Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skipqer #7994 üzenetére
Megvan a dialerenk is az ékezet kezelése (idézet az e-oldalról): ABC bar language: a „T9” keresés alapja, a tárcsázó gombjaihoz rendelt karakterek beállítása. Magyar írásjelekhez a „Custom” kiválasztása kell, és a következő karakterláncot érdemes megadni:
ABC/\AáBC DEF/\DeéF GHI/\GHIí JKL/\JKL MNO/\MNOóöő PQRS/\PQRS TUV/\TuúüűV WXYZ/\WXYZ
Én ezt egy word-be bemásoltam átettem a pda-ra ezt a word filet és az összes kijelölése-másolás, megnyitottam az ABC bart -custom és frankón be lehetett másolni 5 mp alatt.
Kipróbáltam, f@sz@. -
-
válasz
Skipqer #7989 üzenetére
Egyenlőre a "ravasz" megoldás az, hogy "screen of when talk"-ot bekapcsoltam, így mivel gyári Vodkás energia zabáló romom van talán előnyömre is lehet. Amikor pedig beszélgetést akarok felvenni ( pl kocsiba vagyok és adatokat diktálnak be) meg kell nyomni a felül a gombot és magához tér és lem sem kapcsol utána ilyenkor már figyelni kell mihez nyúllok a touch screen-en.
Az ékezetekre megpróbálom a custom karakter beállításokat a http://www.i900.eoldal.hu/oldal/inesoft-phone4 -szerint. -
válasz
Maxximus #7987 üzenetére
Csak tudnám, miért tütek el a képek. (Nálam legalábbis) Itt vannak kisebben.
1.Inesoft dialer(ezzel semmi bajom)
2.Ez a tárcsázó jelenik meg a gyári helyett ha a dilerben hosszan nyomom a win jelet.(a 4.4-ebe a gyári jelent meg ami kitűnően kezelte az ékezeteket)
3.Ez pedig hívás fogadáskor és alegnagyobb bajom, hogy bill. zárra nem tudok rájönni.
4.Új inesoft profiler a today-on.Ez pozítív újítás. -
válasz
Skipqer #7985 üzenetére
Jó.Lehet én fogalmaztam rendesen. A 4.4 es előző verziónaál ha hívást kaptam az eredeti wnmo-s klaviatúra jelent meg bill. zárral.Ennél nem hanem egy magyarított más fajta billentyű.(Nem a dialer-el van gondom az nagyon jó-Ha a System Replace Extentions-nél kiveszem a pipát eltűnik a dialer , de akkor sem a gyári tárcsázó áll vissza mint a 4.4 -esnél hanem ez a zár nélküli szar.Azért kérdeztem, hogy van e olyan aki ezt a verzió számű inesofotot használja? csak az enyém szar vagy lehet tegyem vissza a 4.4-est....
Egyébként gyári Vodás ROM-om van sajna....
Itt a tárcsázó ami idegesít és az új today profiler ami tetszik. -
Fanyuvo
tag
Most latom, hogy petymegnek is ugyan ez a problemaja. Sorry a readonly-ert.
-
Sziasztok. Megjelent a Inesoft.Phone.v4.54.Final
[No warez -alapelvek!!!
]
Használjátok? Lenne egy kérdésem,hogy lehetne visszavarázsolni hívásfogadáskor a gyári telefon menűt ami rögtön billentyűzáros lesz, ugyanis ennél a verziónál új telefon menű jelenik meg billentyűzár nélkül.A dialernél is hiába nyomom meg hosszan a win. gombot (bal alsó) az inesoft tel. menűje jelenik meg.(Én itt kerestem az ékezetes kontaktokat azért lenne ez is fontos.)Köszi a válaszokat. Egyébként az új profiler a today-on kifejezetten jó újítás.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Tommmmka
senior tag
Nah rájöttem mi a gond a my storaggel, megoldani nem tudtam de fórumokról kiderült, hogy a touchplayer szopat....
és tényleg feltettem 2 számot a mystorage-re touchplayerrel betallóztam és tádám 0kb hely a memóriakártyán.
Taril fél 5-ös romom van tegyem vissza a hk-at vagy mi?
köszi a választ előre is.
-
Fanyuvo
tag
Udv,
Eddig nem hasznaltam a telefonomat navigacio, de most szuksegem lenne ra.
Megprobaltam frissiteni rajta a magyar terkepet, de mar csak megvasarolni engedi a naviextras progi. Ez normalis? Lejart volna az ingyenes frissites a telefonra?A valaszt elore is koszonom
-
hu-Ízirájder
tag
megkell követnem magam részben mert ha a kezelés/POI bállításoknál bejelöljük hogy mutassa a tömegközlekedést akkor mutatja a megállókat, csak azt nem hogy milyen busz, villamos jár ott.
-
Skynet258
veterán
válasz
Viktor0610 #7977 üzenetére
Végülis... lehet csak nekem nem jutott még eszembe az IGO ilyen módon való felhasználása.
Na meg utálom a bkv-t, ezért nem is használom, de ez egyéni szoc. problem -
-
Skynet258
veterán
válasz
hu-Ízirájder #7975 üzenetére
A sebességmérő kamerák hasznosak egy autósnak, a nyomorult bkv járatok már kevésbé
-
hu-Ízirájder
tag
Nem ismer vagy tud valaki olyan kiegészítést az IGO hoz hogy jelezze a BKV járatait? kerestem sehol nem találtam, nem hiszem hogy eddig ezt senki nem csinálta meg, mint mondjuk a sebességmérő kamerák helyzetét.
thx
petymeg, okosezt olvasd végig hátha segít
"Elsőként a Toolbox azonosítja a készülék gyártóját és típusát, (vagy a szoftververziót PDA-verzió esetén), és regisztrálja azt a naviextras.com-on a felhasználói profilhoz. Ez alapján tudja a portál a kompatibilis frissítéseket meghatározni, hogy csak olyan frissítéseket ajánljon, ami az adott típussal kompatibilis.
Természetesen a Toolbox csak az eredeti (és a gyártó által kiadott frissítésekkel frissített) készülékeket tudja sikeresen azonosítani. Ez az automatikus azonosítás és regisztráció felülírja majd a korábbi esetleges manuális regisztrációt (pontosabban a típus megadását), ha korábban a weblapon valaki megadta azt."
-
Pl. visszaolvasással, topikon belüli kereséssel...
-
muki30
csendes tag
Sziasztok. Meg tudja valaki mondani hogy hol lehet saját csengőhangot beállítani?
-
petymeg
addikt
válasz
Viktor0610 #7969 üzenetére
igen ez is megvan regisztráltam meg minden de ha futtatom a toolboxot bejelentkezek stb seholse találok ingyenes frissítést a térképeimhez, egyikhez se. csak vmi peccs volt ingyen de minden másér kemény valutát kér!
a gáz az hogy 5 perc múlva meg indulnom kéne -
-
petymeg
addikt
válasz
Viktor0610 #7967 üzenetére
köszi megtörtént
hogy hogy nem de a samu mintha nem lenne támogatva -
válasz
petymeg #7966 üzenetére
Látogass el a Naviextras.com oldalra.
-
petymeg
addikt
nekem a navigáción a magyar térképen még nincs rajta az m0 pl tehát elég elavult (pedig két hete vettem) ezt ingyen nem lehet frissíteni, meg kell venni megint a magyar térképet?
-
adam_
senior tag
válasz
matyics #7951 üzenetére
De ez alapjában miért van, hogy nem megy a bth "fogadás része"? Nekem és berigazek kollégának rosszalkodik csak a bluetooth, vagy másnak is akadnak/akadtak gondjai ezzel?
Az elkövetkezendő napokban úgy is tervezek egy rom frissítést, attól várok némi javulást, legalább a bth-on javíthatna majd. Mellesleg a bth-s gondok hardveres, vagy szoftveres problémára vezethetők vissza? (De tényleg nem szeretnék ez miatt szervizbe menni, és hogy ott tartsák a készüléket napokon/heteken keresztül...)
Meg mostanában sokszor lefagy az Omnia, ez is idegesítő. Néha pedig lassú is, a kezdetekben ilyet nem sokszor csinált... Ügyelek is arra, hogy miket telepítek rá, de ennek ellenére mégis fagy,lassú. Tényleg kellene már rom-ot frissítenem.
-
-
-
szasza_1
senior tag
válasz
berigazek #7953 üzenetére
Nem szoktam kikapcsolni. Meg akkor azt hiszem reggel nem is ébresztene. Viszont az IA5-nél amikor lemerült, és rádugtam töltőre, akkor megjelent a kijelzőn a töltős animáció. Mintha ez régen nem lett volna. Viszont ha ez megjelent, akkor akár az ébresztés is működhetne kikapcsolt állapotban.. mindjárt ki is próbálom....
-
szasza_1
senior tag
válasz
GENUINO #7943 üzenetére
T-Mobilos ROM-ra gondoltam, ha jól tudom abból csak HI1 volt. Nekem az valóban nagyon jól bírta, ugyan azzal a szofverkörnyezettel, mint amit most használok. 3-5 napig szokott menni, de volt, hogy 7 nap alatt merült 30%-ra, pedig napi fél óra hívás meg szokott lenni. Ilyen még sosem volt, hogy a 2. napra úgy lemerült, hogy kikapcsolt. Bár most még mindig 80%-on áll, és 2. napja megy... lehet hogy csak sokat nyomogattam az elmúlt pár napban, és azért merült 1-2 nap alatt...
-
-
-
adam_
senior tag
válasz
berigazek #7944 üzenetére
Én sem tudok fájlt fogadni. Ez miatt viszont nem szeretném szervizbe vinni, más alternatíva? Annyira nem "létszükséglet" nálam a bluetooth, de azért jó lenne, ha ez a funkció is működne már rendesen. Nekem a kezdetek óta nem jó a bluetooth-os fogadás, a küldés tökéletesen megy.
Egy picit más. Ha a töltőn tovább van, és már a kis led is zöld rajta, jelzi, hogy fel van töltve és én még tovább hagyom rajta, az valamilyen szinten árthat a készüléknek (túltöltés vagy hasonló létezik...), mert fogalmam sincs
?
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Ma 16:20-kor leadva szervizbe a Samu,a blutooth-al kapcsolatosan,visszatettem a T-s ROM-ot,a lock-ot visszaállítottam,kiváncsi leszek,hogy mit csinálnak majd vele,mert egyértelmű,hogy hibás a blu része...
Bárkivel is konzultáltam,több szolgáltatós,több fajta ROM-kat használókkal is és mindenki tud fájlt fogadni blu-n keresztül!
Ez az én ,,Pierre Richard" formám
-
szasza_1
senior tag
Taril féle IA5 ROM-al nekem is vannak gondjaim. Az akku időre írták páran, hogy rövidebb, és valóban úgy néz ki, hogy egy picit rövidebb. A T-s ROM kb 5 napig szokta bírni, ez sajna csak max 2 napig. Bár ma csak 20% ment lejjebb (ma fél óra beszélgetés, 10 perc netelés, és 20 perc TV nézés volt Wi-Fi -n keresztül)... Nekem is többször akadt ki program, főként az AudioRec.exe
Opera azért nem tördeli a szöveget, amikor ránagyítasz, mert nincs beállítva a szöveg tördelése.
Az meg hogy lehet, hogy hibásan tölti le a ROM-ot? Meg ha még pl egy-két bit hiba is történne, az max az adott programot érintené (ha csak nem a win rendszer fájlaiban történik, bár akkor nem hiszem, hogy el is indulna a winmo...) -
petymeg
addikt
sziasztok!
nem tudom hogy összefüggésbe vcan e a kettő de mióta a dxia5 rom van rajta és csengetés+rezgésre állítom, hiába változtatom a rezgés erejét illetve ütemét akkor is csak egyfolytában rezeg mint állat amig csöng. be lehet valahogy állítani hogy szakaszosan rezegjen? -
premete
veterán
Ha a hibajelenségek a flesselés után, egyéb program telepítése előtt jelentkeztek, akkor a HR nem valószínű, hogy segít, töltsd le újra a romot, tedd fel, amennyiben a hiba fennáll, flesseld át kétszer. Vagy tegyél fel másik romot, választék van bőven, olyat is láttam már, hogy x cucc y romot nem szereti.
Autorun.exe esetében google a barátod, ha már nem csináltál egy biztonsági mentést a kártyáról, mielőtt nekiálltál faragni. -
Kickass
őstag
netezni nem netezek vele egyáltalán, saját progik közül csak az ment a my device-ra amit egyébként se tudok máshova telepiteni (ugye hiábaválasztom ki tcpmp vagy spb esetében a my storage-t mégis a device-ra rakja) de most igy átrakni se tudom a my storage-ra, a furcsa az h most 36mb szabad hely van a belső memórián és pár napja csak 30 volt mégis elindult a kamera a munkahelyen...
-
Kickass
őstag
na a helyzet a következő, kamera nem indul, állitolag 5mega kellene még neki memóriából, háttérben nem fut semmi, próbáltam a win-es háttéreket áttenni, nem sikerült, error writing to target file, majd tcpmp-t akartam átrakni hibaüzenet ugyanez, ötleteket várnék
-
petib
csendes tag
válasz
premete #7930 üzenetére
Én úgy tudtam, egy verzió van belőle.
Most a legújabb idegesítő dolog az, hogy ha az Opera-ban fekvő helyzetbe helyezem a képernyőt, fordítva működik a görgetés. Ha lefelé akarom csúsztatni az oldalt, fentről lefelé kell végighúznom a képernyőt, ha felfelé, akkor értelem szerűen fordítva...Ugyanez jelentkezik a TC használatánál, bár ott az ablakok jobbra-balra húzásánál jön elő.
Valami tényleg nem jól sikerült a frissítés során. Mi ilyenkor a teendő, HR, vagy telepítsem újra?
Más: az IGO autorun fájlt sikerült kitörölnöm valamikor, a frissítés előtti mentésnél sincs meg. Honnan tudom ezt letölteni? -
a.t.t.i.
senior tag
Nekem nem nagyon jött be a 7057-es!
7000 után olyanokat csinál,hogy excel táblázatot visszanyitom tálcáról,és el vannak csuszva a sorok,frissités után jó csak.
De ami igazán idegesit,hogy a notin,véletlenszerüen megszakad a wifi net,nem tud
kapcsolódni sehova,és vagy hibajavitást kell csinálnom,vagy ujrainditani a gépet ,és utána megint jó.
Ugyhogy én várom a következő verziót. -
premete
veterán
Melyik ia5 rom, mert van abból egy tucat?
Általánosságban, ez minden wm-cuccra igaz, néha úgy látszik, mintha a flesselés rendben megtörtént volna, valójában mégsem: ezen segít az ugyanazzal a rommal történő többszöri átflesselés, esetenként a rom ismételt letöltése oldja meg a problémát. -
petib
csendes tag
sziasztok. pár napos használat után az ia5-ös romról:
kezdeném azzal, ami furcsa és fejfájást okozott.
1. elég gyakran kapok hibaüzenetet, tudjátok, a "bocsánat..." kezdetű win-es hibaüzenet. legtöbbet a vAlert generálja, de kaptam már egyszerre 2-3 ilyen kezdetű üzenetet is. SR után általában sokáig nem jelentkezik, de mindenképp gyakrabban, mint a régi (alap voda) romnál.
2. ma volt időm próbálgatni a fotózást is... hááát, mondhatni minősíthetetlen képeket kapok, ha auto beállításokat használok, ha élvezhető képet akarok készíteni, ahhoz stabilan kell tartanom a kütyüt, pici bemozdulásnál és beltéren már szörnyű fotókat készít. fura, de sokkal szebbeket csinált hi2-essel.
3. gyorsaság szempontjából talán maradt ugyanolyan. a programok görgetésnél pl. elég lassúnak bizonyul néha...
4. hiába lőttem ki a gprs-es kapcsolódást, mégis legtöbbször ezzel kíván csatlakozni. ez gondolom nem a rendszer hibája, még kutakodok, mi miatt lehet.
5. az opera-ban ha közelítek, nem igazítja a képernyőhöz a hasábot, a bal oldalt ugyan szépen megtalálja, ahhoz, hogy elolvassam a teljes sort, jobbra kell görgetnem.
ami tetszik: jobb a képernyő érzékenysége, elegendő a rendszer memória, vannak okos megoldások a menü felépítésénél, véééégre meg tudom nyitni az excel fájlokat.
hirtelen ennyi dolog jutott eszembe, ha nem lennenének ezek az apró hibák, imádnám a kütyüt. azt hiszem nincs elég türelmem és időm vele foglalkozni, mindemellett nem is vagyok egy hardcore winfos felhasználópersze minél okosabb egy rendszer, annál több a kihívás is vele szemben
-
GENUINO
tag
SOS
operával nemmegy a portfolio.hu-n az online tőzsde:S
IE-nél meg sehova se tudok beírni jelszót meg felhasználónevet,mert ha leokézom nem reagál:S wifi-nél is ezvan ie-vel :S
NEmtudok valami megoldást? -
tsaby76
aktív tag
válasz
berigazek #7919 üzenetére
Nekem semmi bt progi nincs a PC-n rendszer: "Végső István"(Vista Ultimate
) és a pda-n sincs semmi extra dolog, obex bekapcsolva, hc4 inbox(tárhelynek csináltam egy BT Inbox mappát)feltéve, TC 2.51, és megy oda-vissza mindennel "polskitól a merciig"
Van még egy dolog amit érdemes megnézned: settings-connections-beam az összes fogadás legyen bepipálva! -
berigazek
őstag
Vissza tettema T-s ROM-ot,kipróbálom ezzel,de közben hívtam a T-mobile szervizt,ők sem tudnak mit kezdeni vele,továbbküldik a Samsunk Márka szerviznek,úgy,hogy nem lesz egy jó darabig PDA-m
Basszus,most veszem észre,hogy amíg frissitettem rajta lógtam a neten,be volt kapcsolva minden,tüzfal,stb....és sikerült
))
-
berigazek
őstag
válasz
polonic #7915 üzenetére
Holnap beviszem és megmutatom nekik,ott elöttük,hogy hard reset után müxik és,ha már felteszek 1 progit már nem jó,mit lépnek erre???
Én most már nem kisérletezek tovább,mert az idegeim nem hajókötélből vannak és tényleg mindjárt landol a 4.-ről
(
(én már vágtam földhöz SAJÁT telcsit,Alcatel,Nokia 5110,N Kommunikátor,Siemens valami,fene tudja stb,..mindjárt lesz Sam Omnia is!!)
-
-
polonic
félisten
válasz
berigazek #7910 üzenetére
Jólvan semmi gond, ismerem az ilyen érzést
Kérdezd meg tarilt mi lehet a gond. Addig írd, amíg nem válaszol.
A rom frissítésnél mikor húztad le a készülékről a pda-t? Nem lehet, hogy sokat vártál, és nem akkor amikor kéne. Tsaby írt ezzel kapcsolatban valamit nem régen. Nem jut más az eszembe. -
berigazek
őstag
válasz
polonic #7909 üzenetére
Bocsika,csak már síkideg vagyok,elképzeled nem
Ha PC-ről,ha más mobilról küldenek fájlt nem tudok fogadni,most megint csináltam HR-t...
...próba megint!
Nekem meg DELL Truemobile,de az az érdekes,hogy HR után megy,mindenről,más mobilról is,de,ahogy feltelepitek valami,bármi progit,már nem megy!
HR után tudok fogadni,most próbáltam,de meddig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest