila -
kodoboy
tag
UE50ES6100-hoz van valami jó fali konzol tippetek?
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
50ES6100-ra kötnék PS3-at! Van valami beállítás, amire fontos odafigyelni? Pl. melyik hdmi-be dugom stb...
Csak azért kérdezem, mert az 37A656-os tévémmel mintha zökkenőmentesebben mennének a gammák!
Köszi
Attila -
kodoboy
tag
a 001033-as firmware-ről tud valaki valamit? Érdemes frissíteni? ES széria
-
kodoboy
tag
válasz
vak_bottyan #46386 üzenetére
Az én tv-m (UE50ES6100) a bécsi média markt-ból származik. Haza hoztam, bekapcsoltam, nyelvet átállítottam magyarra és azóta is működik, tehát régióbeli eltérések nincsenek! Gondolom a németeknél forgalmazott termékekre is éppúgy igaz ez.
-
kodoboy
tag
válasz
vak_bottyan #46380 üzenetére
Nekem az osztrákoknál vásárolt tv-m van, a samu arra is vállal garanciát, korábban ezt válaszolták levélben:
"Tájékoztatni szeretnénk, hogy az Európai Unióban vásárolt termékek esetében, amennyiben rendelkezik gyártói jótállási jeggyel, a Samsung Electronics Magyar Zrt ugyanolyan feltételekkel kezeli, mint az itthon vásárolt termékeket. "
Ausztriában a Media Marktban még jótállási jegyet sem adnak a készülékekhez, ott kapsz egy vonalkódos számlát, ami alapján be tudják azonosítani a készüléket, ha van garanciális problémád.
Mielőtt vásároltam, felhívtam a samu-t és azt mondták, hogy ha csak számla van, akkor 1 évet tudnak rá vállalni Magyarországon!
Ezt április elején intéztem, szóval friss az infó! Ha MM-ben vásárolsz külföldön, akkor az itthoniba is beviheted a garis készüléket, ezt is megkérdeztem!
Szóval nem hajtanak el sehonnan, ne aggódj!
Üdv
Attila -
kodoboy
tag
Tv-m UE50ES6100
Több dolog is van!
1.
Próbálgatom a 3D-t, megvettem az Avatar 3D-t, szóval "minden" tökéletes. Vagyis csak tökéletes lenne, ha be tudnám lőni pontosan a 3D beállításokat! Összességében nagyon szép képe van a filmnek, de helyenként a kontúrok kis mértékben, de szellemképesek. Nem mindig, de előfordul egyes jelenteknél. Inkább a kevésbé fókuszált részeknél látható! A 3D perspektívát állítgatom -5 és +5 között, érdekes módon olyan, hogy tökéletes beállítás nincs, valahol valami mindig "szellemképes" egy kicsit! Feliratosan nézem, általában a felirat éles, de egyes jeleneteknél az is szellemképesedik, szóval nem tudom pontosan belőni. Ezzel érdemes foglalkozni vagy ez csak ennyit tud?? A jobb-bal képváltás mire jó? Nekem csak az egyikben élvezhető, a másik nézhetetlen.
Pl. smarton keresztül a Food Fight-ot nem tudom olyan szépen belőni, mint mondjuk ahogy azt az MM-ben láttam korábban.
2.
Amikor a 3D-t állítgattam, meghülyült a tv, mindenféle színes dolgot rajzolt ki a képernyőre, ki sem tudtam kapcsolni, teljesen áramtalanítani kellett. Azóta működik rendesen! Ilyen előfordult már valakinél?3.
Hardveres kalibrálásban ki tud nekem segíteni?Köszi
Attila -
kodoboy
tag
válasz
Black Phone #46171 üzenetére
Gondolom külön médialejátszóval kiküszöbölhető a dolog?!
-
kodoboy
tag
Szerintetek az természetes, hogy a Samsung es6100-es beépített médialejátszója halkabban játssza le a filmeket? Leginkább az xvideknél fordul elő, jól fel kell hangosítani tv-t, hogy halljak valamit!
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
AllShare-rel lehet lejátszani feliratokat??
köszi
-
kodoboy
tag
Half SBS 3D-t próbáltam, de a kép az éleken nem a legtisztább, az alakok körvonalai mentén enyhe szellemkép fedezhető fel! Próbáltam állítgatni, de nem lett sokkal jobb az eredmény! Ezek minden esetben ilyenek vagy a szememmel van baj?
Amúgy szemüveges vagyok!
-
kodoboy
tag
Half SBS 3D lejátszása megy külső vinyóról? Olyat szeretnék használni, ami nem külön tápos! Ha pc-ről játszom le a h-sbs 3d filmet, akkor csak az 1.4-es hdmi jöhet szóba?
-
kodoboy
tag
Hi All!
Allshara-ben lehet feliratokat bekapcsolni! Nem jöttem rá még, hogy hogyan lehet!
Köszi
Attila -
kodoboy
tag
Tudja valaki, hogy az miért van, hogy a smart-on keresztül a telepített programokat el tudom indítani, de újat telepíteni valamint a régit eltávolítani nem... csak homokóra van! Érdekes! Eddig ment!
-
kodoboy
tag
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Megvettem a Samsung UE50ES6100-as tv-t, szeretném pc-vel összekötni. HDMI-vel csatlakoztattam a gépet a HDMI(DVI) bemenetre. Egy ATI Radeon kártya van a gépben, ha jól tudom 4830-as, de a színek nem a legtökéletesebbek, sőt még a kép sem igazodik a rendesen a képernyőn.
Milyen beállítások lennének a megfelelők? A TV-n valami pc mód kell, ki lehet ilyet választani, stb?
Köszi
Attila -
kodoboy
tag
A Samu 3D szemüvegei között van minőségbeli különbség vagy csak a designt kell megfizetni egyes esetekben?
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
Samsung UE50ES6100 input lagjáról tud valaki valamit?
köszi
-
kodoboy
tag
Samsung ue50es6100-ról mi a véleményetek? Tapasztalatok vannak?
-
kodoboy
tag
válasz
Stefi_dzsi #45441 üzenetére
Mit mondtak, garanciális probléma esetén hova kell fordulni? Náluk intézendő vagy márkaszerviz is működik?
-
kodoboy
tag
muszakishop, electro-store
ezekről van véleményetek? milyen garral adják a samu tv-ket?
-
kodoboy
tag
Szerintetek egy 50"-os Samu 3 méterről nézve hosszútávon használható?
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
Samsung hivatalos garancia infó! Ha esetleg még nem hallottatok volna róla:
"2013 április 15-től lép érvénybe az új garanciális feltétel, mely szerint a 2013. április 15 után vásárolt készülékekre 12 hónap teljes körű jótállást és további +12 hónap jótállást biztosítunk, hogyha a My Samsung profilon belül regisztrálja a terméket a helyes adatokkal. "
Ez az Samsung Magyarország ügyfélszolgálatától jött!
Üdv
Attila -
kodoboy
tag
Sziasztok!
Van egy srácnak egy eladó BONTATLAN Samsung LE46C650L1KXXU LCD TV-je! 2-3 éve vette, sosem bontotta ki! Szerintetek bele merjek vágni? 120-at kér érte! Véleményetek?
Köszi
Attila -
kodoboy
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a 46ES6560 és az 46ES6800 között?
Köszi
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest