Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GENUINO
tag
válasz
polonic #7499 üzenetére
kössz,de ezt nemértem itt:
6. Dugd rá Activesync-re a pda-dat és szikronizáld a pc-vel. (Elég ha kiírja, hogy a kapcsolat létrejött, nem kell a névjegyeket stb. szinkronizálni)
miért 6. lépés ez ,ha már előtte sokkal rákellett dugni a pc-re a pda-t és nemkellett levenni azóta....?
-
GENUINO
tag
Ajánlott a pda régiókódját Magyarországra állítani :
(nem kötelező, de esetleges szolgáltatói beállítás- problémák kiküszöbölhetők)EZT ROMFRISSÍTÉS ELŐTT IS AJÁNLOTT?
4. Távolíts el minden USB eszközt (egér és klaviatúra kivételével más ne legyen a PC-re dugva) <---- AZ USB-RŐL A TELÓT IS LEKELL HÚZNI ILYENKOR MÁR? EZT NEMÉRTEM :dDD
-
GENUINO
tag
BUHH5/MIHI1
BUHH4Ilyen romom van fenn, erre mehet alapból a i900DXHK3 rom?
eoldal alapján azthiszem mehet,de megkérdezem itt , ti tudjátok ezt -
hu-Ízirájder
tag
tegnap történt hogy felraktam egy Java jatekot az omniara, játszottam vele, le akart merülni felraktam adatkábelre tölteni, erre kifagyott, SR, aztán eltüntek a játékok a Javaból, sőt feltelepítés után elindítani se tudom mert azt írja: 65535_65535 MIDlet nincs
feltelepíti, kérdezi elindítsa, mondom hogyap... bane? erre ez a hibaüzi és a program sehol,
mi lelte? mit telepítsek neki újra NetCF? flaxhplayer? mi kell?
thx -
bmwgabor
csendes tag
Üdv Mindenki!
Nem rég, érdeklődtem , hogy Omnián indul -e a Skype program, és irták , hogy igen. Az a problémám, hogy letöltöm a skype oldalrol a SkypeForPocketPc 2.5 nevü pogramot ( Pc-re.. ) rámásolom a telefonra és egy exe. fájt látok csak. Elszeretném inditani a programot , de a pda kiir egy hibát h érvénytelen pocketpc alkalmazás. ez nem tudom miért lehet, vagy talán a pda-n keresztül melyik részére ( könyvtárba) másoljam az exe.fájt? (Tudom irtátok , hogy van egy másik program is , de én inkább csak a skypot szeretném rátenni. ) Választ előre is köszi
-
válasz
tsaby76 #7451 üzenetére
Ma volt szerencsem kiprobalni egy olyat,amin uberfolia volt.Nem lehet elszakitani stb es 8k az ara.
Nekem bejott a telo,csak minden ikon es betu kicsi es elege figyelni kell,de akkor szinte mindent elsore jol erintettem meg.
Ez mar egy szamitogep telefon funkciovak,amit a menuben jarkalva is ereztem. -
petymeg
addikt
ok akkor kezdem is az értetlenkedést
(mert számomra kicsit félreérthető ill. ellentmondásosak a leírások):
teljesen szűz azaz meg sose volt romfrissítve a pda: i900BSHI1 rom van mostl. erre mehet vagy nem mehet egyből a DXIA5? -
Skipqer
tag
-
polonic
félisten
válasz
petymeg #7476 üzenetére
Ne izgulj! Ha betartod a leírást nem lesz probléma
És utána meglátod, ha végzett, hogy nem is nagy ördöngősség.
Tommmmka
xd = magyar piac
h = 2008
k = november
1-2 = hanyadik rom a hónapban.
Tehát elég régi.
Frissíts nyugodtan, a függetlenítés nem befolyásolja a rom frissítést. -
Tommmmka
senior tag
Hi!
Azt szeretném megtudni9 h. mennyire naprakész a jelenlegi szoftom:
PDA verzió: i900xdhk1/xdhk2
tel.:i900xxhj2mivel T-s volt ezért nemtom h. h. lett függetlenítve ergo nem igazán merek rá frissebbet pakolni(ha van) megmondaná valaki, hogy ezekből a verziókból mire lehet következtetni?
köszi előre is a választ
-
Lee-der
tag
válasz
tsaby76 #7471 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, ami az SE-től elég gááááz... pláne, hogy ennyibe kerül és még nem is cserélhető a füles.
Egyébként lehet csak nálam van igy, de SE fülest nem tennék a Samu telóhoz.
Ezelőtt volt egy P990i-m, igaz hogy az ahhoz használt HPM70-es füles igen jó volt, de akkor se viritson már egy rivális cég logója a fülemben. Persze ha csak az lenne ami normálisan szól, akkor simán azt választanám, de ha vannak sokkal jobb alternativák is, akkor inkább azok közül választok -
Lee-der
tag
válasz
tsaby76 #7467 üzenetére
Örülök, h tetszik, egyenlőre nálam is ez a nyerő.
Ha esetleg megvennéd, akkor nagyon örülnék egy véleménynek. Persze ha ezt veszem, akkor én is megirom, h mit gondolok róla.Polonic
Köszi a hasznos infót. Csak azért kezdtem el jobban nézegetni, mert a cégnél ilyen fejhallgatók vannak a telefonokhoz, na meg a konferencia teló is Plantronics
De akkor úgy látszik, hogy ez a tipus nem sikerült valami jóra -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
petymeg #7463 üzenetére
Nem gugli kell neked.
Szerintem már linkeltük. [link]
Taril-nál keresd.Lee-der
Plantronics 260-at ne vegyél! És senki más sem!
2,5 mm-es a csatlakozója egyébként. Na de a lényeg az, hogy nem szabad érte pénzt kiadni. Ciripel a fülhallgatója, nagyon gyatra a hangminőség. Olvastam egy tesztet is róla, ott is írták, tehát ez nem egyedi hibajelenség volt nálam.
Plantronics 590 viszont jó, de borsosabb is az ára és ez feljhallgató. -
Lee-der
tag
Hali,
én is éppen füles vásárlás előtt állok és nézegettem őket.
Láttam, hogy kaptál választ, de én még egy ilyet is találtam:
SBH-650
Itt viszont azt mondják, hogy 3,5mm jack csatlakozó van rajta, márpedig ha ez igaz, akkor szerintem árban igencsak jobb, mint a jabra bt3030, mert ahhoz még füles sincs. Igaz, nem tudom milyen lehet a minősége...Valaki esetleg hallott már erről a fülesről?
szerk.:
A Plantronics pulsar 260-ról most olvastam, hogy elvileg annak is 3,5mm-es jack csatija van, viszont tulajok mondták, h 2,5mm-es.
Remélem a Samu azért nem kamuzott ilyet... -
szijartg
őstag
ha t-mobilost veszek, akkor a buzi szokásos t-s menü lesz benne?
-
petymeg
addikt
válasz
tzatzikiii #7460 üzenetére
üdv!
ez elég jónal tűnik, ugyanis az enyém nem bír ki 24 órát amibe mondjuk fél óra telefonálás fél óra zenélés 4-5 üzi meg 1-2 óra netezgetés van.
még eredeti t mobilos rommal, de már nem sokáig -
hu-Ízirájder
tag
jó estét, egy késő esti kérdés,
sajnos egyéb bokros teendőim miatt csak most jutottam idáig,
felmerült az a probléma hogy eddig az opera böngészövel simán letudtam tölteni fájlokat,
most viszont ha ráklikkelek h mentse el vhova akkor mindjárt az elején megáll és kipipálja mintha letltötte volna holott a progressbar alig indult el és meg is állt az elején, és persze nem is töltötte le, mi lehet a gond? hol lehet elállítva?
thx, bye -
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7460 üzenetére
Örülök hogy tetszik, és a napokban jön a DXIB3 100MB storage memoval, javított java kompatibilitással és gondolom még pár okossággal.
Őőő, gyorsabb volt mint gondoltam, letölthető a szokott helyről!Viszont ez még IA5, de okosabb!
-
tzatzikiii
tag
Sziasztok!
Gondoltam elujsagolom mindenkinek, aki panaszkodik az akksi elettartamra: pont egy hete frissitettem Taril DXIA5-os romjara a regi vacak T-s romom, es mostanra sikerult letesztelni, hogy meddig birja egy toltessel az akkumulator.
Az eredmeny: pentek delben huztam le toltorol, azota nagyjabol 2 orat wifiztem, sokat telefonaltam, napi 5-6 sms-t irtam, jatszottam bubble breakert es solitaire-t, valamint feltettem 8 programot. Most jelen pillanatban, ot es fel nap utan, 30% az akksi toltottsege, meg nem szolt, hogy lemeruloben van. Hozza kell tenni, hogy sajnos fel orat logott kozben adatkabelen par napja, nyilvan akkor picit ratoltott, mert 50%-rol felugrott 60-ra, de akkor sem volt szamottevo. Oszessegeben tehat az biztos, hogy az 5 napot siman, kevesbe siman a 6 napot is kibirja ezzel az uj optimalizalt energiagazdalkodassal a PDA. Fantasztikus. -
tsaby76
aktív tag
válasz
thomasmorten #7458 üzenetére
Üdv. a klubban!Használd egészséggel, ha megakadsz bármivel kérdezz bátran!
-
thomasmorten
csendes tag
Hát ma énis beléptem a boldog Omnia tulajok közé
Köszi srácok a hsz-eket, és privát üziket amit kaptam erről a szuper kis pda rólÖrülök h emellett a készülék mellett döntöttem
-
tsaby76
aktív tag
válasz
grabber #7447 üzenetére
Az én billentyűm(ez rendes qwerty kiosztás) nagyon okos, egy lapon az összes magyar karakter, ráadásul használat után automatikusan a normál karakterlapot teszi vissza, tehát lehet vele szórni elég gyorsan, még kézzel is(ha elforgatva használod, portrait módban viszont jobb ha cerkával gépelsz).
A HTC Touch Pro billentyűzete azt mondják etalon, az X1 friss rommal elvileg egész gyors, viszont támogatás nélkül maradt, mivel az se nem készít több winmobile eszközt, és a burkolat minősége nagyon változó,(Egyébként az X1-et is a HTC gyártja az SE-nak) és persze erősen túlárazták.A gyengébb proci miatt mindkét gépnél konvertálni kell az avi-kat. -
Kickass
őstag
Na első problémám meg is van a telóval, ugyanis az igo nem megy, mint kiderült valszeg az eladó baszott át, már bocsánat, talán frissiteni akarta de nem sikerült neki
szóval az igo ezt a hibaüzenetet dobja: Failed to open file: ui_igo8/240_400/main_scheme.ui exiting application
-
elektro
aktív tag
Megviccelt a kis kicsike,reggel vettem le a töltőről,és kb 5 perce mondom ránézek ,nem tudtam kioldani a bill zárat.Jó sok nyomkorászás után szomorúan konstatáltam ,hogy lemerült
reggeltől estig bírta,ilyen sem volt mostanában
-
petymeg
addikt
7427re vki???
-
válasz
tsaby76 #7442 üzenetére
Csak legyen jobb mint a mostani abc kiosztás.Mert ebben már megörül,hogy olyan sokáig kell várni ha ugyanott van a betű.
Nem lesz gond a pannon sw-vel,mert akié a telo az már módosította a registry-t is és valami bug miatt a t-mobilos kártya is belemegy.Nem értem miért,de azt tudom a gyerek nem buta
HTC nem ismerem sajnos annyira,de amúgy sincs a pannonnál.X1 a teszt alapján nem sikerült annyira jóra,de ha nem rossz a szövegbevitel,akkor hajlandó vagyok áldozni a szövegírásra rovására,ha minden más jó. -
AMD!4ever
őstag
válasz
LadaLord #7428 üzenetére
PL Innen indulva
Asszem ez a határ -
tsaby76
aktív tag
válasz
bmwgabor #7440 üzenetére
Teljesen ingyenes, nem annyira szép felületű mint a skype, de jól kezelhető.A skype telepítésénél szerintem rossz verziót tettél fel, a honlapról a legfrissebb pocket pc professional verziót tedd fel, mert annak mennie kell.
Zsu4:
Még friss darab, de gyakori a garis probléma, hardver szoftver egyaránt.
Kár hogy elvették a kedved a samutól, egy Taril IA5 rommal olyan mintha a gyorsvonatot kereszteznék a kezesbarival. -
tsaby76
aktív tag
válasz
grabber #7439 üzenetére
Ha egy pannonos gépet próbálsz ki lehet hogy nem fogsz elsőre beleszeretni(bár nekik van a három szolg. közül a legfrissebb rom verziójuk, de ez is öreg a mai darabokhoz képest), a fő gond az akkuidő viszont már a pannonos romnál is rendben van.A friss custom romoknál az érintésvezérlés(görgetés), flashlite 3.1 támogatás, elég rugalmassá teszi a netezést, zenelejátszókból nagyon sokféle van, izlés kérdése melyiket szeretnéd használni, (nálam a coreplayer 1.3 a nyerő) a video lejátszás nagy errőssége a kütyünek, mivel az erős hardver bőven elviszi konvertálás nélkül a pc-s divix avi-kat srt felirattal, ac-3 hanggal.Dokumentum kezelésre benne van egy ms office mobile az összes asztali komponenssel, de ebook olvasóval még meg lehet toldani a dolgot.A bővíthetőség abban merül ki hogy az amúgy sem kevés (8-16GB)flash tárhelyet még kiegészítheted egy micro sd-vel.
A szövegbevitel szerintem nem rossz, főleg egy testreszabott(Levi100 készítette) billentyű kiosztással, de nem lesz egy hardveres qwerty-dHa nagyon sokat sokat írsz, valódi billentyűs gépet javaslok, mondjuk HTC Touch Pro-t, Sony Ericsson X1-et, Samsung i780-at.
-
bmwgabor
csendes tag
válasz
tsaby76 #7435 üzenetére
Köszi a választ
én is így wifin keresztűl gondoltam. Most picit olvastam a fring nevezetü program iránt amit irtál, tényleg ingyenes , az egész program? használata is ? lényegében nekem csak a skype kéne semmi más. Mert láttam skype progit pda ra. leszedtem de az omnia valami hibát irt ki rá és nem telepitette:S..
-
válasz
tsaby76 #7438 üzenetére
Köszi a választ!
Pannon-nál szeretném megvenni bonusz program miatt,na meg persze az Igo miatt is.
Amiért ilyen készülék felé nézek(érintés vezérelt felület),mert nagy a kijelző.Sokat netezek a telefonon(néha napi 4 óra) és szeretek zenét hallgatni illetve videót nézni.Ami még fontos sokat tudjon(pontosan sok program,dokumentum kezelés ilyesmi,bővítési lehetőség)és az aksija bírja amennyire lehet,bár pont a nagy kijelző miatt nem bírja.
Nem könnyű összehasonlítani tudom,de sajnos még nem tudtam kézből összehasonlítani a kettőt még egyenként sem,bár holnap lesz szerencsém az omniát kipróbálni.Jelenleg egy U700-am van.Idegesít az érintőgombok,nagyon lassú a szövegírás,emrt nem qwerty,nincs gps,kicsi kijelző és nem mondanám,hogy sokáig bírja,programot nehéz rárakni és nincs wifi.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
grabber #7432 üzenetére
Szia!Nem könnyű az összehasonlítás, mivel a két készülék talán egyetlen közös pontja az éritésvezérelt felület.
Az egyik egy symbian s60 okostelefon(N5800), a másik egy winmobile pda-telefon combo, abszolut nem egy kategória.
A Nokia inkább telefon, korlátozottabb testreszabhatósággal, bővíthetőséggel, viszont egyszerűbb kezelhetőséggel, jó multimédiás képességekkel.
A Samsung egy igazi kis "digitális svájcibicska", erős hardverrel(624Mhz CPU, 8GB belső tár, 5MP kamera, GPS, giroszkóp...), rugalmasan bővíthető szoftverkörnyezettel, kezelőfelülettel, valódi jól támogatott GPS-el, a nokiánál kompaktabb méretben.A kezelés szerintem itt sem bonyolult, ha tisztában vagy a pc-s windowsokkal, de mégsem annyira telefonszerű, mint egy symbian eszközön.
A Nokia ellen szól, hogy az 5800 esetében elég magas a szoftveres és hardveres hibaszázalék, bár még nagyon friss gépről van szó, viszont a Samsung gyengeségei általában egy rom frissítés után megoldódnak, a legújabb és főleg az általam is használt custom verziók nagyon barátságos eszközt varázsoltak ebből a kis szerkezetből.
Vásárlási tipp: ha van rá lehetőséged szolgáltatótól vásárold meg, mert a gari és az eredet ott biztos, a szoftver itt a legöregebb, de ez könnyen orvosolható. -
borsodika
őstag
vki tudja hogy a 8-as verzión belül mi a verziószáma annak az igo-nak amelyik indulásnál nem ilyen kék képernyőn hanem ilyen zöldesféleséggel indul?
-
tsaby76
aktív tag
válasz
bmwgabor #7434 üzenetére
Fent volt többször is és hibátlanul megy wifi-n keresztül, mobilnettel még nem teszteltem.A felület ugyanaz mint a pc-s verziónál, egyedül a kamerát nem tudja még webkameraként használni, de elvileg hamarosan várható.Nekem most azért nincs fent mert romba integrált fring-em van, ami egyszerre tudja kezelni az összes csevegő csatornát, így fölösleges külön-külön progikat használnom.
-
bmwgabor
csendes tag
Hali Mindenkinek !
Olyan kérdésem van, hogy valakinek van valami tapasztalata? hogy Omniára esetleg Skype- t fel tudott rakni? úgy , hogy tudta használni is? Választ köszi elöre is
-
tsaby76
aktív tag
Naah, hatalmas gratula!
Csakis így szabad: kitartóan, ügyesen!
És akkor most mi lesz, reméljük maradsz az omniások táborában?
Csak most már jó helyen vedd meg a kicsikét, és pattints rá valami fiatal romot!Enjoy:
Amit érdemes számításba venned: Jabra BT3030, Plantronics pulsar260, SE HBH-DS980, és még ezen kívül biztos van sok más, de ezek a modellek távvezérlés szinten kompatibilisek az omniával, a Jabra-ra pedig rátehetsz akármilyen fülest, mert 3,5-es jack csatija van.Ár-érték nyertes a Jabra. -
Sziasztok!
Próbáltam beleolvasni a topicba,de túl sok a hsz
5800 és Omnia között vacillálok és ebben kéne segíteni.Remélem akad valaki akinek van összehasonlítási alapja. -
Enjoy
addikt
A közeljövőben szeretnék venni egy sztereo bluetooth headsetet.
Van valakinek ajánlása, hogy melyiket érdemes megvenni? -
Zsu4
tag
Sziasztok!
Aki ismeri a történetem azokkal szeretném közölni, hogy nyertem
A békéltető testületi döntés alapján az eladó vissza vette az omniát.
Hosszú és tanulságos küzdelem volt, de megérte! -
borsodika
őstag
na ez 1 nagyon érdekes jelenség
letöröltem mindent a kártyáról vissza a másikat telepítem, végigfut a telepítő és a végén írja hogy frissítem-e a softot. Mondom neki hogy iegn és ugyanúgy végigfut a telepítő és megint megkérdezi.. mint 1 végtelen ciklus. kiléptem valahogy ebből, és így mostmár tudom futtani kivéve a mai napon.
-
LadaLord
aktív tag
Halló!
Olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudok letölteni játékot erre a telefonra?
Köszi előre is a segítséget!
-
petymeg
addikt
online videolejátszássl még mindig hgondom van. letöltöttem a youtubeplayert mégis ha a youtube oldalon videora nyomok feldobja a streamingplayert amin ha a lejátszásra nyomok azt írja hogy a jelenlegi kapcsolat beállításokkal kapcsolat felépítése nem sikerült a beállításokra kattintva módosítsam de azt nem írja hogy mi a fenét módosítsak?
-
AS
félisten
Biztos sokan szomorkodtatok hogy nem Windwosal jön az Omnia Utodja hanem S60 touch symbannal.
De lesz wm verzió is ha jók az infok:Windows mobile 6.5 verzio is jöhet, +2010 ben a windwos mobile 7,0 verzió multitouchal.
-
petymeg
addikt
tud vki olyan progit ami nagyméretú fényképet és hívószámot ír ki ha hívnak? az i900 oldalról az s2u2 progit feltettem mert mintha azt olvastam volna hogy ez pont ilyen de mégse.
-
kyru74
aktív tag
válasz
borsodika #7421 üzenetére
Nekem mind a három helyen szerepel és onnan is tudom indítani.A kártyán levő igo mappában szereplő exe fájl az a régiből lett neked is hozzá adva és ha onnan indítod akkor a régebbi verziót írja ki az igo.Érdekes ez is hogy neked miért nem akar rendesen indulni
megint ki felejtetünk valamit. -
-
AMD!4ever
őstag
válasz
szijartg #7411 üzenetére
Igy konkrétan nemtudok erre válaszolni,de amit eddig odaraktam elé azt lejátszotta. MINDEN konvertálgatás nélkül,és szagatásmentesen.
Dvdrip-Divx(nemvágom a xvid mibe más,de ez az én hibám) Hd-ripet is elvitte
szerintem Full szép a képe,és nagyon élvezetes rajta az egérmozi.
Az AC3-as Hangú videóka alapbol nemakarja lejátszani,de van a TCPMP player azzal viszi(inygen letölthető) és egy kis utána járással a rendes(nem égetetre gondolok) feliratos filmeket is lejátsza felirattal együtt.[link] Innen okosodhatsz
Mozigép -
borsodika
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy felteleőpítettem az igo-t, (frissítettem) és a mai napon lévő ikonra hiába kattintok semmit nem csinál rá. Ha viszont bemegyek a programok mappába ahol a feladatkezelő, játékok mappa stb... van és ott kattintok az igo8-ra onnan simán elindul. Hogy tudok parancsikont létrehozni a mai nap-ra? -
zsiraf007
csendes tag
rakd ki a szabadba és had keressen GPS jelet!nekem romfrissítés után kellett 10-15 perc mire megtalálta.azóta 1-2 perc alatt megvan a vétel.
-
AMD!4ever
őstag
válasz
szijartg #7408 üzenetére
Szerintem nincs vele gáz,a legrosszab esetben is 5-6 perc (de máskor 1-2)alatt talált több műhódot is,de ha az Xtra-t bekapcsolod,még gyorsabb
Szerintem Az Xtra-hoz gprs-es adatfogadás kell,erre kell esetleg előfizetni ha gondolod,de csak ez miatt tök fölösleges.
Az update meg wifiröl és pcröl is simán megoldható. én pcről a "Naviextreas toolbox" segitségével upgradeltem az iGO-mat,ez persze tök hivatalos,legális. csak be kell pöccenteni a gépbe az omniát,és megadni hogy a iGO-t tartalmazó memóriakártyát lássa a pc,ezt a naviextras egyböl felismerte. -
szijartg
őstag
csak, ez az igo van rá?? és tényleg ennyi vele a gáz hogy nem nagyon talál műholdakat?
de azt is olvastam valahol hogy fizetni kell rá(valami netes csomaggal elő kell fizetni), hogy tudj GPS-ezni. mondom, ekkora viccet... max az update-ert. de azt meg simán sztem wifin keresztül is meglehet csinálni.naszóval igo-val ennyi szarozás van?
mindenki azt használja?
elég fontos lenne nekem a GPS is, hogy stabilan működjön. -
bmwgabor
csendes tag
-
bmwgabor
csendes tag
válasz
ziggi_zug #7402 üzenetére
Hali. okés a smilyekkel kapcsolatban. IGO , beálitottam az automata keresést. nem mutat semmit sem. igen használtam igo rendszer normális autos gps en. visszatérve. ahogy beirom a cimet beállitom célként és semmi. az irja kezdöpontnak ,hogy Németország Berlin és a beálitásba automata keresés van ugye.
-
matyics
őstag
válasz
bmwgabor #7400 üzenetére
Ezt bírom!
Az ilyen embereknek szervizben van f@sza melóhelyük, aki meg esetleg látott már olyat, az munkanélküli.
Ez jellemző sajnos az egész országra, hogy hozzánemértő emberek bitorolják a hozzáértők elől a pozíciókat!De, hogy ON is legyen, nézd meg a beállításoknál amikor megy az IGO, hogy amikor keresi a holdakat, akkor a 3 kis zöld csík villog-e. Ha nem zöld akkor a portbeállításoknál van a gond.
Mindenesetre ezzel a leírással nézd át a beállításokat:
[link] -
ziggi_zug
aktív tag
válasz
bmwgabor #7400 üzenetére
Szevasz!
Lehet köszönni, van aki gyakran teszi, de a fórumokon megszokott ennek elmaradása is. Emiatt ne fájjon a fejed.A smiley-kkal vigyázz, sok esetben nem jól írod őket, ez értelemzavaró is lehet!
Ami az IGo-t illeti: A beállítások alatt keresd meg, hogy mi van beállítva GPS vevőnek! Ha semmi, akkor válaszd az automata keresést (jellemzően COM3-on találja meg.) - Nem biztos, hogy ez a baj, de kezdjük az elején a legegyszerűbbel!
Amúgy mit mutat, miközben nem talál semmit? Használtál már korábban IGo-t, más készüléken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest