- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Két készüléket hozott a Nubia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz parandroid #8411 üzenetére
hogy usb-n töltsön telepíteni kell az activsync-et (XP) és a telefon driverét
vistánál mobil eszközpont a neve
de ehhez bekapcsolva kell leni a telónakszerk: nézem zalai vagy, kicsit mesze van hogy kölcsön adjam a töltöt
[ Szerkesztve ]
-
matyics
őstag
válasz parandroid #8413 üzenetére
Nem egészen úgy van, ahogy előttem okos67 írta!
Nem kell semmiféle ActivSync az USB-s töltéshez, csak az akksiban kell legyen annyi erő, hogy be tudd kapcsolni, mert sajnos teljesen lemerült állapotban az USB-n keresztül nem indítja el a töltést. Hogy ez miért van, az jó kérdés. Én csináltam már úgy, hogy fél percre rádugtam a hálózati töltőt, hogy induljon el, utána gyorsan rányomtam a laptop-ról az USB-s töltőt és már ment is. A laptopról töltöttem rá cuccot, azért kellett így megoldanom.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
hu-Ízirájder
tag
válasz parandroid #8411 üzenetére
csajomnak vettem egy full alap samsungot, annak a toltoje jo hozza 5e volt a telcsi kartyaval a tipusat meg kell neznem, de szvsz az ujabb samsung keszulekek toltoi jok lesznek hozza, de az u600ase meg nem jo neki az biztos
[ Szerkesztve ]
-
vakondka
őstag
válasz parandroid #8413 üzenetére
Ha van autód, akkor olcsóbban megúszhatod, mert általában a szivargyújtós töltő lényegesen olcsóbb a hálózati töltőnél...és még később is jól jöhet a kocsiban
Egyébként ha tényleg 0V az akku, akkor lehet, hogy már semilyen töltő nem tölti fel...
ez a líthium-ionos akkuk egyik jellemzője.
Ha bátor vagy (és szerencsés is) akkor "felébresztheted" a zéro-ra lemerült akksit.
1. szerezz valamilyen jobbfajta tápegységet, amin dupla feszültséget állítasz be, mint az akku normál feszültsége.
2. két kábellel (a polaritásra ügyelve) rákötöd az akksira, de úgy hogy az egyik folyamatosan érintkezik vele, míg a másik pólust nagyon gyorsan hozzáérintgeted a szabad pólushoz.
Ezt 1-2 percig szabad csak csinálni, majd azonnal belerakni a telefonba és a normál töltőre kell kapcsolni azt.
(ha ez nem jön be, akkor ne próbálkozz tovább és főleg ne tedd rá az akksira folyamatosan, mert fel is robbanhat a kezedben...)Viszont nem tudja valaki hogy lehetne rábírni az OMNIA-t, hogy ébresszen ?
Tudom, hogy ez PDA, nem telefon, de szerintem akkor sem normális, hogy csak akkor ébreszt ha be van kapcsolva[ Szerkesztve ]
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
matyics
őstag
válasz parandroid #8421 üzenetére
Na, ugye megmondtam! Most már majd tudod tölteni USB-ről is.
Használd egészséggel.
A felébresztéssel kapcsolatban annyit írnék, hogy az a WinMo miatt van. Sajnos a Windows-os gépeknél ez van. Nem tud feléledni a kikapcsolt állapotból.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
polonic
félisten
válasz parandroid #8500 üzenetére
Vagy például ez is, igen.
-
kiskacz
senior tag
válasz parandroid #8696 üzenetére
... és ha szabad érdeklődni - mire váltasz?
(Csak az Omnia, vagy úgy -kompletten a winmo - nem jön be?)
Huawei Mate 8
-
kiskacz
senior tag
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz parandroid #9459 üzenetére
No ez az. Ezt mondtam én is (a Plus-os kitérőt kihagyva). De ha jól értem a kolléga a Mobile Shell 2 képernyőre akarna ikonokat kitenni.
A Business (Professional) screen nem szerkeszthető közvetlenül, de a registryben turkálgatva azért mindenre nav megoldás.
berigazek: Te írtad, hogy "Hangszóró". No nekem ilyen nincs, nem is találtam.
Skynet: Amint lesz időm, lefordítom a Phone Suite-ot és a Travelt is és küldöm. Illetve megy majd az ígért javítás is a Weather-re is. A Travel nálam nincs fent (nem is akartam feltenni, hogy őszinte legyek, így nincs meg a fordításhoz szükséges fájl. A Program Files/SB Travel (vagy valami hasonló) könyvtárban van egy (feltételezhetően) SBPTravel.txt fájl (vagy valami hasonló nevű). No azt kellene átküld nekem.
[ Szerkesztve ]
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
berigazek
őstag
válasz parandroid #10257 üzenetére
Köszönöm szépen...én a TC -t használom,szerintem ez a legsikerültebb amióta PDA-s vagyok,de kipróbáltam Resco-t és egyet és mást,de ennél maradtam
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
erdoke
titán
válasz parandroid #10380 üzenetére
Van már újfajta autós töltő, az sokkal jobban "ragad" az aljzatba. Én vettem egy második akksit külső töltővel, egyszerre tudja tölteni a készüléket és a pótakksit.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz parandroid #10383 üzenetére
Én ezt vettem ugyanott, de most nem látom a webshopjukban.
A legjobb aláírás a héten
-
petymeg
addikt
válasz parandroid #10383 üzenetére
heló!
na mégis omniát vettél? nemrég még úgy volt, hogy neked nem kell, vagy nem jól emléxem?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz parandroid #10398 üzenetére
én se... csak ámulok és bámulok mikor itt is meg más fórumokon is dicsekednek a júzerek a 3-4-5 napos töltési ciklusokkal. már-már hihetetlen, vagy én fogtam ki egy nagyon xar akksit, (vag yők nem használják semmire se )hogy csak 1-1,5 napot bír
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tsaby76
aktív tag
válasz parandroid #11047 üzenetére
A T-s rom nekem is csinált furcsaságokat, javasolnám a frissítést mert az a BSHI1 egy borzalom minden tekintetben.Addig szerintem a beállítások=>hangok, jelzések=>jelzések pont alatt ahol lehetséges(van pár funkció ahol nem kiválasztható) kapcsold ki a villogást.
-
Murderer69
őstag
válasz parandroid #11930 üzenetére
na azt hogy csináltad mármint a logós cuccot
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
MODERÁTOR
válasz parandroid #11930 üzenetére
Már bocs, de ha egy PDA-t telefonként használnál, nem is fogsz vele megbarátkozni.
Én akkor barátkoztam meg a Windows Mobile rendszerrel, mikor lett egy külön telefonom is a PDA mellett.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Csabee.
nagyúr
válasz parandroid #11942 üzenetére
én is pda-t meg telefonom eladtam és vettem ezt a PDA telót és nagyon jó
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik