- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kliebertakos
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: Mitől lehet az, hogy ha akármilyen romot teszetk fel ANZO Final romján kívül, akkor nem működik a hívás felvevő/megszakító gomb, hangerő gomb lefele, meg a kamera gomb. A final verzióval minden szépen megy, de Manilával és semmilyen mással nem működnek a leírt gombok. Hasonló tapasztalata van valakinek, vagy valami megoldás erre?
-
kliebertakos
csendes tag
Már megvan, köszönöm!
-
kliebertakos
csendes tag
Sziasztok! Segítene nekem valaki abban, hogy hol a tudok sávot változtatni pontosan? Nem akarom, hogy 3G-t használjon és tudom, hogy valahol át lehet állítani 1800/1900-ra csak nem tudom hol...
Köszi a segítséget!
-
Sakab
senior tag
szasztok lene egy kis problémám. Lenne egy ismimnek egy omniája egy jóakarója lekodolta a telefonját amit persze nem mondott meg neki resettel hard resettel probálkoztunk de nem oldotta meg a problát ugyan úgy kérte a kódot boot után anélkül csak 112öt engedett.Szedtem le melóhelyen egy módosított 6.5öt azt rátettem szépen kiirta h boot töltött is kb 10 mpig utána meg kapásból kiirta h leáll és kiis kapcsolt. Feltettem egy másikat az pedig kb 20%aléknél kiirt vmi hibát és azota nem kapcsolbe. Ha rádugom a gépre nemtörténik semmise aksi ki aksibe semmi. Valakinek vmi 5let esetleg? Itt nem tudok valahogy a bootloaderbe belépni és rátölteni vmit?Előre is köszi az 5leteket.
-
bubus66
nagyúr
Szia asztok egy kérdésem lenne amit beteszek linken azon világít az 5 Mp felirat. Samsung i900 Omnia, az enyémen nem mi lehet az oka tudna nekem valaki segíteni.
-
mizu_
tag
válasz
RumiTT #19261 üzenetére
Sziasztok!
Kb. 1 hete azt csinálja az Omniám, hogy a Tétlenség esetén a világítás ki ennyi idő után beállítási lehetőségnél található időt, a beállítás után pár perccel kitörli bármire is állítom. Próbáltam beállítani majd újraindítani, de nem változott semmi, az elmúlt 1 hónapban nem telepítettem semmit.
Van ötletetek, hogy lehetne megoldani a problémám?Előre is köszi!
-
inkubator
aktív tag
Túlestem egy XD3 rom majd az Anzo 28227_PFC rom felrakásán. Azt szeretném kérdezni hogy a 28227_PFC és a 23659_M2D között mik a különbségek? Kinezetre tartalomra stb mindent írjatok le, ha tudtok videót linkelni az is jó.
Második kérdés: 23659_M2D és 23659_Titanium között mi a különbség?
Harmadik: Érdemes e 28227_PFC-ről átváltani 23659-re? Nyújt e annyi töbletet?
Negyedik: A 28227-ben a főképernyőn hogy lehet kikapcsolni hogy ne mutassa a háttérképet eltakaró folyamatos időjárás jelentést?
Egyenlőre ennyi! Örülök hogy végül nekiugrottam win7 alatt a Romcserének, megérte mert tényleg sokkal használhatóbb lett a telefon, de még szokni kell főleg a főképernyő mozgásvilágát (SPB az másabb volt). Sebességre is érzem milyen jó a PDA, veszek is egy piros előlapot és elnevezem Ferrari Anzo-nak!
-
kliebertakos
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Rászántam magam egy ROM frissítésre, de előtte egy kis segítséget szeretnék kérni.
1. ROM beazonosításnál melyiket kell nézni? PDA vagy Phone? Nekem a jelenlegi az PDA: i900DXID1
Phone: i900PUJA12. Kell ez esetben szervízromot telepíteni vagy egyből mehet a főzött ROM?
3. Véleményetek szerint melyik a mostani "legjobb" magyarított ROM?Köszi a válaszokat!
-
-
thomson77
csendes tag
üdv!próbáltam a kalibrálást de nem segít
szerencsére amikor vettem előre be szereztem egy digitalizert mintha éreztem volna hogy kell ez még
köszöntem a segítséget mindenkinek
-
Tufako
tag
-
thomson77
csendes tag
Üdv!Tudna valaki segiteni?olyan problémám volna,omniai900 kijelzője elég érdekes dolgokat produkál pár napja,vagy nem érzékeli vagy teljesen máshol mint amit" nyomok".Kérdés lehetséges hogy a digitalizáló haldoklik?1éves a telo,ilyen rővid idő alatt galyra mehet?előre is köszi a segitséget
-
kliebertakos
csendes tag
válasz
Maffin #19877 üzenetére
Köszönöm a választ! Hát nem tudom mit tegyek, de sztem inkább szervíz lesz belőle, mert azért mégsem akarok pénzt kidobni az ablakon azzal, hogy megpróbálok egy ROM cserét és utána használhatatlan lesz a telefon. Az azért egy drága próbálkozás lenne... Mennyibe kerülhet amúgy egy ROM csere a szervízben?
-
Maffin
csendes tag
Tudnátok segíteni,
Hogyan tudnám, Omniámon telefon beszélgetés közben, lejátszani hangüzenetet, vagy pl. zenét. A Gyári Vodás rommal tiltódik az a port. tudtok-e valami programot, vagy romot, vagy nincs megoldás.Köszi szépen!
-
snowdog
veterán
válasz
kliebertakos #19875 üzenetére
Ha nyomsz egy hard reset-et, akkor a ROM default, azaz alap, vagy más néven gyári állapotba áll be. Viszont neked pont azzal van bajod, tehát marad a ROM csere.
Nagyon pontosan le van írva, hogyan kell végrehajtani. Persze ha nincs hozzá kellő tapasztalatod, akkor inkább ne vágj bele, mert valóban akár használhatatlanná is válhat a géped. A felelősség mindenképpen a tiéd.
Tehát úgy látom két lehetőséged maradt:
- megbarátkozol ezzel a ROM-mal,
- beviszed egy szervízbe, és ROM-ot cseréltetsz. -
kliebertakos
csendes tag
Nekem annyi bajom van vele, hogy félig magyar, félig angol a menü. Ha megnyomom a kameragombot akkor hibát ír ki és hasonló szoftveres problémák vannak. Elég bosszantó azért szeretném lecseréltetni. Lehet, hogy beviszem szervízbe, gonolom jó pénzért ott megcsinálják. Vélemény?
-
Tufako
tag
válasz
kliebertakos #19873 üzenetére
Valószínű, hogy nekem is ez a ROM van a készüléken, a pdafanclub jött be indításkor, igaz, ezt már lecserélem egy winesebbre.
Amúgy én is elég új vagyok a témában, de ez a ROM eddig még nekem tökéletesen megfelelt. -
kliebertakos
csendes tag
Hát most sajnos nem tudok feltölteni képeket, de lehet, hogy akkor nem is lesz rá szükség, hiszen ha a hard reset nem állítja vissza az eredeti ROM-ot akkor nincs értelme. Ez a jelenlegi Rom ami rajta van, valami borzalom szal azért gonoltam, hogy majd vissza tudom így HR-el állítani az eredeti WM 6.1-et- Új ROM felrakásának meg nem merek nekiállni otthon mert félek, hogy tönkre vágom a telót...
-
TheSaurus62
tag
válasz
kliebertakos #19871 üzenetére
Szerintem igen, bár az adatokat előtte kiteheted valahová: SD-kártyára, PC-re...
Jó lenne, ha fel tudnál tenni egy-két képernyőfotót, abból azért többet tudnánk. Segíteni is. -
kliebertakos
csendes tag
Tehát akkor marad a ROM csak az adatok vesznek el?!
-
TheSaurus62
tag
válasz
kliebertakos #19869 üzenetére
Hát, azt hiszem, még egyet találgathatsz...
Nem áll vissza. -
kliebertakos
csendes tag
Valószínűleg akkor az lesz (mármint főzött ROM). Valami PDAFunclub-ot ír ki indításkor is és nem az eredeti Windowsos téma jelenik meg. Én kérek akkor elnézést, csak még nem vagyok egészen tisztába az ilyen alapdolgokkal, mert most van először Windows Mobilom. Szóval hard resettel az a főzött rom visszaáll az eredetire?
Ksözi a választ!
-
Tufako
tag
válasz
kliebertakos #19867 üzenetére
Meglehetősen érdekes dolognak tűnik ez számomra. Tekintettel arra, hogy nem valószínű a Linux, vagy Android rendszer fentléte PDA-don, ezért én mégis csak a WM-re gondolok.
Nem csak valamelyik főzött ROM van rajta, esetleg valami témakezelővel, mint pl. SPB?
-
kliebertakos
csendes tag
Sziasztok!
Úgy vettem az Omniám, hogy nem az alap WM6.1 vagy 6.5 volt rajta, hanem valamilyen egyébb más oprendszer. A kérdésem annyi lenne, hogy ha nyomok rajta egy hard resetet akkor visszaáll az eredeti oprendszer vagy attól még marad a jelenlegi és csak az elmentett beállítások és adatok törlődnek?
Válaszaitok előre is köszönöm!
-
snowdog
veterán
válasz
somnia #19860 üzenetére
Belenéztem a mortscript-be, és érdekes megoldás.
Ugyanis ha jól látom, akkor a Primo indítása előtt elforgatja a képernyőt 270 fokkal, majd kilépés után visszaforgatja.
Ezt azért nem értem, mert a Primo-nak teljesen mindegy, hogy indulás előtt maga a gép merre van orientálva, ő úgy indul, ahogy az a programban van meghatározva, Vagy default módon, vagy azzal a sys bejegyzéssel, amit közöltem.
-
snowdog
veterán
válasz
logarithm #19858 üzenetére
Van rá sys.txt parancs, de csak akkor van értelme elforgatni, ha a data tartalmazza a fekvő módot. Nézd meg a datád tartalmazza a 400x240 mappát?
Ha igen, akkor ezt írd be a sys.txt-be:
[interface]
resolution_dir="400_240"[screen]
preferred_orientation=2Csak bízom benne, hogy ez még bünti nélkül belefér.
-
snowdog
veterán
válasz
extremetech #19854 üzenetére
Lehet hogy nem tudtál róla, de már azzal is warezoltál, hogy Omnián Primot használsz. Ugyanis jogszerűen fel sem tehetted volna. Primo ugyanis csak PNA-n előtelepítetten létezik. Telepíthető verziója nincs.
Valóban tanácsos ezeket a dolgokat magánban intézni. A legtöbb topikban a moderátor warez ügyben igen keményen szokott fellépni, főleg a PNA-kat tárgyaló témákban. Szerintem nem is gondolt rá, hogy ez az Omnia topikban is téma lehet. Jobb az óvatosság.
Persze ez csak egy javaslat.
-
-
snowdog
veterán
válasz
extremetech #19852 üzenetére
Tudod mi az a warez? Gondolom nem. Segítek.
"FÓRUM ÉS APRÓHIRDETÉS ALAPELVEK
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
■ használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);" -
Rick4
félisten
válasz
extremetech #19850 üzenetére
Hány másodpercig akarsz még itt írogatni? Szerintem ezt meglátja egy moderátor, és a földet se fogja érni a lábad...
Töröltesd, mielőtt ők veszik észre...
-
extremetech
csendes tag
válasz
somnia #19849 üzenetére
Ezt töltöttem le, és követtem az utasításokat!
iGO Primo TopMap 2010.Q4 EEU
Leírása:
iGO Primo (8.5.x) programokhoz. A térképek és a POI-k használhatók az iGO 8.3.x, 8.4.x, programokhoz is. Az előfeldolgozott úthálózat (.hnr) csak a Primo-val működik. iGO 8.0.x verzióval nem kompatibilis egyik tartalom sem.
20 Kelet-Európai ország legfrissebb TopMap és helyi térképgyártóinak térképei, érdekes pontjai (POI), illetve NNG EEU előfeldolgozott úthálózata iGO Primo-hoz.
Térképek:
Albania_Navigo_2010.10_101211
Bosnia_and_Herzegovina_Navigo_2010.10_101207
Bulgaria_MMCN_2010.10_101207
Croatia_Navigo_2010.10_101207
Cyprus_Epsilon_2010.10_101207
Czech_Republic_CEDA_2010.10_101207
Estonia_Regio_2010.10_101207
FYROM_Navigo_2010.10_101211
Greece_Epsilon_2010.10_101207
Hungary_TM_2010.10_101213
Latvia_Regio_2010.10_101207
Lithuania_Regio_2010.10_101207
Montenegro_Contrast_2010.10_101207
Poland_Emapa_2010.10_101207
Romania_TM_2010.10_101207
Serbia_Contrast_2010.10_101213
Slovakia_CEDA_2010.10_101207
Slovenia_Monolit_2010.10_101207
Turkey_Basarsoft_2010.10_101213
Ukraine_CarteBlanche_2010.10_101214POI-k:
Albania_Navigo_2010.10_101211
Bosnia_and_Herzegovina_Navigo_2010.10_101208
Bulgaria_MMCN_2010.10_101216
Croatia_Navigo_2010.10_101208
Cyprus_Epsilon_2010.10_101216
CzechRep_CEDA_2010.10_101208
Estonia_Regio_2010.10_101208
FYROM_Navigo_2010.10_101211
Greece_Epsilon_2010.10_101216
Hungary_TM_2010.10_101210
Latvia_Regio_2010.10_101208
Lithuania_Regio_2010.10_101208
Montenegro_Contrast_2010.10_101216
Poland_Emapa_2010.10_101208
Romania_TM_2010.10_101208
Serbia_Contrast_2010.10_101216
Slovakia_CEDA_2010.10_101208
Slovenia_Monolit_2010.10_101208
Turkey_Basarsoft_2010.10_101208
Ukraine_CarteBlanche_2010.10_101216Előfeldolgozott úthálózat:
Eastern_Europe_NNG_Easy_2010.10_101214
Eastern_Europe_NNG_Economical_2010.10_101214
Eastern_Europe_NNG_Fast_2010.10_101214
Eastern_Europe_NNG_Short_2010.10_101214Másold a .../content/map mappába az .fbl és a .hnr fájlokat, a .../content/poi mappába pedig a .poi fájlokat. Az előző verziókat töröld előtte.
-
somnia
senior tag
válasz
extremetech #19848 üzenetére
Milyen térképek?
8.0.xxx vagy 8.3.xxx? -
somnia
senior tag
válasz
extremetech #19846 üzenetére
Gondold végig, hogy az utolsó használat óta mit változtattál!
-
extremetech
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon ezt az üzenetet írta ki a primo.
Mi lehet a problem?Fatal errror ocurred in main thread.
Address: 0x03fa0fac
Exception: 0xc0000005 -
logarithm
őstag
Esetleg az probléma lehet, ha a két igo egymás mellett van ? Szóval fent van a sima is a primo mellett.
-
logarithm
őstag
Maradt ugyan az a hiba, a végén csinálja ezt mielőtt pont betöltene a program.
Megnézem kártyán mi történik
-
logarithm
őstag
válasz
somnia #19838 üzenetére
TM_2010_Q4_EEU_MAP+HNR+POI ezt használom, és pl: Eastern_Europe_NNG_Easy_2010.10_101214.hnr ez egy hnr file, nem tudom mire alkalmas mondjuk, csak az utasítás szerint a hnr a mapoknál kell lennie, most meg csinálom azt amit írtál.
ui.: mem karira tegyem vagy jó ha a belső tárhelyre is rakom ?
-
somnia
senior tag
-
somnia
senior tag
válasz
logarithm #19834 üzenetére
Tessék, nekem ezzel megy.
[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272"
vga=0[interface]
skin="ui_igo9"
extra_settings=1[rawdisplay]
highres=0
screen_x=480
screen_y=272
Stretch=1
class="auto"[folders]
has_secondary_root=0[gps]
source = "nmea"
port = 3
baud = 38400[tmc]
port = "COM,4"
baud = 4800
source = "royaltek"[device]
type="SGH-i900" -
somnia
senior tag
válasz
extremetech #19818 üzenetére
Te jó ég!
Ez már majdnem a Háború és béke.
Van benne fölösleges dolog , de ez viszont még beleférne.
[tmc]
port = "COM,4"
baud = 4800
source = "royaltek"[device]
type="SGH-i900"[folders]
has_secondary_root=0 -
somnia
senior tag
válasz
extremetech #19821 üzenetére
i9000
-
logarithm
őstag
Ha a primo-hoz még nem adtam maps-okat akkor crash-el het?
Vagy pedig más oka van, hogy fatal error-ozik itt nekem -
digo00
tag
Sziasztok!Az lenne akérdésem,hogy a youtube-ról letötött videokat milyen formátumban kell konvertálni,hogy menjen rendessen és jó minőségű legyen amennyire csak lehet?!
Ilyenekre gondolok: Videoesolution,Frame rate,Bit rate,Encoder Audio:Sample rate,bit rate,Encoder.Vagy melyik készülék típushoz viszonyítsam?A youTube 1.3.11-et használom.Előre is köszönöm a segítséget!
-
logarithm
őstag
válasz
extremetech #19825 üzenetére
Zte blade mindenki rákapott, szóval találsz logouton is meg itt a fórumban is róla mindent, amit csak akarsz, ár/érték arányban a legjobb most.
-
logarithm
őstag
válasz
extremetech #19821 üzenetére
A helyedben én samsung galaxy s-et vennék, méltó utód lenne
-
logarithm
őstag
válasz
Köszi szépen
-
extremetech
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung I900 omnia 8GB telefonom. épp eladom.Szerintetek milyen telefont érdemes venni ez után? Samsung i7500? -
pjen
félisten
válasz
szia.neked,hogy megy a primó?felraktam negyedóra keresgélés utánis csak 2 hold volt sárga.a kapcsolódást betudtad állítani(port és átvitel)én nemtaláltam ilyen opciót.
-
TheSaurus62
tag
-
Tufako
tag
válasz
snowdog #19812 üzenetére
Jól látod a dolgot, de a lényeg az, hogy kapott segítség ebben az esetben is működött. Én is furcsának tartottam az eoldalon a problémaleírást, mert pont az ellenkezője volt nálam, de egy próbát megért, főleg azért, mert be is vált.
Kérdés: vaku leddel lehet valamit kezdeni, hogy ne égesse be a képet? Részleges megoldás, hogy játszok az érzékenységgel, visszaveszem pl. ISO 50-re, de mégis valami azt súgja, hogy kissé macerás így kísérletezgetni fotózás közben.
M.Andrea: s2u2-t nem használok, így nem tudok hozzászólni.
-
M.Andrea
csendes tag
Üdv.
Felraktam az új s2u2-t, ha lezár, majd kikapcsol, nem tudom felébreszteni, csak a bekapcsoló-gombbal. Hol tudnám beállítani, hogy bekapcsoljon mondjuk az előlapon lévő gombokra is?
köszi. -
S3RIOUS
tag
Nem hiszem hogy lesz érdeklődő, de azért megpróbálom itt is! Elcserélném samsung i900 omnia telefonomat. 8 gigás, kártyafüggetlen, töltő, adatkábel, headset átalakító plusz egy viseltes bőrtok van hozzá. Ha esetleg valakit érdekelne írjon rám priviben.
-
pjen
félisten
Szervusztok.Lenne egy kérdésem.Videó felvételnél hogyan lehet egy percnél hosszabb videót készíteni?(na ez elég fura mondat)másik,nálam a képeket a rendszer memóba menti,hogy tudnék egyből a storagéra fotózni?köszi.pjen.
-
Tufako
tag
Navigációval kapcsolatos kérdésem lenne. IGo minden további nélkül működik, de pl. Navigon és Ndrive valahogy nem képes a GPS vevővel kommunikálni, talán nem kapcsolja be? Ha Igo-ból kilépek, és utána rögtön indítom őket, akkor már megtalálják a GPS vevőt. Mindennapi használatban azért ez kissé komplikáltnak tűnik. Van valami ötlet, megoldás?
-
Blaze13
tag
Hali!
Van egy problémám...
Operába ki van pipálva, hogy űrlap előre kitöltése (felhasználónév, jelszó), de mindig más és más felhasználónévvel és jelszóval...mentett jelszavak nincsenek. Kérdésem az lenne, hogy, hogy bírom ezeket kitörölni és elmenteni a jelszót egy oldalhoz?
Előre is köszi! -
Tufako
tag
válasz
csaresz002 #19801 üzenetére
MS Office nem lakozik a gépemen, nekem az OpenOffice vált be. Persze, ha nem találok más alternatívát, akkor kénytelen leszek meglépni.
Azért még fülelek, hátha tudtok valami okosat.
Ja, meg amúgy is olvasgatok, tanulságos fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest