- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makosx
csendes tag
válasz
Ferke[HUN] #13666 üzenetére
Jó-jó a készülék müködik az első feszült pillanatok után az ember megnyugszik, de azért roppant módon érdekelne, hogy mi volt ez a ki-be kapcsolgatás, és honnan, mi vagy ki avatkozik be a magánszféránkba.
Figyel a nagytestvér?! -
vlevi
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #12647 üzenetére
Az elementset mintha kicsit lehúzták volna a külső merevlemezek topicban Nem tudom például, hogy tud-e olyat, hogy leáll, ha a tévét kikapcsolod (persze ettől még tudhatja, csak én nem olvastam). Mert az MyBook Essential igen. Hiába külső tápos, ha az USB-ről nem kap áramot, akkor totál lekapcsol. Nem kell felállni, kihúzni a konnektorból, ha vége a filmnek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #12641 üzenetére
Szerintem mindegyiket viszi.
De a MyBook Essential 2TB USB3-at tuti. Nekem ilyen van. Ez gyárilag NTFS-re formázva érkezik, csak bedugod, rámásolod, nézed, örülsz
Ráadásul, hogyha olyan ámítógéped van, amin van USB3, akkor nem 25megával tudsz rá filmet másolni, hanem 100-al. -
mcroberto
tag
válasz
Ferke[HUN] #11484 üzenetére
Csinálj először egy felhasználót. Talán piros gomb? Nem vagyok benne biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest