- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inkubator #19047 üzenetére
Nem szemétkedésnek szánom, csak úgy érzem kezdő omniás vagy, ezért:
- MP3 SMS hangnak
Másold a beállítani kívánt MP3-at a My Storage\My Documents
mappába, (ha nincs ilyen könyvtár, csinálj) innen kiválasztható lesz.Működik a csengőhangra is...
Én még csináltam egy My Ringtones mappát is,abba tettem a csengőhangokat, hogy ne legyen annyira kuszaság a doku mappában... -
anzo
senior tag
válasz
inkubator #18096 üzenetére
Sztem rosszul állsz a dologhoz. Mivel teljesen kezdő vagy a winmo területén ezért nagyon ajánlott az olvasás. Szerencsére az i900-nak elég nagy tábora van és rengeteg tapasztalat összegyűlt az idők során és ha alapvető dolgokkal nem vagy tisztában és azokat fogod állandóan kérdezni azt fogod elérni, hogy a régebbi userek nem fognak neked válaszolni hiszen nagyon sokszor leírtuk már.
A PDA-n nem lehet külön a windowst frissíteni csak a rommal együtt jobban mondva a rom tartalmazza többek között az os-t. Valamint a drivereket a működéshez elengedhetetlen programokat és a rommer (szakács) által fontosnak vagy hasznosnak vélt alkalmazásokat.
Minden szakács mást helyez előtérbe van aki ragaszkodik a gyári romokhoz és ezt optimalizálja de nem nagyon tesz hozzá vagy vesz el belőle programokat.
Vannak akik ezzel ellentétben minden programot lecserélnek. Nehéz megmondani melyik a jó rom mindenkinek másak az igényei van aki szereti magának feltelepítgetni a progikat van aki nem. Próbálj ki egy pár romot és rájössz melyik vonal jön be neked leginkább. -
Luissimo
veterán
válasz
inkubator #18030 üzenetére
a memoriádat szvsz nem a feltelepített programjaid jelenléte fogyasztja el, merthogy a belső tárolóba telepíted, hanem az , hogy a programuk futás közben (során) a szabad belső memóriábol ( NEM TÁROLÓMEMORIA !!) fogyasztanak, tehát javasolnám hogy egy task managerrel figyelj oda , hogy mennyi szarod fut a háttérben feleslegesen és zárd be azokat, amiket nem is használsz, mert a kis x-el történő bezárások az esetek nagytöbbségében nem bezárják, csak háttérberakják a progikat.
És ha 5-6 programod zabálja a belső memoriakapacitást, akkor előbbutóbb kifogysz !! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest