Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy a navigáció ingyenes (ugyanúgy mint a PNA-nál) vagy fizetős, adatforgalomnak minősül?
Nem vagyok járatos a dologban, csak úgy tudom, hogy van olyan telefon aminél fizetni kell a navigálásért, e készülék esetében ez miként működik? -
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Nekem másfél éves és minden jó rajta fizikálisan és szoftveresen is,igaz 3 hónaposan vettem rá egy szilikon tokot és azzal használom.
(Amúgy ez egy jól sikerült példány az:i900) -
Okosság
tag
Tudna valaki segíteni, hogy a névnapokat hogy lehet kirakni a főképernyőre?
A naptárban már benne vannak, ott mutatja szépen, de jó lenne ha a főképernyőn mondjuk a nap után kiírná az aktuális névnapot is.
(Anzo 28227 rom van fent) -
blueye
veterán
No, így másfél év használat után leesett a csatlakozót borító műanyag. Csodálkozom hogy eddig bírta, anno azt saccoltuk, hogy 2 hónapig sem fogja.
Érdekes lesz hogy mit szól a t szervize ehhez... -
kaller1
veterán
-
EAndrew
aktív tag
Üdvözlet!
Előre elnézés ha már volt ilyen kérdés vagy hozzászólás, de én nem találtam.
Tud valaki olyan progit, amivel wifin tudok másolni a gép és az omnia között (mint a symbianos telóknál a symsmb)?
Üdv!
-
Szemo
csendes tag
Sziasztok!
Valahogy elállítódott a telefonomon a fülhallgató hangja!!!
5.1-be szól 2.0 helyett!Nem találom sehol, hogy hol kell állítani!
6.5-ös Anzo rom van rajta, meg Mobile Shell 3.5.3-as.
Köszi előre is. -
Csi630
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy az Omniát lehet-e modemként használni mondjuk netbookhoz? A Nokiámon pik-pak megoldottam, de párom Omniájával, meg az AS-sel nem boldogulok.
Kell a telcsire valami progit telepíteni esetleg, vagy a gépre?
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok, egy kis segitseg kellene...anyam omnia-ja nalam landolt, mert win update nem megy rajta...a rom pannon-s 6.1...
Eletre lehet kelteni ezt a funkciot?
Elore is koszi!
-
SzaboZE
addikt
válasz
filucci #18349 üzenetére
Nagyon egyszerű a válasz. Az 5800-nak egy bolondbiztos egyszerű szerkezetű szoftvere van, míg a winmo telefonokra mindent egyenként kell rátenni. Ennek megfelelően egy winmo telefon a végletekig testreszabható, míg a symbianos teló kevesebbszer fagy le...
A mezei usernek nincs kedve szoftverek után kutatni, rakosgatni, hanem kiválasztja a menüből, amit le akar tölteni és használja. Na ők menekülnek az i900-tól.
-
RumiTT
tag
Megpróbáltam most többször a gombokkal, de omnia logo után megint a fehér-lila-zöld képernyő jön be és olvashatatlan ha van is rajta valami. A logó viszont jól jön be , nem tudom ez miért rossz. Valami más 5let?
Beviszem pár boltba Fehérváron hátha vki megtudja csinálni. -
gyuri2008
veterán
Üdv.
Miért nem látoma PDA-án a kábelen keresztül felrakott képeket, meg videókat.Nem találom sehol -
RumiTT
tag
Sikeresen megöltem az i900 amat szerintem. Telepítettem egy billentyűzetet rá, kiírta h újrakell indítani h működjön, rámentem h OK,újraindítja magát és logó után de pin előtt kiírja megint h újra kell indítani h működjön. Semmire se tudok rányomni kijelzőn, SR el nem változik, sőt képe is rosszabb lett, ien torz színe lett és minél több SR van annál jobban torzítja a színét.
Gondoltam teszek új romot rá és kész, de AS nem ismeri fel.
Valakinek tud segíteni? -
filucci
csendes tag
ugyanúgy úgy rajta van a mobil shel az 5800-ámon is!
alkalmazások terén nemtudom mennyivel jobb az omnia.
Ovi maps nem olyan rossz mivel frissítések terén +pont az biztos.
mennyivel bonyoulultabb turkálni benne moddingolni mint a symbiánban? -
legiaap
félisten
válasz
filucci #18355 üzenetére
Kijelző szerintem nem jobb.
Ha feltolsz egy Mobile Shell-t máris odaver a Nokedlinek.
Amúgy meg a Nokedlinél az a koszfogó perem a kijelző körnéykén szánalmas.
A windowson fut az igo, ami sokkal jobb, mint a Nokia navigációja, szóval itt is egy pont.
Nekem volt mind a kettő a kezemben és nem rosszabb a hangszórója, sőt egy kis buherálással simán lehet turbózni, csak utána kéne olvasnod.
A 65.000 színt meg csak számolgasd. -
filucci
csendes tag
hogy miből?? Amint írtam az moniától megvállni valók több tagja is ilyenre cserélné abból.
-
filucci
csendes tag
Nagy Fanok Segítsetek!
Jelenleg egy 5800 ás készülékem van, látom rengetegen cserélnék le omniájukat 5800 ra!
Írjátok meg komoly alátámasztásokkal miért jobb az 5800 az omniánál vagy miért jobb az omnia az 5800-ánál!Ugyanis lecserélném omniára de tanácstalan vagyok! -
lan-celot
csendes tag
Üdv mindenki!
Keresek egy programot, ami beépül a naptárba és menti a hívásokat és az sms-t. Egy kis négyzetet tesz a napokhoz amikor volt valami esemény. Feltettem egy új romot és így újra kéne raknom, de nem tudom mi a neve. Nem tesz ki ikont, csak beépül és a háttérben fut.
Ha valakinek ismerős jelezzen! Előre is köszi! -
gyuri2008
veterán
Üdv.Lehet a PDA-ra olyan programot telepíteni ami automatikusan rögzíti a beszélgetést?
Szerintetek ez a legújabb PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2?
Köszi előre is a választ.
Üdv Gyuri -
RumiTT
tag
PocketSNES rom betöltésnél fekete képet mutat, majd kivág today re. Valakinek megoldása esetleg?
-
gabi2107kira
csendes tag
válasz
Nordik #18339 üzenetére
Ha jól tudom, ennek egy külön neve van, GTX Edition. Ez is lájt, csak a tma miatt ez a neve. Ő lenne az. Egy próbát megér szerintem
-
Nordik
őstag
válasz
gabi2107kira #18338 üzenetére
Én ezt Pdhee romjaiban találtam meg.
Szerintem nagyon jók.
Ha így vélekedsz róla akkor itt az ideje, hogy kipróbáljam, hátha mégjobban megszeretem mint Pdhee romjait.
Pontosan melyik verziót használod? Gondolom Titanium Classic vagy Ultra Lite lehet...
-
gabi2107kira
csendes tag
-
Reni545
csendes tag
válasz
snowdog #18334 üzenetére
Szia!
Én is pont ezzel szenvedek mert kipróbáltam anzo romjait és egyik se tetszett mert valami egyiken se működött! És most akarom visszarakni az igot de ugyanezt írja ki!
A memóriakártya 2GB
Van .exe file
A sys fájlba az van h [rawdisplay] screen_x=400 screen_y=240 class="landscape"
A licence alkövnytárba van device, generic_igo. és egy readme file -
Nordik
őstag
Ock's romjairól mi a véleményetek?
-
snowdog
veterán
válasz
gyuri2008 #18328 üzenetére
Ezt a hiba üzenetet írjaki mikor elakarom indítani(program application cannot be found plase insertoriginal application sd card. mit tegyek?
Mekkora az SD kártya mérete?
Az igo könyvtárban van igo8.exe fájl?
Az igo könyvtárban van egy sys.txt fájl, mit tartalmaz?
Az igo könyvtárban van egy "license" nevű alkönyvtár, mi van benne?Ha ezeket a kérdéseket megválaszolod, akkor nagy valószínüséggel megmondható, hogy eredeti a program, vagy sem. Ugyanis mást kell csinálni ha eredeti, és mást ha illegális.
Úgy is meglehet győződni az eredetiségéről, hogy frissíteni kell. Ha a frissítést megengedik, akkor eredeti, ha nem, akkor illegális verzió. [link]
-
NakedMan
csendes tag
szerintetek win7-tel nekivágjak a rom frissítéseknek?
-
gyuri2008
veterán
Ezt a hiba üzenetet írjaki mikor elakarom indítani(program application cannot be found plase insertoriginal application sd card. mit tegyek?
-
gyuri2008
veterán
Nem találom az autorun exe-éz hol lehet?
-
gyuri2008
veterán
válasz
somnia #18322 üzenetére
Köszönöm a választ,igen eredeti van a memória kártyán valamiszámk .a softreset a készülék tetején van?Amit a ceruzával lehet benyomni?
A softreset ugye nem tűntet el semmit a telefonról?
Bekapcsolt állapotban kell resetelni?
elnézést a sok kérdésért de ma vettem a készüléket,tudom a választ és ha este hazamentem felmegyek a fórumra,de jelenleg dolgozom. -
somnia
senior tag
-
gyuri2008
veterán
Üdv.Ma sikerült vennem egy i900 omnniát.
Kérnék szépen egy kis segítséget.
A memória kártyán van a navigációs program de még nincs feltelepítve,hogy tudom én feltelepíteni?
A másik én úgy érzem,hogy egy kicsit lassúmit tudok vele csinálni,hogy gyorsabb legyen?
Előre is köszönöm a segítséget. -
NakedMan
csendes tag
sziasztok!
Nem tudjátok hogy omniára lesz-e winmo7? -
Nescafé
őstag
üdv
A 6.1 es vagy 6.5 ös rom megy jobban az omnián? -
válasz
forceberg #18314 üzenetére
Igen, néztem a profilod.. van egy "kicsit" komolyabb géped..
a képekből azért mindjárt gondoltam,h nem az omniával csináltad. (bár nem néztem full minőségben.. meló+mobilnet+opera turbo)alaplap fényképezés: hááát..az kicsit még a SE-vel is necces.. ezzel még nem próbáltam.. de a fenti bejöhet...
-
RumiTT
tag
Belső memóriát lehet gépen simán formatálni, vagy külön vmi progi kéne hozzá?
-
Én csináltam azokat a képeket, de nyilván nem az Omniával!
Akkor használom az Omniát, mikor csak dokumentálni kell a kép. Pl. múltkor idegesített, hogy nem tudtam a mobilfénnyel normálisan lefényképezni az alaplapot, pedig csak arra kellett volna, hogy mi hova volt dugva... -
válasz
forceberg #18312 üzenetére
Helló!
Fényképező téren én is "visszasirom" a k770i-met(bár még megvan).
A fényképezővel nem vagyok kibékűlve, de ez van.
Szóval az én trükköm, van a fényerő korrekcio. jobb oldalt alulról a második ikon asszem.
Egy plusz minusz jel van benne..
Nah ott vedd negativ irányba... sajna ez csak akkor jó, ha nem hirtelen eseményt kell lefényképezned, mert próbálgatni kell, mennyire kell levenni.Nem tökéletes, de "tűzoltásra" jó.. talán
szerk:
Bár ha az aláirásodban levő képeket te csináltad, ez asszem alap ötlet -
Sziasztok!
Mit lehet csinálni, ha LED-del világítva fényképezek, akkor majdnem mindig kiégeti a képet. Azaz csak egy fehérség lesz a kép. Anno a K750i olyan jól beállította magát a LED-hez.
Nem sokat fényképezek az Omniával, de néha jól jön, mert mindig kéznél van.
Köszi a segítséget! -
-
Szemo
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudom állítani a fülhallgató hangját?Sehol se találom!
Dolby-ba szól, és nem tudom hol kell átállítani stereóra!
Ha rádiót hallgatok, akkor meg a kinti hangszóró szól!
Ez most, hogy?Köszi. -
anzo
senior tag
válasz
balazs0102 #18306 üzenetére
Itt nézz körül:
-
k.zola219
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami értelmes víruskeresőt + tűzfalat az Omniámra?
Ezenkívül tudtok olyan SMS küldő progit amiben be lehet állítani, hogy a megírás után x órával később küldje el az SMS-t?
Előre is köszi! -
brian1974
tag
még mindig keresem a legjobb ROM-ot, valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest