Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
móóki
csendes tag
sziasztok,
bocs, hogyha butaságokat kérdezek, de nagyon kezdő vagyok még ebben az "okostelefon" témában.
hozzájutottam egy használt omniához.
remélem csak én vagyok ügyetelen, de nem tudok életet lehelni a GPS-be.
Igo szoftverem nincsen a gépen. Hogy lehetne beizzítani, vagy megtudni, hogy működik-e, vagy egy sz*rt sóztak rám?
köszi -
-
petymeg
addikt
helo
fekete samu billentyűzettel van egy kis gondom. amir az az i900eoldalrol szedtem le. nem tetszik de ha eltavolitom utana a sima samsung billlentyuzetek egyszeruen nem akarnak mukodni. hogy kell visszaallitani "default" beallitast? -
berigazek
őstag
válasz
silentkiller #8894 üzenetére
Nekem nem ,,szív" le az akksiból az SPB 3,lehet,hogy TI túl sokat ,,nézegetitek",ahogy mondta itt valaki!
Egy funkció hiányzik nagyon nekem,ami benne volt az Spb 2-ben -
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Nos egy hét tesztelés után,rájöttem,hogy egy részként a Phone Alarm kavart be a blue fájl fogadásba,mert a sógornak is feltettem és rögtön azután nem tudott fogadni,de előtte IGEN!
Így nem tettem fel,de viszont ma reggel feltettem az SPB 3-at és rögtön utána megzavarodhatott,mert nem tudtam fogadni,de fene tudja mi történhetett,mert rá 2 percre tudtam
Az akksim kibírt majdnem egy hetet,de úgy,hogy 4 nap,amíg melózni voltam 9 órát ki volt kapcsolva.Naponta csak 3 SMS-t olvastam és beszéltem 10 percet.
Jelenleg a T-mobil-os BSHI1 van rajta...Most mennem kell ,este leszek megint,addig is jó nyomkodást
-
matyics
őstag
válasz
HoReSz1975 #8890 üzenetére
Hát, nem tudom hirtelen hova lehet feltenni 350 MB-ot.
-
HoReSz1975
őstag
Ezeknek a mappáknak a tartalmát fel tudná rakni valaki, akinek eredeti hozzá kapott IGO2008 -a van
BUILDING
MAP
POI
-
Skynet258
veterán
válasz
MinotaurLord #8884 üzenetére
Ha Bluetooth-on keresztül szeretnéd, hogy oda pakolja a file-okat a 16 Gb-ra, akkor javaslom, tedd fel az Obex Inbox nevű programot. Ezzel be tudod állítani részletesen, hogy hova tegye (mappa szinten).
A program rövid leírását és a letölthetőségét megtalálod az oldalamon a programok menü alatt. Sok sikert -
kyru74
aktív tag
válasz
MinotaurLord #8887 üzenetére
itt megtalálsz minden a gondodra [link]
-
MinotaurLord
csendes tag
Kösz megvan. Csak már nem volt türelmem, és formáztam a memória kártyát, hogy letudjam törölni a nem kívánt zenéket, most meg a nyelvet nem találom, ezt még belehet állítani valamilyen menün belül, és ha igen akkor hol?, vagy telepítésnél kelett volna még
Ja igen, ez hülyeség volt újra formálni a kártyát, de mivel nem tudtam törölni mert kiírta hogy "Hiba a fájl törlésnél".
Arra is gondoltam hogy menün belül sem lehet törölni csak TC-ről vagy a Samsung telepítőjénél?
Előre is thx. -
kyru74
aktív tag
válasz
MinotaurLord #8884 üzenetére
Szia!
A Pda-n Beállítások,-Kapcsolat,-USB Kapcsolat,-és itt állítsd át a hátértárat Storage Card-ra
dug rá a usb-re nyisd meg a Total Commandert és másold át a zenéket a PDA-ra. -
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Letöltöttem új frissitéseket az IGO -hoz, felülírtam a kártyán lévő mapokat, poikat, buildingseket, de most nem akar elindulni
Azt írja ki, hogy a térképek elavultak, vagy, ha másikat rakok be, akkor meg a licenszkulccsal vacakol
Mit tudok tenni
Nem csináltam biztonsági másolatot a kártyáról
Milyen IGO 8 -at, vagy IGO Amigo -t rakjak fel, hogy jó legyen
-
MinotaurLord
csendes tag
Hi!
Én még csak múlthéten vettem meg a telót, nézzétek el noobságom.
Szal, olyan problémám van, hogy: A Fő memória az 97.27 mb a memória kártyán meg van 15353.09 mb, ez mind szép és jó, de a haverom sem tudott át küldeni 2 zenénél többet mert nem a 16gb-ra teszi hanem a 90mb-ra. Otthon feltettem a telepítő Cd-t és a bátyjám át akart küldeni 196 zenét, persze azt sem a 16gb-ra akarta feltenni magától a teló, szóval hol lehet beállítani, hogy a 16gb-ra tegye fel automatikusan a cuccokat, akár Bluetoothról, akár gépről?A másik a legegyszerűbb dolognak tűnik de itt még az sem az,esküszöm de itt még a törlést sem találtam meg (Zenét akartam, és kiírja hogy "Hiba történt").
Hogy ha valaki részletesen le tudná írni ezeket, megköszönném. -
kiskacz
senior tag
válasz
Wallandt #8879 üzenetére
Wallandt: A beállítások/eszközök/ nemtom'
legfelső sorában az van neked, hogy "készülékbeállítások használata" - rakd át állandóra.
Ski: Lehetőleg ne fogd!!! Rakd állványra, vagy tartóra - árnyékolsz.(Nem vicc.) Más: Tölsd le rá a spec gps által indított fájlt a neten. (Magyarul indítsd el- netkapcsolattal, az usb-n keresztül is megtalálja, ha a számgépen megy a net.)
-
Ski
csendes tag
Na megpróbáltam ezt a gps-es témát úgy ahogy írtátok kiálltam egy negyed órára és egy darab műholdat nem talált meg :S
Lehet hogy rossz lenne benne a GPS vevő egység ?
-
Wallandt
tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni a tapasztaltabbaktól, hogy a hogyan lehet azt elérni, hogy navigáció közben NE sötétüljön el a képernyő? Kicsit macerás azzal foglalkozni vezetés közben, hogy újra a navigációt lássam? Biztosan valami egyszerű módon, de nekem még nem jött össze. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Skynet258
veterán
Ez a probléma néha felmerül, bár nem értem miért
Legtöbbünknek semmit sem kellett állítani a gps dolgon. Lényeg, hogy kint legyél a szabadban, ne magas házak között, hanem megfelelő rálátással az égboltra. Igo bekapcs, és várni pár percet.
Ezzel mindig elérhető a tiszta műholdvétel
Ha esetleg segít, akkor nálam:GPS vétel bekapcsolva: pipa
Port: 0 (igen, ez elég meglepő, de ez van ott)
Adatátv. seb.: 57600De ezeket nekem soha nem kellett manuálisan állítgatni, első perctől kezdve működik.
-
Ski
csendes tag
Sziasztok!
Ez az első Windows Mobile-os telefonom és már az első nap összekavart egy kicsit.
(Samung magyar garis független 8 gigás igoval a készülék típusa)Mindent sikerült összehegeszteni benne kivéve 1 dolgot:
A GPS-t hogy kell beállítani, hogy az igo lássa? Mert valamiért nem találja meg. Erről meg leírást nem találtam hogy hanyas portra milyen sávszéllel kell belőni a gps-t hogy menjen.
Elég gyér a leírás ilyen témakörben amit adnak hozzá
Előre is köszi a segítséget!
-
Skynet258
veterán
Kipróbáltam, ez még annyira sem működik nálam - be se hozza a konfigurációs részt. Registry-ben néztem, elvileg minden jó, de valamiért mégsem működik. Hogy most egy program zavarja be, vagy egyéb, nem tudom, HR-t emiatt nem nyomok
Az SPB jobb paneljére kiraktam a Feladatkezelőt, aztán néha ránézek...Örülök, hogy tetszik az új BT ikon
-
erdoke
titán
-
Laca0
addikt
válasz
silentkiller #8866 üzenetére
Én sem vettem észre különbséget fogyasztás tekintetében. Továbbra is 2 naponta kell tölteni, ill. a hétvégéket gyakorlatilag csökkenésmentesen vészeli át (néha esik 10%-ot 2 nap alatt).
Mindenképpen használat függvénye a fogyasztás. Sok telefon, gps zabál, de ha csak nyomogatod, wifi-zel, akkor is zabál a folyamatos háttérvilágítás miatt.
Ha nem gyönyörködsz túl sokáig az SPB3 kinézetében, akkor csökkenni fog a fogyasztásod is!-----------------
hétvégén hr lesz a galarm miatt... hiába az uninstall és a takarítás, megint nem ébersztett... egy hibaüzenet fogadott: nem tudom elindítani a \windows\galarmwatcher programot...
...persze, mert már letöröltem... de mi a fene akarja elindítani?!?! -
polonic
félisten
válasz
Tettél fel hozzá skin csomagot?
-
törölt tag
válasz
én semmi különbséget nem veszek észre ugyan annyit megy ms3-al mint a 2-vel
kb 4-5 nap szintén hk2-es pannonos rommal -
erdoke
titán
válasz
Skynet258 #8864 üzenetére
Állítólag az új, 2.1-es verzió hibátlan Omnián. Nem próbáltam, én WkTASK-ot használok.
-
Skynet258
veterán
Az X-button egy ideje hibásan működik nálam. Ha kint van a Today-en fent az ikon, és rányomok, akkor nem hajlandó eltűnni - csak ha átmegyek egy másik képernyőre. De ha rányomok, és legördül, akkor nem hajlandó visszamenni. Ezért kivettem onnan, és csak a funkciót állítottam be (hogy az x megnyomására bezárja az adott programot).
Szóval nálam sem tökéletes, ha jól emlékszem azóta, hogy frissítették HK2-es romra. -
Skynet258
veterán
Nálam is a G-alarm fut egy jó ideje, de nincs vele gond
-
Hikvision
senior tag
-
berigazek
őstag
Akkor is megmarad a ,,rossz" tulajdonság,azaz nem fogad
Itt más is bekavar,de amint említettem váratlanul és lehet,hogy nem is kellett volna feltennem a Phone Alarm-ot akkor is előjött volna a hiba csak máskor,idő kérdése
Amúgy nagyon szeretm a PAlarm-ot 4 éve használom,már a legutolsó verziója van meg és nagyon fejlett progi és hasznos nagyon,sok minden van benne!Ragaszkodom a PDA cseréhez,ha lehet,mert nem javítható sajnos
-
eosz
tag
válasz
polonic #8856 üzenetére
Mindkettő "oda visz".
A Világóra jelenik meg alaphelyzetben, az ébresztésre a "jelzések" funkció választandó a legördülő menüből. Ennek valóban kellemes a beállító felülete. Sajnos az a pici baj vele, h. az ébresztés hangereje nem állítható függetlenül a rendszer hangerejétől, így nekem pl. mindig föl kellett nyomni a hangerőt csutkáig elalvás előtt. Ha elfelejtettem, akkor annyiÉs nem is szól a "végtelenségig", nincs olyan beállítása, hogy addig nyomja, amíg én nem szólok (felébredek), hogy most má' elég. Szóval álomszuszékok, nehezen ébredők számára nem az igazi.
Több próbálkozás, pl. a nálam is hibákat okotó G-alarm után, végül az Spb ébresztőjénél kötöttem ki, az pont annyira szabható testre, mint elvárható és hibátlan.
-
Leslie13
tag
Hello Mindenkinek!Egy hónapja én is omnia tulaj vok. Sajnos ma baleset érte a telefonomat.
betettem az elso farmerzsebbe gyorsan,kb egy perc múlva szedtem elő és úgy néz ki hogy a rákötött ceruza benyomta a panelt.kikapcsolva semmilyen sérülést nem látni.Csak ha áramot kap akkor látni egy szép törést. Az a kerdesem hogy nem ejtettem le,nem volt semmilyen ütés de mégis betört a hülye ceruzától és tudnám e érvényesíteni a garanciát,vagy esélyem sincs erre? -
kiskacz
senior tag
válasz
polonic #8852 üzenetére
"Az alap ébresztő az gagyi. Használd a samsungosat."
Ugyan nem nekem szólt,
, de én is hasonló cipőben járok - ezt viszont nem tudom értelmezni. Ha az alap winmo ébresztője a gagyi - melyik az a Samsungos? Nekem egy és ua. a kettő. Vagy mégsem?
Jelenleg én is G-alarmot használok...
-
petymeg
addikt
-
polonic
félisten
Ezért kell a samsungos ébresztőt használni. Nem kellenek ide nagy igények.
Ébreszt és kész. -
Laca0
addikt
válasz
berigazek #8846 üzenetére
Valami gubanc van ezekkel az ébresztőkkel! Én most töröltem le a galarm-ot, mert rájöttem, hogy az okozza azt a sok értelmetlen hibaüzenetet, hogy nem tud valamit elindítani. Ezek a programnevek mindegyike ilyen jellegű alkalmazásra utaltak.
Alig bírtam kiírtani a pda.ról! 3* is reset-eltem, mire -talán- sikerült eltüntetnem minden nyomát.
Nem csak ez volt vele a baj, hanem amikor abban állítottam be figyelmeztetést, vagy megszólalt, vagy nem. És utána közvetlenül (reset nélkül) a gyári ébresztő sem ment, sokszor elaludtam miatta reggel.
Szóval valami nem kóser ezen a téren, úgyhogy egy darabig most megpóbálok a 3 gyári figyelmeztetővel ellenni... -
berigazek
őstag
Bocs,hogy megint írok,de most jött ki a hiba 6 nap után:
-nem tudok blue-n fogadni fájlokat
-2 napig HR után nem tettem fel semmilyen progit és tudtam fogadni fájlokat a samukámmal...
-3 napja feltettem 8 progit és utána tudtam fogadni fájlokat...
-ma feltettem a Phone ALARM-ot és rögtön utána már NEM tudtam fogadni fájlokat...((
-eddig elég volt feltenni a TCommandert és nem tudtam fogadni fájlokat,most azzal még elment,és a PHAlarm kavart volna be???Nem tudom?!Lehet,hogy csak most jött ki a hiba!a
-,,X akták",ahogyan nevezte egy samus kolléga az esetemet -
Laca0
addikt
válasz
polonic #8834 üzenetére
Ez nem telefon.
Nem tudom, hogy miért akad ki mindenki azon, hogy ha valaki "letelózza" az Omnia-t. Elvégre ez egy pda-telefon, tehát nem egyértelműen pda. Nagyon sokan meg sem vették volna, ha nem lehetne vele telefonálni (pl. én sem).
Mivel kiváltja a mobiltelefont, sztem nem olyan nagy gáz, ha valaki telónak nevezi.
Tegye fel a kezét az, akinek van mellette egy másik készülék is, mert ezzel nem telefonál!ugye, hogy senki sem jelentkezik!
Pl. egy cikk megírásakor az író nevezze nevén a dolgokat, ez elvárható, de egy fórumon ez megengedett lehetne sztem. -
CHIPman
nagyúr
Érdeklődnék, hogy erre a telóra is Mirage-dzsel kell-e felrakni a főzött ROM-okat, és hogy ez nem koz-e garanciavesztést. Azért kérdezem itt, mert ehhez a telóhoz hasonílt legjobban az i780-am.
-
gandalf69
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja a következő bosszantó viselkedést vett fel az Omniám:
nyugalmi állapotban, nem kapcsolja le a háttérvilágítást, pedig a
Settings / System / Power -ben a "Battery Power"-nél szépen be
vagyon állítva: "Turn off backlight if device is not used for" = 10sec.Mi lehet erre a megoldás? Biztos egyszerű, de valahogy nem találok rá.
Előre is kösz.
/Gandalf -
digo00
tag
Köszönök mindent!!!!!!!!!!!
-
digo00
tag
válasz
Skynet258 #8826 üzenetére
kösz és itt mit lehet letölteni???
Kevesebb kérdőjellel!
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
berigazek
őstag
,,Aranybarátom"...,ha beütsz egy google ,,games for Omnia" kulcsszót vagy ehhez hasonlót..kiad vagy ezer oldalt,de itt van a ,,miénk":
i900 oldal...amúgy millió más játék jó az OmniáhozUI
em vagyok ,,szőrős szívű",de holnap majd írok egy-két oldalt neked,ha addig nem írnak neked,de most mennem kell,mert asszony ,,hí"..
-
digo00
tag
Sziasztok!Omniára nem tudja valaki,hogy honnan tudnék játékot leszedni?
Előre is THX!!! -
berigazek
őstag
Látom,hogy a net ,,probléma" betett mindenkinek,nekem most jött meg,de megyek is ,,csicsikázni"...
Ja és a ,,blue" probléma látom,hogy ,,népi" probléma lett
-
berigazek
őstag
,,Az az igazság, hogy nem tudtam, hogy mi is lenne ez a beam funkció, mivel még egyik telefonban sem találkoztam ezzel az elnevezéssel. Most sem értem, miért itt kapott helyet ez a kapcsoló, miért nem a bluetooth beállításoknál."
..pedig minden Windows Mobile-nál ez az elnevezése
)
Ja,amúgy nekem mindig ebben benne van a ,,pipa",ami azt jelenti,hogy állandóan ,,nyított" készen állok a fájlok fogadására
Nem ez a gondom a blue-val...
3 napja még jó...tudok fájlokat fogadni ,,csupaszon"...,ma tettem rá a Tetris-t,SPB Mobile Shell 3-at,S2U2-t..és kiváncsi vagyok,hogy mi fog történni... -
eosz
tag
válasz
Skynet258 #8808 üzenetére
Az én tapasztalatom kicsit más a fogyasztásról. Nem egzakt mérés, csak érzés, olyan 15-25% körül rövidebb üzemidőt érzékeltem Spb3-mal. Nem a csupasz Omniához képest, arra nem is emlékszem milyen volt, hanem az Sbp 2.00 Build 3258-hoz képest. Vissza is raktam, igaz nem ezért. Nekem a 2-es, is kézre áll, bőven elég a saját menü adta szervezési lehetőség, takarékosabb a memóriával, ilyesmik.
-
polonic
félisten
válasz
petymeg #8814 üzenetére
Nézd meg a beállításoknál a pc-n, hogy lehet-e küldési protokollt vagy mit állítani. Nekem mondjuk toshiba bluetooth stack van és amikor frissen telepítem, akkor FTP módra van állítva és ezt nem szereti az omnia, csak névjegyeket meg képeket fogad, ha átállítom object pushra, akkor tud fogadni az omnia minden típusú fájlt.
Eddig milyen fájlokat küldözgettél? -
-
petymeg
addikt
na nekem is kezd baszkódni a BT
tegnap gond nélkül ment oda-vissza a fájl küldözgetés a PC és a PDA között ma meg csak a PDA ról tudok a PC-re visszafele meg ezt kapom, akármit is akarok átküldeni.pedig semmit se állítgattam el.
-
Skynet258
veterán
válasz
Fanyuvo #8803 üzenetére
A hivatalos oldalról letöltheted a 15 napos próbaverziót, azon már le tudod mérni, hogy mennyire csökken a töltöttség. Egyébként szerintem nem számottevő a dolog, mondhatni nincs különbség
gyáliSanyi: persze hogy lehet, többen is használjuk gond nélkül. Az oldalamon találsz erről a témáról egy kis infót
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Csak kíványcsiságból kérdezem, hogy mondjuk ezt lehet-e úgy használni mint egy rendes GPS-t, mármint lehet hozzá kapni autós tartót, meg töltőt?
Az akssija kb.mennyi ideig bírja a navigálást? -
Fanyuvo
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
ROM (hivatalos) frissítés előtt naponta kellett töltenem a gépet, de ezzel az új rommal, csak minden vasárnap kell. Ennek nagyon örülök
Viszont szeretném megvenni a Mobile Shell 3.0-át a telefonra. Kb mire számíthatok, mennyivel fog csökkenni akksi üzemideje? -
Skynet258
veterán
Akkor én kivétel vagyok, mert úgy igazán soha nem olvastam el
Egyébként meg mindegy, hova mi van leírva, mindenkinek mérlegelni kéne, hogy szüksége van e az adott funkvióra, nem csak letiltani mindent.
Ez olyan, mint amikor leírják 3 oldalon keresztül, hogy a Windowsban ez is kilőhető, meg az se kell, aztán nyerhetünk 50 mega memóriát. Végül kiderül, hogy persze, nyertünk vele, de nyomtatni mondjuk már nem tudunk
Nem kell ám minden tanácsot megfogadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest