Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
legiaap #9397 üzenetére
A Shell alapból is ki tud tenni időjárás ikont pl a Lifestyle (életmód) illetve a Professional (profi) képernyőre. No ezeket módosítja. Sajnos a profi megjelenítésben belelóg az órába és a dátumba. Ezen egyelőre nem tudok javítani. Esetleg kisebb ikonokkal megoldható a jövőben, ha lesz rá időm.
A SPB Weather (tehát magának az alkalmazásnak) az ikonjait nem módosítja.Hogy teljesen korrekt legyek:
A txt az SPB Weather magyarítására szolgál.
A 2 dat fájl pedig az SPB Mobile Shell 3 beépülő ikonjait módosítja.Ha esetleg érdekel valakit, akkor lehet tetszőleges ikonokat is létrehozni, kellő türelemmel és ügyességgel. Egy BMP fájlt kell megfelelően módosítani. A beilntegrálása a dat fájlba már némi szakértelmet feltételez, de nem lehetetlen. Nekem is sikerült.
-
Skynet258
veterán
válasz
legiaap #9395 üzenetére
Kész, az oldalról letölthető, illetve van némi képanyag is (Mobile Shell után jön). Illetve a közvetlen link a magyarítás letöltéséhez.
Töltsd le megint, ebben benne van az olvassel file, bár már leírtam az előbb a lényeget, újdonság nem lesz benneKöszönet még egyszer ziggi_zug kollégának a magyarításért!
-
Skynet258
veterán
válasz
legiaap #9393 üzenetére
Ha várnál 5 percet, akkor felkerülne végre az a nyomorult leírás, illetve a frissített pack, amiben benne van az olvassel file...
Azokat egyébként az SPMobile Shell gyökerébe kell másolni, felülírni az eredetit, és kissé felturbózza az időjárásjelző ikont. Kép pár perc múlva... -
Skynet258
veterán
válasz
legiaap #9391 üzenetére
Annyival, hogy kell pár perc, mire megírom hozzá normálisan az "olvassel" file-t, illetve ha már fent van a magyarítás, akkor készül hozzá pár sor, és kép (mint a többi programnál).
Maga a file már nem változik, csak arra értettem, hogy a "tálalás" lesz normálisabb - most csak ott a link, ahonnan le lehet tölteni. -
Skynet258
veterán
válasz
ziggi_zug #9384 üzenetére
Megtisztelsz!
Mivel nem írtam még tesztet az SPB Weather-ről, ezt megtehetnénk együtt, ha már neked úgyis fent van (csak pár sor kéne, meg 3-4 kép). És akkor nem csak a file-okat teszem fel, hanem a leírásodat, plusz akkor hozzá linkelném amit fordítottál.
Priviben jöhet a többi -
ziggi_zug
aktív tag
SPB Shell 3 rajongók!
Örömömre szolgál megosztani veletek, hogy az SPB Weather-t és a beépülő képek feliratait lefordítottam magyarra. Az egyetlen gondom, hogy nem tudom hogyan oszthatnám meg veletek.
Skynet! Esetleg átküldöm neked és kiteheted az oldaladra. Jelezd, ha mehet!
Illetve egy apróság: Mi a Skin magyar megfelelője? A bőr egy kicsit suta nekem...
-
Dare2Live
félisten
Hogy lehet csengőhangnak MP3at beálíltani?
A kérdés komoly! -
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok!
Túl vagyok a ROM frissítésen, és minden rendben ment (követtem az utasításokat). Most már nekem is Taril féle DXID1-es van fent az Omniámon!Most neki állok belakni az "új" telefonom!
-
Ceedrush
csendes tag
na kipróbáltam Spb Time-nál az ébresztőt.. az a baj hogy túl kicsik a buborékok, és a reggeli "félkómámba" Klaxonnál legalább látom hogy piros vagy zöld
...viszont napközben emlékeztetőnek jó leszSkynet: igen, nekem is csak "3/4-es képernyős"
-
Skynet258
veterán
-
Ceedrush
csendes tag
Skynet: köszönöm , megnézem
Laca: én is spb3 -al használom a Klaxont és nálam semmi probléma nincs.. Az spb Time-ot meg akkor átnézegetem jobban, mert azt hittem azzal csak stopperolni lehet ..
Köszi mindkettőtöknek -
Laca0
addikt
válasz
Ceedrush #9374 üzenetére
Igazából alapesetben a naptárba szokás beírni az ilyen emlékeztetőket.
De ha pl. ébresztőórához hasonlóan szeretnéd, akkor az SPB Time jó lesz, mert lehet nevesíteni a figyelmeztetéseket.
A Klaxon-al amúgy az volt a bajom, hogy az SPB 3 képernyője elnyomta. Így az ébresztés 1 tized másodpercig tartott, hang nélkül... nehéz lett volna felkelni rá... -
Ceedrush
csendes tag
Én a Klaxont használom ébresztőórának.. igazából olyan emlékeztetőre gondoltam hogy nem csak csörög hanem ki is írja ha beírom hogy mit is nem kéne elfelejtenem, vagy Klaxonnál ilyet is lehet? Vagy az Spb Time-al?
Tudom hogy az Omniában alapból van ilyen funkció, de az nem tetszik. -
Ceedrush
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vmi jó és használható emlékeztető programot Omniára?
előre is köszönöm -
-
pinyti
csendes tag
De ha már így benne vagyok, akkor egy kérdés ereéig még had "általánosítsak"...
Bár az már marha régen volt, de a legelső T-Mobileos ROM-nál az sms-eket egyesével láttam, feladó szerint érkezési sorrendben (mint a hagyományos telefonnál). Az lenne a kérdésem, hogy ezt a nézetet elő lehet valahogy újra csalogatni, mert az utána következő romok alapban összefűzték az üzeneteket olyanra, mint egy chat log.
Előre is köszönöm!
Dani -
Laca0
addikt
Skacok!
Úgy látom, már mindenki általánosít!
Én HK2-ről update-eltem ID1-re, feltettem az SPB3-at (build:6411). Sem az óra frissítéssel, sem a hangerőszabályzóval nincs bajom.
Egyébként meg mi a fenének kapcsoljátok be a winmo today-en a samsung2-t? Minek az egy SPB mellett? -
Skynet258
veterán
Srácok ám az sms "nem kijelzés SPB 3 alatt" problémára az SPB fórumán találtam megoldást. Nálam is működött rendesen, aztán egyszer csak hiába jött üzenetet, az ikon azt jelezte, hogy nulla.
Azt írták, hogy egyszerűen meg lehet oldani: kilépsz a gyári Today-re, majd vissza (kilépés: jobb alsó szoft gomb, show today, majd vissza onnan szintén a jobb alsó szoft gombbal).
Nálam ez tényleg megoldotta, mert azóta működik az ikon, mutatja rendesen, ha jött új üzenet. Viszont fontos, hogy reset után újra el kell ezt végezni, mert egész addig újra nem fog működni a dolog.Ha valakinek hasonló problémája lenne, akkor próbálja ki, nálam működik
-
colbert
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Problémám az, hogy a tároló memóriám nagyon tele van és emiatt lassú a készülék, plusz nem enged progikat feltölteni.
Olvastam az ide vágó oldalakat, amit ott tanácsoltak elvégeztem, de még így is csak kb. 5MB memóriám van. Nincs sok progi a gépen.
Köszi. -
matyics
őstag
"Taril új ROM-ja és a MS3 egyszerűen nem kompatibilis."
Ez egyszerűen nem igaz!
Légyszi csínján bánj az ilyen konkrét kijelentésekkel, mert egy új tulaj számára nagyon félrevezető lehet. Ha nálad valami gond van, az nem jelenti azt, hogy ez általánosan kijelenthető minden PDA-ra. Ezer féle hiba lehet, a telepített progiktól függően. Honnét tudod, hogy nem valamilyen másik progi ugrott össze valamivel?
Vagy ekkora WinMo guru vagy, hogy élből vágod az összes probléma lehetőségét és tuti ez a gond?
Amúgy pedig egy másik fórumon rengeteg (több száz) embernek együtt van fent ez a kettő egyszerre és eddig még senkit sem hallottam, hogy ilyen panasza lett volna.
Ha megengeded, akkor én inkább a rengeteg embernek hiszek és nem egynek.
Az pedig milyen hibaleírás, hogy "A fél PDA nem működött... "?
Esetleg ha valamilyen konkrét dolgot írnál, akkor talán valaki tudna segíteni. Elég sok régi motoros van itt. -
pinyti
csendes tag
Sziasztok!
Már a "megjelenés" napja óta Taril új romját használom, előtte is a DXIA5 volt fent. Azt hittem, hogy ez majd meg fogja szűntetni az egyetlen idegesítő bugot, de sajnos nem. Nem tudom mitől, esetleg valamelyik program okozza-e (alapban samsung today2, és spb pocket plus fut), de egyszer csak teljesen elmegy a hangja. Nem elnémítja, mert a hangerőszabályzó az addigi helyén áll, állítgatni is tudom, csak eközben sem plittyeg. Értelem szerűen se hívás, se pedig üzenet érkezésének nincs hangja. Soft reset, azaz egy újraindítás megoldja a problémát. Van, hogy napokig elő sem jön, így nemigazán jöttem még rá, hogy mi okozhatja. Mindenesetre minden reggel egy SR-rel indítok, de még így is van, hogy délutánra "elmegy a hangja"... Ha valaki már találkozott hasonlóval, esetleg tudja a megoldást a problémára (vagy valami ötlete van rá), az kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Dani -
3x3y
aktív tag
Taril új ROM-ja és a MS3 egyszerűen nem kompatibilis. A fél PDA nem működött... Másnál is előfordult ez a hiba?
-
temes69
aktív tag
hehe, most szedtem le hozzá a warcraft2-t. majd meló után otthon rátolom és kipróbálom
-
temes69
aktív tag
visszaolvasgattam és látom sokan akarnak BSHI1 szolgáltatói romról az új taril romra frissíteni. leírom én hogyan csináltam:
-nem csináltam hard resetet
-nem raktam fel semmilyen köztes romot(BSHI1-ról rögtön az újra)
-bacuppolni sem backuppoltam, mivel annyira friss volt még a készülék hogy az ms3on kívül más nem volt rajta. annyit csináltam hogy a telszámokat feltoltam a simre.viszont én ezzel kezdtem:[link]
majd utána ezzel folytattam:[link]semmi gondom nem volt, a pda azóta tényleg olyan mintha kicserélték volna. az üzemidő iszonyatosan megnőtt. nekem előtte 1 napig bírta, most meg akár 3napig is elmegy. illetve azóta még nem töltöttem
-
temes69
aktív tag
feltettem ezt a g-alarmot de nem igazán ébresztett. konkrétan meg se nyikkant a pda
pedig beállítottam hogy minden 7köznap ébresszen, az előző ébresztőt meg leállítottam.
valaki?az inesoft az nem csak 15napos és utána perkálni kell?
-
yoleeka
tag
Reggelt, húú de korán vala. Szal én valami olyasmi progira lennék kivancsi mint az Inesoft, Tárcsázós, névszerkesztős. A név szerkesztés legyen egyszerű ha lehet. Amugy azért az inesoft helyére keresek valamit, mert nekem az nagyon nem jött be. Valahogy elég kuszának tűnik az egész. Több ideig tart megkeresnem benne egy embert, mint lehuzni 8 óra melót...
-
AMD!4ever
őstag
válasz
Gaabbaa #9336 üzenetére
Szia!
Üdv a Omnia tuljdonosok közt,elolvastam a problémáidat,az üzemidő ily mértékü leapadása engem meglepett,ha én "ugyanigy" használom az omniát mint te, 2 de inkább 3 napot is nevetve elvan.(Xdhk2 rom-mal)
amugy
a bluetotthots probléma jelen van,a gps-es óraállitás nálam nem jött elő.egyéb:
Nemtudja valaki melyik zenelejátszó progi a leg energia takarékosabb?
Mert ez bizony nekem lezabálja az aksit,coreplayerrel 100% ról 5óra alatt 20%ra cuppan le.(és nem is volt full hangerőn)
Pedig probáltam szabályozni speedboosterrel is,hogy minél tovább birja.
Kifogok probálni más lejátszót,mert ez elég gyér teljesitmény.
Amig nincs más út én inkább nem ROM-bolok -
matyics
őstag
válasz
Maxximus #9340 üzenetére
Én nagy különbséget nem látok a két ROM között, szóval nem biztos, hogy érdemes cserélned. De ha más lát, akkor majd megcáfol.
Az SPB backup-ra reagálnék. Én már többször is tettem vissza más verziójú ROM-ra mentést és nem volt vele gondom. Illetve ha volt is akkor is csak minimális.
Most is a DXIA1-es mentését tettem vissza a DXID1-re és csak az SPB MS-t raktam újra, mert ott annyi gondom volt, hogy eltűntek az ékezetes betűk. Ezen kívül minden telepített progi működik rendesen. -
sajtosqkac
csendes tag
olvasgattam az i900eoldalt és feltettem ezt a mozgásérzékelős dolgot, de valahogy g-alarmnál nem működik. nálatok ez megy ? még kipróbálom más programokkal is.
-
Polonic,(vagy bárki) Neked már a Taril DXID1 -ed van fent. Írnál egy pár sort, hogy tapasztalataid szerint mivel jobb mint a jól bevált DXIA5 ? Most ez van fent nekem.
Ezen is 90 mb szabad hely volt és "HARD"hétköznapokon is kibirok vele 1 napot töltő nélkül (napi 3 óra telefon min.) + BT, +e-mail," kicsi net.(A gyári vodás majdnem csak fele ideig bírta)
Vacilálok, hogyha nincs sok különbség maradok az utóbbinál nincs kedvem újraépíteni (telepíteni) minimális dolgokért az omniám.
TMC :Gondolom ismeritek itt elég részletesen ki van tárgyalva :http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=626.0
SPB backup: Én sokat használom, de úgy tudom csak azonos ROM-ra pakolja vissza a cuccot.És ez is időzíthető automatikusan. -
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok!
Kb. két hete vagyok én is omnia tulaj, használtan vettem (mondhatni karcmentes állapotban). Eleve úgy kaptam meg hogy XDHK2-es ROM volt rajta. Mostanra nagyjából sikerült azt a több mint 9000 bejegyzést végigolvasni ami itt elhangzott. Rengeteg kérdésre választ találtam, szóval, csak így tovább, ez egy király fórum, és remélem sokáig elérhető lesz még!Na de a lényeg: Leszedtem a Taril féle DXID1-est. A hétvégén lesz időm hogy feltegyem. Amint megvan nekiállok tesztelni, és az eredményekről majd beszámolok.
A XDHK2-es rommal a következő hibákat tapasztaltam:
-Nekem is bekavart a touch player (8gb-os tárhelyet telerakta)
-A PDA üzemideje kb. 1 nap (5-6 db sms,20-30perc beszéd, 10-20perc gps, 20-30fénykép)
-Ma először nekem is átállítódott az óra (este 6 körül, 10 perc gps használat után, 20:30-ra ugrott)
-Az sms hang szépen be van állítva "saját" hangra, mégse szólal meg a drága ha sms jön
-A bluetooth-on érkező file-okat mindig az "Application Data"-ba teszi, hiába van beállítva a BT FTP
-Egy kicsit lassan reagál a dolgokra, pl. a programok indítására, vagy akár csak a főmenübe való belépésre...
-Az IGO csak akkor talál műholdat (4-5perc) ha egyhelyben állok, menet közben jó 10-15 percbe is beletellik a jelfogás.
-A youtube-os videókat nem játsza le az operaRemélem ezek a dolgok mind megoldódnak az új rommal! További vágyam a TMC vevő IGO8-ba való behergelése. Erre is azt írták hogy ezzel (XDHK2-es) a rommal nem megy, ill. hazavágja a rádiót, ezért meg se próbáltam... remélem az új rom beválik!
-
adam_
senior tag
ROM frissítésekhez kérhetnék pontos leírásokat linkkel?
-
berigazek
őstag
Bocsika,hogy megint írok,de fontos észrevétel és megakarom osztani veletek:
Nekem BSHI1-es szolgáltatói ROM-om volt fent,utána feltettem a HK3-at és utána a D1-et.Természetesen a ROM cserét mindig HR előzte meg!
Amint írtam tegnapelőtt feltettem a sógoromnak is a D1-et.Neki azelőtt pannonos szolgáltatós ROM volt fent,amit követett a HK2-es.
Nekem ROM telepítés után 91 Mb. üres helyem lett és most FIGYELEM: neki csak 84 Mb. üres hely?Valami ötlet?Csak kiváncsiság miatt!
-
berigazek
őstag
válasz
polonic #9327 üzenetére
Semmi gond
Még egy tapasztalat:
1.-Ha SPB Backup-ot használtok és csináltok egy Backup-ot,akár csak Contacts-ról vagy FULL Backupot a Storage Card-ra ROM csere után is visszaállíthatjátok ezeket anélkül,hogy feltelepítenétek a progit megint!
2.Én szoktam 2 fajta Backup-ot készíteni mindig:egyet csak a Contacts-okról és egy teljeset (FULL) az egészről,hogyha valami crach beütne 2 percen belül visszatudom állítani az egész rendszert vagy csak a Contacts-okat!Amint beírok egy új névjegyzéket a PDA-ba rögtön csinálok egy mentést!Az DXIA5-ben is benne van.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
berigazek #9326 üzenetére
Igen, Taril Mester jó szokása, hogy az összes romjába "belefőzi" a legfontosabb alapanyagoka
t, azt hiszem a HL3 óta belerakja ezeket az életmentő alkalmazásokat.
A Pim Backup-ban nagyon szeretem az ütemező funkciót, így minden nap 3:00-kor lementi a PIM infóimat a microsd-re, totális biztonság.
-
tsaby76
aktív tag
Javaslom a DXID1/Omnia romot, mert sok fontos dolog alapból benne van(Pim Backup, Clear Temp, .net3.5,advanced config tools, fdc soft task manager, fring), ennek ellenére megmaradt minden samsungos összetevő is, csak optimalizálva lett az egész.Az érintőképernyő és a gps most már nagyon pontos, és gyors.Olvass sokat, aztán vágj bele nyugodtan, mert egy új készüléked lesz a romcsere után.
Az USB2.0-t vedd nagyon komolyan, mert valamelyik nap egy figyelmetlen fórumtárs kinyírta a gépét az USB 1.1-es próbálkozásával!!! -
Styleboy
tag
Jó estét mindenkinek.
Már a telefon a megjelenése megvan,de egy valami nagyon boszant.Hogy nem tudok vakuval ugy fotozni hogy ne süljön ki a kép.TErmészetesen sötétben.Még a meszi képek menek.Pl a szoba egyik végéböl a másik végét le tudom fotózni,de pl egy arcot már nem tudokugy hogy kb 1m-re van a kamera.Mág akor se megy ha este van és mág a lámpa is fel van oltva.Minden más képen egész jó képeket tudok alkotni,de ez a vakus dolog ki fog rajtam ezen a telefonon.A régi telefonomon sikerül és azon még xenon vaku volt ráadást.:S
Örülnék nagyon a segitségnek,előre is megköszöném.
Továbi jó éjszakát mindenkinek. -
polonic
félisten
Mindenkinek más a legjobb, ezért írtam így.
Ha a samsungos alkalmazások kellenek, akkor a DXID1/OMNIA rom a jó választás. Ha ezek nem fontosak, akkor sok választás van.
A lementéshez a pim backup ajánlott, ingyenes alkalmazás, kivételesen nem telepítős, az exe-t rá kell másolni a pda-ra és onnan futtatni. -
adam_
senior tag
válasz
polonic #9315 üzenetére
Azt, hogy melyik ROM-ot válasszam, logikusan a legújabbra kell, hogy essen a választásom nem? Ergo, az a legjobb?
A BTH-s problémáról meg csak annyit, hogy már a küldő telefonon kiírja, hogy nem lehetséges a fájl küldése az én készülékemre, nálam nincs semmiféle kérdés, hogy mentse-e, vagy nem...
A telefonon lévő adatokat (telefonszámokat, SMS-ket ...) hogyan tudom lementeni, hogy ezeket ROM frissítés után ne kelljen újra a telefonba táplálni?
-
berigazek
őstag
Üdv!
Nálad is az a baj,hogy valamelyik progi ,,egy idő" után bekavar,nem rögtön a feltelepítés után
Nehéz feladat előtt állsz,ki kell szűrnöd a bűnös progit!temes69!
Azzal,hogy felébreszted,már hozzányúltál és a progi úgy érzékeli,hogy már elolvastad,nézd meg az elolvasottak között vagy a Deleted Items-ek között!
-
polonic
félisten
válasz
r3dsnake #9306 üzenetére
A bluetooth dologhoz. És ez MINDENKINEK szól.
Ha nincs feltelepítve semmi bluetoothos segédprogram, akkor alapból a my storage-ra menti a küldött dolgokat. Amikor viszont megkérdezi, hogy mentsem-e a fájlokat, ha yes-re nyomunk, akkor helyezi át a my device\my documents mappába.
Nézzétek meg! Amikor jön a kérdés, hogy mentsem-e, akkor ne nyomjatok semmit, hanem indítsátok el egy fájlkezelő programot és menjetek a my storage-ba, ott lesz a gyökerében. -
temes69
aktív tag
hali
az óra nekem is szarakszik a mobil shell 3ban, különösebben nem érdekel... viszont az már igen, hogy ha kapok egy smst, akkor a lifestyle oldalon lévő sms/mms ikon nem jelzi. megkapom, ki is írja kis buborékban, de ha nem nyúlok hozzá és beszundizik, utána felkeltem és olyan mintha nem kaptam volna semmit. sms/mms:0. ezt vajon miért csinálja? -
-
Gaba9
csendes tag
Heló.
Valaki tudna adni egy linket az Omnián lévő super collapse játék fulljára ??Gondolom van mint a pda bowl is csak én vagyon béna és nem találom -
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
Azt lefelejtettem az előző hozzászólásomból, hogy a bluetooth se akar működni, azon belül is a fogadás része.
-
adam_
senior tag
Upsz, kétszer ment el.
-
adam_
senior tag
Szeretnék ROM-ot frissíteni, de félek, hogy elrontok valamit és vihetem a szervizbe a készüléket.
De ennek ellenére nagyon szeretnék már egy új ROM-ot felrakni saját magam az Omniára. Nagyon el kellene már neki, lassúnak is találom már mostanság (ez szerintem a sok "kacatnak" tudható be, ami rajta van) valamint sokszor fagyogat is. Az új ROM-tól várom az aksi probléma megoldását is, és egyfajta gyorsulást is szeretnék elérni, mert nagyon idegesítő, hogy órákat kell várni, amire behoz valamit, ha meg be is hozza az alkalmazást, sokszor lefagy az egész. Nem is beszélve egy jó "lomtalanításról".
Természetesen az újításokat is szeretném élvezni, amiket egy új ROM nyújtana.Jó lenne ezeket megcsinálni, de nem állok eléggé optimistán a dologhoz, viszont vágyom arra, hogy egy stabilabb, "új készüléket" kapjak egy új ROM által, minden felesleges körítés nélkül.
Hogy kezdjek hozzá?
Szervizbe nem akarom vinni, érzek magamba annyi erőt, hogy megtudjam csinálni, csak még sosem csináltam ilyet, és kellene egy kis instrukció.
Köszi,
adam_ -
r3dsnake
nagyúr
sziasztok! lenne pár kérdésem. hogyan tudom beállítani, hogy a bluetoothon fogadott fájlok a my storage-ra menjenek? próbáltam az ObexInbox cuccost, de miután feltettem nem tudtam fogadni semmilyen fájlt, csak a hard reset segített rajta...
hol lehet beállítani, hogy amikor készenlétbe teszem az omnia-t a kikapcsológombbal, hogy a billentyűzetet is lezárja egyúttal?
hogy tudnám beállítani, hogy amikor felfele tolom az ujjam a képernyőn, ne jöjjenek be a futó alkalmazások?
valamint tudtok ajánlani valami jó zenelejátszó progit, amiben van előadó/album szerinti rendezés is? a gyári nem nyerte el a tetszésembocs a sok kérdés miatt, és előre is köszi a választ!
snake
-
sajtosqkac
csendes tag
hello,
nem régóta van nekem is ez a telefonom, és lenne egy olyan problémám, hogy az óra valamiért szarakszik. ha nem csinálok semmit és kikapcsol a kijelző magától akkor az óra megáll és csak akkor frissíti a kiírást ha megnyomom az órát. lehet, hogy volt hasonló probléma már ebben a fórumbam, de nem volt időm végigolvasni a 9000nemtudomhány commentetszóval ha valaki tudja, hogy lehet orvosolni a problémát annak megköszönném a válaszát.
a telefonon csak egy spb mobile shell 3.0 van, meg pár app. -
Skynet258
veterán
válasz
hu-Ízirájder #9301 üzenetére
Kezeli a TMC vevőt?
Erről kérnélek bővebben!
Úgy tudom a TMC vevő valóban ott van az Omniában, volt aki már működésre is bírta, de a drivert még hegesztik hozzá (emiatt nem tudja kezelni az IGO sem).
Nekem most a 8.3-as IGO van fent, de a TMC-vel ez sem tud mit kezdeni -
hu-Ízirájder
tag
Üdv.
az lenne a kérdésem hogy az Xtra gps data letöltő progi hogy és hova teszi be azt a fájlt amivel a műholdpozíciókat frissíti? mert másik iGO-t használok mint amit adtak hozzá (deszépen írtam) és azt nem kell telepíteni, így gondolom nem is látja vagy nem is keresi azt az Xtra adatot amit letöltök. Azért is gondolom mert ez jóval lassabban fog műholdat mint az ami hozzá volt. (viszont ez kezeli a TMC vevőt)
javítsatok ki ha rosszúl gondolom, és ez is látja azt az adatot.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Formula-1
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest