- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
válasz
mcroberto #12967 üzenetére
Nekem 32C650 van, de már bánom a vételt a gagyi panel miatt is, meg úgy tűnik a 100 Hz is használhatatlan, mivel főleg nekem HD filmekre kell.
De ez továbbra is érdekel, hogy a Motion Plus-t ti hogyan használjátok filmeknél? Mert engem az őrületbe kerget.
Csak mert tesztek azt írták, hogy a filmeknél a filmes hatás érdekében, a furcsa, gyors és hirtelen mozdulatok elkerülése érdekében a legtöbb TV-nél ki lehet kapcsolni a 100Hz-et, de azt írták a Samunál nem kell, mivel ha az Elmosódáscsökkentést 10-re, a Torzításcsökkentést pedig 0-ra állítjuk, akkor megmarad a filmes hatás és marad a 100Hz is. Hát én így kezdtem használni, de sajnos elég gyakran, kb. 15-20 másodpercenként természetellenes, nem egyenletes, nem szépen, simán folyó lesz a kép, olyan mintha "megcsúszna", nagyon furcsa.
Ti hogyan használjátok ezt a funkciót filmek alatt? Milyen beállítást használtok, hogy zavartalanul, csúszkálásmentesen menjen a kép? Érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest