- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
woros #130661 üzenetére
külföldön élek már 10 éve és otthon nem kaptam még fizetést soha és nem is dolgoztam, szóval én az otthonit nem tudom elkepzelni, csak hallom ismerősöktől. Senkit nem megsérteni írtam ide csak részemről elképzelhetetlen hogy 1.5 milliót kiadjak egy tv-re még így is hogy a nyugati fizetéshez vagyok szokva.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
woros #128195 üzenetére
Nem akarok itt warez témába menni, csak annyi, hogy ez nem remux volt.
A film, amiről szó van, a VENOM 4K (25gb dts hd, atmos). Megvan eredeti korongon, csak kíváncsi voltam külöMbségre.
Ami, kb ég és föld. Mind képben, de főleg hangban a gyári javára természetesen, hiába írja ki az erősítő, hogy DTS HD MASTER, vagy ATMOS, kb ez is néha egy nulla a gyári koronghoz képest a térbeli hangzás A 4K is néhol tök homály volt. és paca..Valószínűleg 50Gb alatt felesleges ezeket leszedni.----------
(#128194) Attila0
Köszi de mint már említettem a torrentezés nem az én világom.
Dettó! :-)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
PuMbA
titán
válasz
woros #127940 üzenetére
Valamilyen szinten nem baj, legalább náluk ki fog halni az "olcsó János" mentalitás
Vagy van valakinek pénze megvenni valamit vagy nincs. Az ilyen küszködés, hogy mégiscsak megveszem valahogy csak olcsóbban dologgal így lehet járni. Többször semmit sem fognak venni így, az biztos.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
woros #127874 üzenetére
Erről is írtam már sokadszor
Egymás mellett (alatt) tesztelgettem a nyáron a két tévét, de a 4K HDR egyszerűen jóval szebb volt a Q6-on, függetlenül attól, hogy az "elméleti" számok mit mutatnak. Viszont v adásokra a 8052 jobb választás. A Q6 mellett szól, hogy erősebb cpu van benne, ezért a 8052 és 8002 hardveres korlátai miatt sok applikáció nem készül(t) el rájuk.
-
direwolf
őstag
válasz
woros #127317 üzenetére
Nem kell mindent elhinni egy netes fórumon
700nit az nagyon sok, ez a panel nem tudja. Még az 500-at se. A 10 bit natív, meg a 8+2frc között látni a különbséget, ha nincs is olyan óriási, mint ahogy a HDR10 fórum beállítja. A BT-t meg tudom erősíteni, szépen párosodik a ps4 kontrollerrel. (nu7402-ről beszélünk még mindig)
-
Partizan182
senior tag
válasz
woros #127324 üzenetére
1. Pontosan, 76ms interpolációval, ez kb játszhatatlan.
2. Chormára kevésbé érzékeny a szem, azt mondjuk elhiszem hogy ennél a tévénél az SDR jobb eredményt ad, de ennek semmi köze a subsamplinghez.
Ha szeretnél hidd el amit ír, mindenkinek magánügye kiben bízik, nekem gyanús. Meg ha tényleg 700 nit a hdr akkor miért 250 az sdr. Ha az is, local dimming nélkül a 700nit többet árt mint használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest