- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
digo00 #17290 üzenetére
ez csak kocsi kérdése...
de félretréfa:
még a LED-en se, tényleg, én próbáltam egy darabig és aztmondtam, hogy miez, ezértvannak ugy oda.
DE ha megnézed 3D-ben, uj perspektívák nyílnak, valóban , egyszerűen ég és föld a kettő.
valamikor 10éve az IMAX-ban münchenben láttam 3 filmet 3D-ben, egyet a Grand Canon-ról, egyet a tenger élővilágáról és egyet new Yorkról.Egyszerűen bekellett rajta pipilni, olyan látvány volt, mintha ottjárnál New Yorkban, vagy éppen eluszna melletted egy cápa...
Semmihez nem hasonlítható...
-
TomKiss
tag
válasz
digo00 #12377 üzenetére
Az Igo már elég régóta csak a NaviExtras segítségével frissíthető hivatalosan.
-
Csabee.
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz
digo00 #11477 üzenetére
Nagyon egyszerű. A hozzá kapott ActiveSync-et felteszed a CD-ről, szinkronizálsz adatkábellel, és már mehet is. Valahogy BT-al is lehet, de az már macerásabb, úgy tudom.
@tomek8210: Az Omnia is melegszik? Nekem az i780 néha tűzforró szokott lenni iGO közben...
Amúgy valaki húzta már az i900 prociját? Ha igen, meddig jutott el vele? Én felkerekíteném 650MHz-re, ha valakinek sikerült már. -
berigazek
őstag
,,Aranybarátom"...,ha beütsz egy google ,,games for Omnia" kulcsszót vagy ehhez hasonlót..kiad vagy ezer oldalt,de itt van a ,,miénk":
i900 oldal...amúgy millió más játék jó az OmniáhozUI
em vagyok ,,szőrős szívű",de holnap majd írok egy-két oldalt neked,ha addig nem írnak neked,de most mennem kell,mert asszony ,,hí"..
-
eosz
tag
-
tzatzikiii
tag
-
Skynet258
veterán
Na akkor sorban:
Olvasd el az első hozzászólást itt a fórumban. Sokat segít.
Aztán olvasd ezt a topikot kicsit visszafelé, rengeteg infó gyűlt itt össze.
Olvasd el az eoldal-t is, rengeteg hasznos trükk és tipp.
Használd a google-t, informálódj.
ha gondolod, csekkold az oldalam, ott is van pár dolog.Végül: 5 percen belül lehetőleg egy hozzászólást írj. Ha eszedbe jut valami ezen időn belül, akkor ott a szerkesztés gomb. Ezzel őrizzük meg a fórum átláthatóságát.
Félre ne érts: kérdezni lehet, de magadnak és nekünk is sokat segítesz azzal, ha befogadod a meglévő információkat
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged