Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére

-
parandroid
félisten
A WinMo egy jól hazsnálható rendszer egy PDA-ban. Személyes tapasztalatom az volt, hogy az Omnia relatíve kicsi kijelzőjén, ráadásul elsősorban telefonnak, és csak kiegészítésként PDA-nak használva funkcionalitásában nem ideális. Most egyelőre ott tartok, hogy ha telefon, akkor inkább nem WinMo.
kiskacz: Hogy mire cserélek? Egyelőre semmire. Marad az E51 és a külön PDA.
p
-
kiskacz
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
... és ha szabad érdeklődni - mire váltasz?

(Csak az Omnia, vagy úgy -kompletten a winmo - nem jön be?)
-
parandroid
félisten
Ezúton is köszönöm a segítséget mindenkinek, és a válaszokat az Omniás kérdéseimre, de én egy rövid tesztperiódus után jövő héttől kilépek a körből. Úgy tűnik, az Omnia nem az én világom: [link]. Ezzel együtt nagyszerű készülék, használjátok örömmel.
p
-
AMD!4ever
őstag
Az a problémám,hogy vettem egy 8gigás karit,és szeretném hogy müködjön igy is az iGO8
Tehát az Igo8 kariját kivettem,átmásoltam róla mindent az uj karira,de az igo nem indul el
(elkezdi tölteni és az Init api kiirásnál kilép)
ujrainstallal is probálkoztam
van erre valami megoldás? -
T0rnad0
addikt
#8660-ra valaki?

-
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
SPB legyalulás kapcsán: "Maga a program eltunik az uninstallkor, csak a softkey nem? " - egy korábbi HSZ-ban megadtam a softkey módosításhoz a registry utat. Mint itt látható, ez Microsoft-ra vonatkozó útvonal. úgyhogy semmi csodálkozni való azon, hogy nem áll vissza. Amúgy meg a "default" vagyis eredeti utat is átírja az SPB (egy másik reg bejegyzésben), nehogy véletlenül már vissza tudj állni az eredetire.
Amúgy a fentebb megadott linkben reg beírásban
szerepel, ami nyilván kettőspontnagycé lenne normálisan! De ide bármilyen prog elérését beírod és tadaam, már műxik is. -
tsaby76
aktív tag
válasz
berigazek
üzenetére
Feldobtam, körbeszaladtam rajta, de még nagyon kiforratlan, viszont gyors(bár elég clean verzió 122MB storage memoval).Az érzéketlen érintőképernyő és a today tabok pici léptető gombjai miatt nem hagytam meg, visszaraktam a Taril IA5-öt, mert az optimalizálatlanság miatt nem tudtam kényelmesen használni.De szerintem nem lesz rossz a végleges verzió, a helyi menük nagyon jól használhatók lesznek, és végre nem úgy néznek ki mint egy win3.1.
-
pierci
csendes tag
válasz
polonic
üzenetére
köszönöm!
még valami! showder klub s03e01et simán játsza a touch p., de a 02t már nem.ezt irja ki: ismeretlen hiba: 0xFFFF0001 ez mit jelenthet? a win mediapl. -en pedig nincs hang és oda is kiír vmit. szerezzek be más lejátszót?még vmi:
tud vki ajánlani olyan egyszerűen kezelhető programot, amivel filmet tudok szétvágni?
köszönöm -
elektro
aktív tag
lehet hogy hülye kérdés,de tulajdonképpen ez a facebook hogy működik,mi ez valójában?

-
pierci
csendes tag
sziasztok!
játékkal kapcs szeretnék tanácsot kérni.a jar-os telepitése h működik ? azt is lehet my s.-ra? vagy a cab-et érdemesebb? (azt megtaláltam)
thx -
WolfLenny
senior tag
Üdv.!
Lecserélném az Invisible shield-et BRando-ra. Meg is vettem. Kérdés, hogy hogy tudnám könnyen leszedni az IS-t? Van valakinek tippje?
Valahol olvastam, hogy hajszárítóval melegítve könnyebben lejön. Ez igaz?
Előre is köszi....
-
petymeg
addikt
nekem működik csak valami rejtély folytán a hangerőgombra nem reagál csak ha belépkedek a főmenübe. ez a romfrissítés óta van
---------------------------------------------
hívás végeztével nem akar kilépni a ms 3 a tárcsázóból ha le van zárva a készülék. fel kell oldanom és kilépni. baromi idegesítő. van vmi 5let hogy automatikusan kilépjen vagy ez vmi bug
-
berigazek
őstag
Ma leadtam 5.-jére a samukámat a szervizbe és megmondtam nekik,hogy addig nem hozom el a PDA-t,amíg alaplapot nem cserélnek benne,mert ez miatt szívok blue és akksi ügyben!!!Amennyiben nem hajlandóak megcsinálni a Fogyasztóvédelmet is bevonom a problémám megoldására,mert ennyire hanyagok nem lehetnek

Tsaby!
...ne feledd,hogy Activsync-el való kapcsolódás után,még ROM csere alatt is töltödik a samukád

-
Attila04
tag
Következő miatt kérem a segítségeteket: SPB MobileShell 3-ban remekül lehet Facebookról leszedni képeket a contactokhoz, csak az a baj, hogy 5 kép után elfogy a memória. Kérdésem, hogy meg lehet-e oldani, hogy ezeket a képeket ne az egyébként is szűkös memóriába tegye, hanem a Saját tárhelyen tárolja? Kösziii!!
-
blueye
veterán
Viszont ez az SP3 MS program "nagyon rátelepül" a PDA-ra, már indításnál átveszi a hatalmat (ha úgy állítod be) és csak most vettem észre, hogy a sima Today képernyőn a bal oldali Contacts gombomra hibaüzenetet ad. Járt már így vki? Mi lehet a gond? (A többi contacts, tehát a Samsungos, SPB-s, stb. működik)
-
eosz
tag
Kedves Spb 3 tesztelők. Nektek működik a zseblámpa?
-
Laca0
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Azért engem csak érdekelne, hogy milyen driver-ed van. Mert biztosan van, anélkül nem menne a bt. Azt nézd már meg légyszi, hogy ha duplán kattintasz a bt ikonon, akkor mi jön fel "My bluetooth places" vagy "Bluetooth-eszközök".
Az szinkronizálást honnan indítod? PC-ről vagy a PDA-ról? -
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem: van-e olyan menüpont az Omnián a naptárban, ami törli az összes naptárbejegyzést? Illetve hogy lehet rábírni a messengert, illetve a fringet, hogy ne csak wifin, hanem GPRS neten keresztül is csatlakozni tudjon?

-
eosz
tag
-
Andi0
csendes tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Tudom, hogy könnyebb lett volna, de ráfért már egy HR!

-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Activesync-el kapcsolatban kérnék segítséget.
Sehogy sem tudom összehozni bt-on, a wifi-ről nem is beszélve!
A bt egyszer már működött a notimmal, de a nagygépemmel csak kínlódok. Egyszerűen nem látja a soros port szolgáltatást a pda és a gép sem a pda-ét.
Az ftp megy, és az audio gateway is.
Broadcom gyártányú a bt a notiban és a nagygépben is. -
Skynet258
veterán
Hivatalos official release az SPB 3-ból, verziószám 6411 (magyarán az eddigi tényleg csak béta volt). Most dobom fel, majd írom, ha lett változás

-
tzatzikiii
tag
-
AS
félisten
Komolyan mondom nagyon szégyenlem magam hogy ebben az országban lakok, gondlom emlékeztek írtam hogy jön a I900 magyar rom még februárban , úgy tudom májusban kész lesz, de most meg semmi , nem adják ki valamiért publikusan...
Nem tudom mi történhetett.
Más országokban már kint van, szinte mindenhol: link
Na mindegy ez van, marad a szervizrom. -
Wallandt
tag
Sziasztok! Tegnap megtörtént a HR és az első dolog amit telepítettem az a SPB MS 3 volt.
Aztán következtek a progik amik fent voltak. Megszűnt az a probléma, hogy hívás fogadáskor vagy kezdeményezéskor automatikusan bekapcsol a kihangosítás. Aztán következett az Audio Notes és újból elkezdte. Belepislogtam a program beállításaiba és 1 kis állítgatás után most már jól működik. Az Audio Notes-ba volt bekapcsolva a Speakerphone és ezt kellett kikapcsolni.
Nagyon szép a Pécsről készült kép! -
Laca0
addikt
válasz
petymeg
üzenetére
Ki mennyit használja. Én napi kb. 2 órát telefonálok, és wifi, bt is rendszeresen be van kapcsolva. Vannak napok, hogy reggeltől du.4-ig a bt folyamatosan be van kapcsolva a headset miatt. Elég sokat nyomkodom is... Ilyenkor estére 20-30%-ra merül.
Ezet már nem hagyom így, mert másnap lemerülhet: megy este a töltőre.
De ha este még 40%-on van, akkor még kibírja a második napot is, de már egy kicsit vigyázok rá.
De pl a múlt hét péntek délben feltöltöttem, mert du. mentem a fiammal horgászni. Volt pár telefon a hétvégén, mégis 100% maradt a vasárnap estére a töltöttség.
Tehát ha nem nyomkodjuk folyton és nem telefonálunk órákat, biztos kibír akár 6 napot is.Más kérdés, hogy aki ennyire nem használja, hogy 6 napig bírja, minek vesz ilyen pda-t?!?!
-
Laca0
addikt
válasz
tzatzikiii
üzenetére
...nekem peldaul minden magyar szam +36-tal kezdodik a telefonkonyvemben...
Tényleg! Alapban az Omnia a 0036 formátumot ajánlja fel. Jó ez nekünk? -
Laca0
addikt
válasz
tzatzikiii
üzenetére
2* kell uninstallálni, majd kézzel kitörölni a maradékot a program files-ból.
És ha befagyna közben, akkor simán soft reset, következőre már sikerülni fog. -
digo00
tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
És honnét lehet leszedni ezt az editort?
-
tzatzikiii
tag
Maga a program eltunik az uninstallkor, csak a softkey nem? Mert akkor talan erdemes lett volna egy softkey editorral nekimenni, es leszedni az SPB Home-t a jobb also csucsokbol (mar akinek ott van), kevesebb macera, mint egy HR. Persze utobbi az elegansabb megoldas, csak az olyan agyuval verebre jellegu problemamegoldasnak tunik.

-
tzatzikiii
tag
válasz
tsaby76
üzenetére
Szep eredmeny
Nekem meg a regi t-s rommal evett egy-egy House MD resz 40-40%-ot, a tarril felevel nem probaltam (plane nem wifin keresztul
) de a hetvegen en is stress tesztelem. Amugy valoban, a toltottseg most is 90%-on all, nem csokken drasztikusan, ezek szerint csak tul lelkes voltam, vagy almomban is a MS3-at nyomogattam, es aztan megdobbentem. 
@FCsabi: hol van itt Budaorson szerviz? vagy netan szolgaltatonal vetted?
-
digo00
tag
Sziasztok!Valaki már távolította el az SPB- t az omniáról?Mert nekem nem akar eltünni az aljáról az SPB Home?

-
Fcsabi
tag
válasz
berigazek
üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló kálváriám volt az Omniával (szeptemberben vettem, majd január végéig vagy nyolcszor jártam vele Budaörsre a szervizbe) .
Először jegyzőkönyvet kaptam, hogy minden rendben, aztán akkut, majd töltőt cseréltek. Közben hol az oldallapot rontották el, hol a kijelzőt.
A vége az lett, hogy nagy nehezen visszakaptam a vételárat. -
petib
csendes tag
nagyon ott van ez a 3-as mobile shell, így már tényleg szerethetővé válik a winfos.
egy valami hiányzik, az ia5-ös rommal használatos ébresztő, ezt hol találom meg, tudja valaki? -
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Most néztem a task managert, a MS3 szép csendben figyel a háttérben, nem pörgeti a cpu-t így szerintem nem okoz jelentős többletfogyasztást.
Amikor először feltettem a MS3-at a gyönyörködés, ismerkedés, testreszabás, 20% "életerőbe"
került.Ugyanígy volt mikor feldobtam a jelenlegi Taril romot, azt hittem gyengébb az üzemidőm, de rájöttem hogy 5x annyit püfölöm a gépezetet. 
Csináltam nem rég egy "stress test"-et: az otthoni szerveremről wifin keresztül lejátszottam 2 epizód Dr. House-t(teljes méretű feliratos avi).Az eredmény: 30%-ra esett a töltöttségem. -
AMD!4ever
őstag
Én ugy vagyok az üzemidővel hogy sajna 2nap volt eddig a max
De addig megy rajta a film vagy játék ,vagy zene vagy iGO,vagy Wifi+skype,ameddig birja.
Szóval ha Használjuk merül,lehet rajta akármilyen rom.
amugy alig merülget(pont mint egy átlag teló)

-
tzatzikiii
tag
válasz
tsaby76
üzenetére
Koszonom szepen! Tulajdonkeppen elofordulhat, hogy pusztan a gyonyorkodes es a widgetek elhelyezese miatt a szokasosnal tobbet nyomkodtam a telefont (bar en nem iteltem tulzott igenybevetelnek), es ezert ment le 90%-ra (amit korabban 1-2 nap alatt muvelt). Most mindenesetre figyelni fogom a fogyasztast, lehet, hogy a vegen en is kikotok egy kellemes 4-5-6 napos fogyasztas mellett MS3-mal is. Szoval lehet, hogy csak aggodalmaskodom.
Majd tudositok a big test vegen. 
-
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Nálam nem változott drámaian a fogyasztás a MS3 után, tegnap 23-kor vettem le a töltőről, volt pár hívásom, felraktam 2 romot, biztonsági mentést készítettem a rendszerről, majd azt visszaállítottam, és 80%-on az akksi.Az szerintem nem rossz, főleg hogy nem energiagazdálkodok, a bt folyamatosan megy, és a giro funkciók is bekapcsolt állapotban vannak.
Az átlag üzemidőm 5nap, a 4. napon szokott lemenni 30%-ra. -
tsaby76
aktív tag
Szia!Épp ma teszteltem a sector féle legfrissebb verziót, de sajna az érintés vezérlés nagyon kezdetleges és ez elvette a kedvem a dologtól.A sebesség rendben, a ram fogyasztást kicsit túlzottnak tartom(kb 46MB szabad), a today kezelése körülményes, a tabokon lévő léptető gombok rettenet picik, viszont jó irányba halad a dolog, a helyimenük "ujjbarátabbak".Csak tesztelésre javaslom, napi használatra nem alkalmas, főleg egy Taril IA5+SPBMS3 után.
-
Skynet258
veterán
Konkrétan ilyet nem találsz - a színeket, és a háttérképet lehet módosítani
Más: meglepődve olvasom, hogy volt olyan (nem itt) aki nem jött rá, miért is kell az SPB 3-nak ekkora kép (960*768): na, hátha valakit innen is meg tudok lepni (bár szerintem elég egyértelmű a dolog)... Lifestyle (Életstílus a magyarítottban) lapon húzgáljuk ujjunkat jobbra (háttér szépen csúszik egyet, és új részt kapunk), vagy balra (ugyanez). Tehát kapásból 3 tematikus oldalt lehet összehozni.
Lehet itt mindenki rájött egyből, de lehet lesz olyan "újszülött, akinek ez a vicc még új"
-
eosz
tag
válasz
berigazek
üzenetére
A helyedben én sem hinnék nekik.
Nekem is kellett kb. egy hónap, mire beállt az aksi, meg - gondolom - elkezdtem üzemszerűen használni az Omniát. Eredeti T-mobilos rommal is, azóta pedig DXHK3-mai is nekem két-két és fél nap a tutti. Fél-egy óra telefon, zene-, ill. rádióhallgatás, e-mail ellenőrzés, néhány podcast, illetve honlap, pénzügyi szoftver, szöveg írás, sms. Sokat nyom a latba, hogy minden nap szinkronizálom, azaz legalább 10-20 percet eltölt USB végen is. Szerintem ez rendben van. Amiket pedig te írsz, az nagyon nem.
-
berigazek
őstag
Nos mindenkinek:
Igazatok van minden téren,én is régi PDA-s vagyok (4-5 éve),ami nekem elég sok ahhoz,hogy megértsem minden funkcióját a PDA-nak.
Egyet viszont tudok,hogy akksi így nem müködik,hogy a PDA kikapcsolt állapotában NEM szívja le az akksit,hiszen ilyenkor csak a memória müködéséhez szükséges minimális energiát veszi fel,de nekem ezzel ellentétben 80%-ról lement 10-20%-ra!!!
Ez nekem furcsa,sőt nem is akksi,hanem alaplapra gondolok,a szervizesek azt mondták,hogy minden jó,áramfelvétel minden,de én nem hiszek nekik,azaz a müszerek nem mindig pontosak...ja meg a bluetooth is ,,ott" van még nyűg a nyakamon
Piere Richard II vagyok...
-
tl-x
addikt
A 3.0-s mobilshellben hol találom a témákat?
-
tzatzikiii
tag
válasz
berigazek
üzenetére
Bar most nalam kivetelesen mukodik valami (ilyen is ritkan van, altalaban rohangalhatok garanciat ervenyesiteni...), de epp az iment emlitett Nokia 6131 volt hasonlo akksiproblemak miatt 45 napot szervizben. Vegul visszaadtak ugy, hogy semmit nem valtoztattak rajta, engem korberohogtek, amikor megkerdeztem, hogy nem lehet-e a tolto a hibas (a problema az volt, hogy a 2. [mint kesobb kiderult, a jobbik] akksi is lemerulgetett 12-24 ora utan). Aztan vettem egy noname utangyartott toltot, es lass csodat, 2 ora alatt megoldottam, amit a hulye szervizesek 45 nap alatt nem oldottak meg. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy a Te PDA-dnak is szar a toltoje, csak azt, hogy a szerviz neha elkepesztoen tutyi-mutyi es tehetetlen. Reszvetem.
-
törölt tag
válasz
berigazek
üzenetére
hi
nekem kellett vagy másfél-két hónap, hogy beálljon az aksim
elötte 1-3 nap között változott volt olyan, hogy reggel levettem a töltőről du hatra lemerült pedig egy percet sem beszéltem
2 hónap után beállt 4-5 napra azóta már a hk2-es romom van de kb ugyan annyit bír mint a hh9-es (pannonos a teló)Más: nekem is nagyon bejön az spb3, ma már felkerült a magyarítás, most már értem is

-
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Sztem holnap valakit ,,megverek" a szervizben!Már az idegeimre megy a hanyagságuk!
-
tzatzikiii
tag
válasz
berigazek
üzenetére
Tudom, hogy nem vitatkozni szeretnel, nem is lenne miert.
Nem polgarpukkasztasnak mondom a 6-7 napot, nekem tenyleg ennyit birt (penteken szoktam tolteni, amikor a baratomnal alszom, es altalaban hetkozben nem is kell ratoltenem, legfeljebb csutortokon), es ennek fenyeben fura, hogy most fel nap alatt 10%-ot megevett (valoszinuleg) a Mobile Shell.Jut eszembe, olvastam is a hanyatattasaidat, mert szoktam kovetni a forumot, sajnalom a szervizes ugyeidet.

-
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Én nem vitatkozni szeretnék,de 6-7 nap,hmm....amúgy 2 akksit cserélt már a szerviz nekem ennél az Omniánál...
-
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Nekem is ez a ROM van rajta,én is alig beszélek rajta,napi max 10 percet és mégis másfél napnál nem tartott tovább az akksi!Szóljon más is hozzá...
-
tzatzikiii
tag
válasz
berigazek
üzenetére
Hu, en is egyike voltam azoknak, akik 2 het utan ugy ereztek, hogy inkabb eladjak, mert kezelhetetlen szar. Aztan lassacskan rajottem, hogy ez egy szabadido"telefon" (ramegy a szabadidod a bizergalasra), amibol vegul egesz jo kis PDA varazsolhato. A DXIA5 ota pedig egyenesen szeretem. Ugyhogy nem, nem propaganda.

-
elektro
aktív tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
köszi ránézek
-
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Nem adod el véletlenül az Omniádat és ez probaganda lenne?

Ha eladod én megveszem
!! -
tzatzikiii
tag
válasz
polonic
üzenetére
A 6-7 nap az becsulet szo annyi, ebben kb heti fel ora (tenyleg nem sok) wifi, fel ora navigacio, napi 5-10 sms, 2 ebresztes, 10-30 perc telefonalas van. Nyilvan ha radiokent hasznalom, filmet nezek rajta (mondjuk ezzel a rommal meg utobbit nem tettem), vagy barmelyik komponenst tobbet hasznalom, akkor nem 6-7 nap.
Nem nyuzom agyon, ez teny, szoval nem csodagepem van, bar a korabbi romhoz kepest ez egy csoda. Nincs bekapcsolva a screen rotate (kiraktam gombra) es az udvarias mod. Ja, es ejszakara nem kapcsolom ki.Visszaterve, ez a fel nap alatt -10% meglepett, remelem, nem kell a nagy fogyasztas miatt leszednem a roppant kenyelmes es csicsas MS3-at.
-
polonic
félisten
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Huhh 6-7 napig bírja alapesetben? Akkor nem is használod szinte?
Nekem 4 nap szokott lenni, és nem nyomogatom egész nap. DXIA5 rom ez is.
MS3-ról nem tudok nyilatkozni, még nem tudtam kipróbálni. -
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
6-7 naponta???Ne csináld,nekem még azzal sem volt ennyi...aztán lehet,hogy az akksid is jó!
Éjszakára biztosan kikpcsolod ugye,mert ilyen hosszú készenlétről még nem is hallottam Omniánál?? -
tzatzikiii
tag
Bocs, hogy ket postba irok, csak mar az 5 perc lejarta utan jutott eszembe megegy kerdes: Nektek mennyivel noveli meg az SPB MS3 a fogyasztast? Amiota DXIA5-om van, eleg 6-7 naponta toltenem az Omniam, a tegnap esti MS3 telepites utan viszont ma reggel huztam le a toltorol, es az akksi 90%-on all. Ez igy rendben? nyilvan az animaciok miatt is eszik, de ehet ennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ONTACTS (Itt a dlg után a függőleges elválasztás van) és a

csak ha Today-be váltok...