Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Ki tud működő samsung online widgets progit amivel lehet újabbakat is letölteni mert amik vannak vagy be sem hozza a letöltő részt vagy kiírja, hogy invalid device (B7300-as widget kezelője pl).
És olyan kellene ami 3 kezdőképernyőt tud kezelni mert ennek az eredetije csak 1-et tud és az sem tölt már le új progikat.
Ötlet?
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami ingyenes időjárás előrejelző programot Omniára?
Tudom, olvassak vissza, de nagyon sok a hozzászólás...köszönöm
Kinder -
Feenyx
aktív tag
Hali!
Honnan tudnék leszedni friss Live messengert az Omniára? Mert amit feltettem Romot, abban nincs benne alapból és nem találok sehol sem
Csak fringet de attól meg mindig kifagy.
-
Sorcery
tag
Sziasztok, segítséget kérnék. Vettem egy AAEP437-es fülest és elég hülyén szól, gondolom valamit be kéne állítani valahol de hol? A gyári fülessel jó!
-
adam_
senior tag
válasz
logarithm #19388 üzenetére
És ilyenkor mit lehet csinálni? Mostanában mondjuk amikor kikapcsol, én pedig visszakapcsolom a készüléket elég érdekes ingadozik az akku töltöttség kijelzője, egyszer 50% majd felmegy 60%, aztán egyszer le 40%-ra, össze vissza, elég érdekes.. Phone részt kéne frissíteni, ha igen, pontosan hogyan? Vagy milyen más alternatívák vannak a probléma megoldására?
Előre is köszi a választ!
-
-
zkn.28
csendes tag
Szia!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy a telefon 16GB és nem látom.
Azt írja elvan távolítva.
Valaki tudna segíteni?
A gépen se látom. -
zedeRIP
tag
üdv kellene nekem 1 normális virtuállis magyar biiletyüzet ehez a rom-hoz OCKBuild 23129
elöre is köszönöm olyan ami elég nagy is -
-
grafikus17
senior tag
Up!
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok.
Tegnap megnéztem a telefonon a net sebességemet. A http://speedtest.datanet.hu/datanet.html oldalt használtam,mert itt nincs flash, és 5,2 Mbps sebességet írt ki, opera minit használok. De , ha összekötöm USB kábellel a géppel, és az internet megosztás menüpontban csatlakoztatom, jó ha 40 Kbit/s-ot, de inkább 29-34Kbit/s -ot mérek.
Miért van ekkora különbség? -
Attól függ, mennyire, mire használod.
Folyamatos navi: 2-3 Óra max.
Filmezés: saccc 4-5 óraNekem átlag 1-2 napot bír, bár én szoktam rajta egérmozizni, meg játszani, meg mp3at hallgatni.
Pontos időt nem tudok mondani, mert sokszor fel-feldobom az adatkábelre, és olyankor is tölt bele.
De vannak legendák, amikben akár 4-5 napot is elvan a készülék.. (lehet, de akkor sztem csak az asztalon vár, hogy lesz kapás vagy nem lesz
)
Ha nem nyúzza nagyon az ember, elképzelhető hogy kibír 3 napot.
-
bözse
csendes tag
Átlagosan meddig birja az aksija nektek ha nyuzzátok?
-
bözse
csendes tag
helo!
Az etikett módot hol tudom kikapcsolni? kösz! -
adam_
senior tag
Ha az Omniám egyik pillanatról a másikra kikapcsol, azt miért csinálja? Aksi szórakozik? Mondjuk most töltön van, feltöltöm full-ra kíváncsian várom, hogy akkor is csinálja-e ezeket a jelenségeket, mert miután kikapcsolt emlékszme, hogy olyan 40%-on lehetett az aksi töltöttsége... de még semmi üzi sem volt, hogy az akkumlátor lemerül vagy ilyesmi, régebben mindig kiírta, miután kikapcsolt, most meg váratlanul, így egyik pillanatról a másikra, magától!
-
evegaram
csendes tag
Ugyan úgy csináltam mint ahogy azt ahogy le írt előttem somnia.
Igaz előtte fent volt a régi versió is!
Azt le töröltem fel toltam az újabbat és működik!
USB vel nem olyan erős a vétel igaz csak a lakásban próbáltam de értékelhetően működik még így is! Most jön az a lépés hogy veszek egy autós töltött és meg hekkelem hogy használja antenna ként is! -
csaresz002
senior tag
válasz
logarithm #19370 üzenetére
ja
valahogy nekem ilyen a szerencsém.... mindig leejtem
bár annyira nem vészes... a jobb oldali menü gomb és a power gomb között tört ki egy 6-7mm-es darab... nézegettem házat, 6-7ezer + postaköltség
[link]
huhúúúú.... van komplett ház arany,kávé,piros,fekete,fehér,lila,grafit.... mindenféle színben
na ebből csere lesz -
logarithm
őstag
válasz
csaresz002 #19366 üzenetére
Ugye, ugye a következő fázis majd az lesz, hogy elindul a program és már egyből van jel, és működik is. Szuper gyors
ennyire szét "gyilkoltad" az omniát?
-
evegaram
csendes tag
válasz
evegaram #19367 üzenetére
Bocs hogy szemtelenkedek kicsit olvosgattam még!
- Omnia TMC 0.9.4.1
- Alkalmazom Cheoppy megoldását
- Veszprém MR2 93.9
- USB kábellel megy, fülessel és átalakított szivargyújtó töltővel működikelvileg azzal a Omnia TMC 0.9.4.1 <-- megy töltővel vagy usb kábellel is! Így elvileg nem a fülesbe magyaráz a navi!
-
somnia
senior tag
válasz
logarithm #19362 üzenetére
"Letöltöd, kicsomagolod, a cab fájlt feltelepíted. Elindítod:
Itt megnyomod az Activate AdvFMR gombot. Szoftreszet.
Megint elindítod a progit:
TMC port után beírod 4
GPS port után beírod 3Rányomsz az Activate TMCSerial gombra
Bezárod a progit, catlakoztatod a fülest (nekem csak ezzel megy) és elindítod az iGO-t
A beállítások->TMC beállítás->automata (a com 4-en megtalálja)"pdafunclub után szabadon
-
csaresz002
senior tag
válasz
logarithm #19363 üzenetére
feltettem a LJIIA1-et,de közbe szét szedtem darabjaira....kitakarítom,meg visszaragasztom a jobb felső sarkát..... pár hónapja leejtettem és kitört egy darab. még jó hogy megtaláltam
amúgy én vagyok a hülye,vagy csak még nem tünt fel hogy kéken is villog a power gombnál a led....a piros és zöld mellett....vagy csak szín vak vagyok
-
logarithm
őstag
válasz
csaresz002 #19361 üzenetére
Rendben majd jelentkezz, hogy milyen meg hogy sikerült e.
-
logarithm
őstag
válasz
csaresz002 #19352 üzenetére
Elindul az igo, és már van minden ami kell phone LJIIA1
-
válasz
Letsgo #19351 üzenetére
Xtra Data le van töltve?
Ha igen, és már volt jó, akkor nyomj neki egy restartott...Nekem is volt, hogy nem akaródzott hódat fognia, restart után meg igen... Win rulez
(valamelyik nap meg elaludtam, mert megkukult valamitől.. semmilyen hangot nem adott ki, csak restart után...)
-
Letsgo
tag
Sziasztok! Van egy kis gondom!
IGO8 saját antenna ami a telóba van gps-vevőt meg találja de műholdat nem miért?
Vártam vele vagy 10percet de nem talál semmit :S -
evegaram
csendes tag
bocs ezt nem ide akartam!
-
bözse
csendes tag
kihagytam hogy hogyan lehet beállítani h ne automatikusan csatlakozzanak a programok az internethez? előre is köszönöm!
-
logarithm
őstag
válasz
csaresz002 #19344 üzenetére
Igen, használtam
, egyéb dolgokban elbukott nálam, de ahogy észre vettem készülék függő, a telefonálás jó volt vele amúgy
Most ezt használom: LJIIA1 , idáig ez a tuti nálam.
Ez a phone rész miatt van valószínű, próbáltál hívni azóta vele? Jobb lett?
-
csaresz002
senior tag
válasz
logarithm #19343 üzenetére
igazából Te írtad régebben hogy ez a TEL/PDA rom párosításod volt
munkám miatt sokat telefonálok,ezért kellene valami normális....mert állítolag elég gatya a vonal...mindig megkérdezik hogy hol vagyok....én mindig mondom hogy ülök az irodába...erre azt válaszolják,hogy akkor fújom a mikrofont?
vagy ez a jelenség más miatt is lehet?
bár csak 6.5re frissítés óta van ez....
-
logarithm
őstag
válasz
csaresz002 #19342 üzenetére
Kíváncsi leszek, majd a véleményedre, kb egy hét után kialakul szerintem
-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002 #19341 üzenetére
na ez kész is volna
PDA: i900DXID1
TEL: i900PUJA1akkor indul a tesztelés
köszi köszi
-
csaresz002
senior tag
-
logarithm
őstag
-
csaresz002
senior tag
Üdv az uraknak
telefon rom kellene egy (amelyik bevált nektek és megbízható) mondjuk PUJA1?... valaki tudna adni egy linkecskét és egy rövid leírást,hogy hogyan kell feltenni?
jelenleg:
TEL: i900BOHI1többen panaszkodtak hogy sistereg meg alig halható a hang telefonálás közben....mintha direkt fújkálnám a mikrofont
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok.
Tegnap megnéztem a telefonon a net sebességemet. A http://speedtest.datanet.hu/datanet.html oldalt használtam,mert itt nincs flash, és 5,2 Mbps sebességet írt ki, opera minit használok. De , ha összekötöm USB kábellel a géppel, és az internet megosztás menüpontban csatlakoztatom, jó ha 40 Kbit/s-ot, de inkább 29-34Kbit/s -ot mérek.
Miért van ekkora különbség? -
csendusz
csendes tag
Sziasztok!
Akkor ez most nem jó? Csak azért kérdezem mert pl egyszerre két progit nem tudok futtatni gondolom memóhiánya van és bezárja a régit.
PDA: AIJH1
CSC: XEHJG5
Phone: XXJF1 -
gurabli
őstag
válasz
Okosság #19333 üzenetére
De kell hozzá GP, Win7 alatt. Most raktam fel. A letöltött romot kicsomagolod, kapsz egy exe filet, azt szétszeded az Executor nevű programmal, majd a GP-be betallózod a kapott fájlokat (pda, eboot).
Kb. 3 órája frissítettem így az Eclips-re és tökéletesen működött.64-bit alatt nem működik, csak 32, és figyelj oda, hogy előtte telepítve legyen minden driver.
-
Okosság
tag
-
bözse
csendes tag
-
logarithm
őstag
válasz
gurabli #19329 üzenetére
Úgy látom, függ a romtól, meg hát gondolom olyan tényezőktől ez a phone rész dolog amit nem látunk át, készülék válogatja. Ahogy a többi kolléga mondta eddig PUJA1, DXIF1 és LJIIA1 ezek közül érdemes phone-t tesztelni, a többi hanyagolható. Nekem mindegyik volt fent, s csak az utóbbival vagyok eddig meg elégedve
Nem szükséges Hard reset.
OCK's romjából ezt ajánlom -> ock Eclipse 23118(TouchInput) Updated: 3rd September 2010.
Nem GP-vel kell frissíteni ezt a romot, maga ez egy telepítő file. Ezt a file-t kaptam kicsomagoltam: ock_Eclipse_23118_TouchInput_Edition.exe nem GP-s file!
Szerintem jó rom, tökéletes nem lesz, semelyik sem, de anzo félét én nem szeretem
-
gurabli
őstag
Tegnap lecseréltem az LJIIA1 Phone részt a DXIF1-re és most úgy érzem, hogy új telefonom van. Minden sokkal stabilabb, jobban és gyorsabban működik. Az iGO gyorsabban talál holdat, a WiFi jobban tartja a kapcsolatot (hogy erősebb e azt nem tudom, mert jó a lefedettség), a hang és térerő kitűnő. A LJIIA1-el nagyon nem voltam megelégedve, ingadozott és gyenge volt a térerő, a mostaninál lassabb a GPS, a WiFi gyenge és szakadozott, ráadásul a telefon mindenre jobban és gyorsabban reagál most - lehet, hogy ez is a Phone rész miatt volt?
GP-vel frissítettem, miután befejezte HW resetet kért, amit nem tettem meg, mivel itt és a PDA-n azt írták, hogy nem kell. Azóta is működik rendesen.Továbbra is Anzo ROM van fent, de tervezem kipróbálni az OCK Eclipse-t, sok jót olvastam róla.
Ha kicsomagolom az OCK Eclipse ROM-ot, akkor csak két fájl található, a pda és az eboot, ez így rendben van, nem is kell másik? Mert a GP-ben más fájlokat is be lehet tallózni, vagy ez nem kötelező?
Emígy az Eclipse stabil és jó romnak számít? -
-
logarithm
őstag
válasz
dekelea #19322 üzenetére
Hali,
Tapasztalatok, vannak nekem, havernak van arenaja, nekem omniam.
Nos arena brutal durva a film felvételben. Fényképre nem hinném, nem ledes a vakuja stb. szerintem gyengébb.Netezesére nem alkalmas az arena, omnia sokkal erősebb.
FM transzmitter használhatatlan szinte, sajnosvártam én is hogy ütős lesz meg minden közben meg ..... Aztán, ez a zárt oprendeszer nagy hiba (haver rakott rá valami moddoltat mert vannak ilyenek, de attól sem lett jobb, vissza is kellett rakni egy másikat), nem sok mindenre jó, Zene hallgatásra kényelmesebb a jack dugó miatt, jól is szól, de omnia is odabasz kis törődés után.
Gps-ben nem a legjobb az arena, meg pdf word egyéb dokumentumok használatára sem nagyon alkalmas.
Szóval engem csak a videó felvétel győzött meg, meg a jack dugó miatt tetszik, amúgy meg én nekem az fm transzmitter tetszett benne, de egy fos szó szerint, inkább 3000ft ért vegyél egyet az jobb
.
Nagy vonalakban döntsd el Te. Szerintem omnia. (igaz kell vele törődni kicsit, de utána durva jó lesz, míg arenaból sose).
üdv
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Tudtok valami megoldást arra a problémára, hogy ha bluetooth fülesen keresztül hallgatok zenét és pl. valamilyen okból megszakad a kapcsolat az eszköz és a füles között (túl messzire megyek az eszköztől, lemerül a füles, stb.), akkor az én Omniám a saját hangszóróján kezdi el tolni a zenét?
Előre is köszi a segítséget!
-
dekelea
tag
válasz
Okosság #19323 üzenetére
Értelek!Én meg az Arena felé kezdek elhajolni, olvasgatva 1-2 tesztet!A szoftverek felpakolása számomra nem fő szempont, WIFI és kamera a lényegesebb!Ezt pedig jobban tudja az Arena, plusz a kapacitív kijelző miatt a netezés jobb rajta! Azt irják, hogy Omnia a nagyobb kijelző és a kisebb felbontás miatt szemcsés néha és pixeles!Arena mellett szól még a 30fps-es videofelvétel is!Szval továbbra is tart a dilemma, de köszi a hozzászólást!
-
Okosság
tag
válasz
dekelea #19322 üzenetére
Én is ez a kettő közt gondolkoztam, mikor venni akartam!
Az Omnia mellett döntöttem és a mai napig nem bántam meg.
Ami akkor az arena mellett szólt, az a nagy felbontású kijelző és az fm transzmitter.
Ezzel szemben az omnia brutál jól szól a gyári fülessel (kicsit megtuningolva).
Olyanná alakítod amilyenné csak akarod,szinte bármilyen formátumot lejátszik,
van GPS (IGO), wifi...
Most azt mondom, nagy hülyeség lett volna akkor az Arenát megvenni! -
dekelea
tag
HALI!Dilemma van!Lg arena vagy Samsung i900 omnia???Árban egyforma(használtan), nem tudok dönteni!jah, LG-re van még pár hónap gari!THX a segítséget!ÜDV!
-
Okosság
tag
Valakinek nincs véletlenül angol tanuló programja Omniára?
És esetleg megosztaná? -
gurabli
őstag
Melyik a legfrissebb IGO Primo verzió és az fut Omnián? Tapasztalatok szerint mennyire stabilan működik, "rábízhatom" magam?
-
csendusz
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem az I8000AIJH1 -et és a google map a helyzetemet továbbra is kb 300m-el arrébb mutatja legyek bárhol. Tud valaki beállítást, vagy fórumot ahol erről írnak?
Köszönöm! -
Letsgo
tag
Sziasztok!
Végre meg szerettem a kis telót!
Most már kiforrta magát...
Nem fagy rajta a Igo Primo jó vele nettezni és sok szépet jót tudDe ezt ti is tudjátok hisz Omniátok van...
Viszont 1 dolog nem működik rajta!
MSN végig megyek a beállításokon és nem tudok bejelentkezni.. Fel ismeri a profilomat a szinkronizáció után a képeim is meg vannak de a bejelentkezésre ha rákattintok akkor kéklesz a háttér és nem történik semmi!
Nem tudom miért? Próbáltam, hogy telepítek rá másikat, de nem engedi kilép!
Köszi előre is a válaszokat tippekt! -
Okosság
tag
válasz
logarithm #19311 üzenetére
Nekem ez van fent:
TEL:i900XXHJ2A romot egyszer cseréltem gyári HK2-ről Anzo féle 28227 PFC_HUN-ra.
A Phone rész még a gyári rajta, mondjuk nekem semmi bajom nincs vele! Telefonálni tudok, hangminőséggel nincs baj, műholdat viszonylag gyorsan talál és stabilan tartja, akku megint nagyon jól bírja (na jó, a wifi része lehetne erősebb és stabilabb).Ha ezt lecserélném JJIA1-re, akkor még jobb lenne minden?
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
válasz
gurabli #19306 üzenetére
Igen jót töltöttél le
(ock Eclipse 23118(TouchInput))
Nos, nekem is ezek az adatok vannak jelenleg "A jelenlegi adatok:
TEL: i900LJIIA1"Szóval, szerintem ez így nagyon jó páros, a rom maga nekem tetszik, anzoé nem szimpatikus. Nálam megy minden wifi,telefonálás,sms,gps szuper gyors
,nekem jelenleg tetszik, már használom egy hónapja szerintem.
Konkrétan milyen lesz, azt neked kell tapasztalnod mindenki máshogy éli át
Sok sikert.
-
gurabli
őstag
Úgy döntötte, hogy kipróbálnék egy új romot, ez az OCK M2D nagyon jónak tűnik, szerintetek is jó választás? Most Anzo van rajta, de másikat még nem is használtam.
A jelenlegi adatok:
TEL: i900LJIIA1Erről egyből frissíthetek az OCK M2D-re? Egyszer, ha jól emlékszem, volt szó arról, hogy melyik a legjobb Phone rész, volt egy összehasonlító táblázat is. Ez, ami most van, maradhat, vagy ajánlott másikat feltenni. A lényeg, hogy jól és stabilan működjön a tel, a GPS és a WiFi. Mást nem sokat használok (pl. MMSt nem küldök).
Mire számíthatok az OCK rommal, milyen változás lesz az Anzohoz képest?
-
Kekesk
csendes tag
Sziasztok még azt, hogy valaki nem tudja hol lehet letölteni a omnia xp modem driver -t??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest