- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
-
sajtos75
tag
válasz
kalap12 #47740 üzenetére
Látom nagyon felidegel a dolog. De igen! A Youtube használata baromira nem gáz. Vagy a TV távirányítóval használod. Görcsös ,de jobb mint volt. Vagy párosított telóval. Nagyon jó! Vagy ott a böngésző a TVben. Van billentyűzeted és használod mint PCn. Sőt a Leanback is megy. Több 100 videóval. Végtelenítve. Szóval nincsen itt gond. Csak fel kell találnia magát az embernek. Egyébként a Youtube app csak azért ad ki ilyen kevés találatot mert ha elindulsz az egyik videóval ,bármelyiket meg fogod találni. Csak a távirányító nyilait kell nyomkodni.
-
Danesz94
senior tag
válasz
kalap12 #47738 üzenetére
Nem, ez benne is volt.
Nem a billt. használod a telón hanem keresel egy vidit és azt nem a teló játssza le hanem a tv.
Ez szerintem baromi király dolog.Egyébként nem kell mindig eget rengető dolgokra gondolni mikor kijön egy frissítés egy appra.
Lehet olyan gondokat javítanak benne amit az életben nem fogsz észrevenni.Nem is értem mi ez a nagy "kiakadás", hogy felesleges volt a frissítés! -
sajtos75
tag
válasz
kalap12 #47714 üzenetére
YT. Nekem nincsen gondom vele. Azt vettem észre ,hogy a távirányítóval könnyebb lett beírni a dolgokat.
MC. Ott pedig gondolom fekete a kép ,de a híreket látod az oldalsávban. Arra az a megoldás ,hogy fel kell tenni a 1034es fw. Nekem eh5300as tvm van. Azon így volt mindkettő. A 1034est a Samsung oldaláról lehet leszedni, mert a TV nem jelzi. A 1034es viszont a Fuso TV IP beírós telepítését viszont tiltja. Úgyhogy ha van Fusod akkor ne bántsd.
Mert ami leszedhető az app boltból abban nincsen RTL Most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest