Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufako
tag
válasz
csaresz002 #19799 üzenetére
Gáz. Outlook express win7 alá nem érhető el.
-
Tufako
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani valamilyen használható (puff.. jól beszűkítettem a kört) programot Win7-hez? Telefonkönyv, meg ilyesmi szinkronizálásához.MyPhone explorer nem akar az usb-re csatlakozni.
Windows mobile eszközközpontban meg nem engedi kijelölni pl. a névjegyzéket. (szürke)Magyarításról annyit, hogy én elég kezdő vagyok WM-ben, de hirtelen azt sem tudom, magyarul, vagy angolul van, de használni tudom, ez a lényeg.
-
peeti03
csendes tag
Sziasztok! Van elfekvőben egy ilyen telefonom, az lenne a kérdésem, hogy sikerült már valakinek androidot feltenni rá? Vagy nem is lesz erre android? Gar már nincs rá tehát nem baj ha buhera. Esetleg melyik a legjobb rom ami létezik hozzá? Kicsit zanzán írtam bocsi csakmár késő van...
-
-Nemtom-
őstag
Egyelőre felrakom amit írtam, fórumok alapján az a legjobb magyarított rom. Perpill gyári T-s rom van rajta annál csak jobb.
Ha mégse jönne be, rápróbálok az ock-ra. Azok közül melyik lenne jó? A linkelt oldalon van egy pár.
Infókat/tanácsokat pedig köszi!
-
Aaaaannyira mondjátok ezt az OCK romot, hogy elöbb vagy utóbb neki kell,hogy essek a romfrissítésnek. Max. ha meghal, "kénytelen" leszek új telefont venni
Bár azért nem örülnék neki...Csak hááát.. itthun Win7, bent van egy ezer éves Gericom noti, xp-vel, de nem nagyon bízok benne... öreg vas..
No meg nem is csináltam még... de egyszer mindent el kell kezdeni valahol.. valamikor.
Meg le kellene menteni ami rajta van azt is, biztos ami biztos alapon.. (romovics, ha minden igaz..)Viszont ami kicsit OFF: olvasgattam ock fórumot. próbálok letölteni, megnyitni ezt azt, erre ezt dobja:
Nem értem mi baja van... regisztráltam, látszik is a fejlécen... nem tudom mi baja..valaki nem találkozott ilyennel?
Am: OCK-ra, ugyanúgy fel lehet dobni pl. az SPB Mobilshelt? (vagy felesleges lesz?
)
-
TheSaurus62
tag
válasz
logarithm #19786 üzenetére
Tényleg nem kell hozzá anyanyelvi szintű angoltudás, sőt. Én szinte csak a szakmai (IT) angolt értem meg, azt is csak leírva, de ezzel együtt egyik telefonom angolságával se volt bajom. Aztán meg hiába magyarítod, mert előbb-utóbb elkezdesz majd leszedni a Netről mindenféle segédprogramot, amik 99%-ban úgyis angolul szólnak.
-
-
-Nemtom-
őstag
Angol tudásom sajnos nem az igazi
Eddig Anzo féle 28227_PFC_HUN tűnik a legjobbnak. -
-Nemtom-
őstag
helló! most akarok frissíteni winmo 6.5-re. Magyar vagy magyarított romok közül melyik lenne a legjobb/ legkevésbé bugos?
-
Az hogy kikapcsolod a telefonod!
am: passz :S Vannak progik, amik nem férnek össze bizonyos romokkal... a sokaknak frankón működű SU2S vagy mi.. nekem pl. érdekes dolgokat produkál.. másnak meg megy rendesen.. (pl. nem tudok tallozni benne. amikor mondjuk emlékeztető hangot akarok kiválasztani stb.
-
logarithm
őstag
Sziasztok,
az történt velem máma, hogy meg változtattam a routeremen a wifi kódot, s nem tudom törölni vagy módosítani az omnián a beállításait, hogy meg adjam neki az új kódot.
ocknak az új romját használom tippek ötletek
köszi
-
pjen
félisten
válasz
TheSaurus62 #19766 üzenetére
szia.felrakom a phonex 1,1 et müködik,kikapcsolásig,bekapcsolás után ujra kell rakni.mi a baj.köszi.
-
Kekesk
csendes tag
válasz
TheSaurus62 #19771 üzenetére
HR után rajtamaradt kb az összes adat (2 GB amire az omnia azt írta ki, hogy tele van a memória) de miután mindent letöröltem megint semmi sem volt rajta.De ha megint rátennék egy kis adatot akkor megint azt írná ki, hogy tele van
.És azt szeretném még kérdezni, hogy itthon lehet-e hivatalos szoftverfrissítést csinálni?
-
Kekesk
csendes tag
válasz
TheSaurus62 #19769 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen sikerült de csak a 3 gombos lenyomással már csak az a baj, hogy mindig azt írja ki, hogy megtelt a memória. Lehet kéne rá azért egy szoftverfrissítés csak nem tudom, hogy hogy kell itthon megcsinálni. -
Kekesk
csendes tag
Sziasztok!
Kb. két éve vettem az Omniám és mostanra már úgy lelassult, hogy néha be se kapcsol meg sokszor lefagy, vittem már szervizbe de azt mondták ha nem kapcsol be akkor nem tudnak szoftver frissíteni. És azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy hogy lehetne a legegyszerűbb módon frissíteni a telefonomat egy gyári szoftverra?
Telefon verzió: PDA :i900XXHHC/CJHHC
TEL.: i900XXHH9
Előre is köszönöm a segítségetek!Gábor
-
pjen
félisten
köszönöm.
-
TheSaurus62
tag
A S2U2 beállításaiban van valahol, hogy a hívó képe thumbnail legyen vagy fullscreen. Aztán persze azt is meg kéne nézned, hogy maga a kép mekkora, mert ha mondjuk 50x70-es méretű izé, akkor nem jó kifeszíteni teljes képernyőre.
S2U2 Settings: Phone --> Caller ID: Off/Fullscreen/Thumbnail/Framed. -
pjen
félisten
sziasztok.mondtam,hogy nagyon kezdő vagyok,felraktam s2u2 nem változott,egy egész pici kép van.mit kell csinálni?köszi.
-
Poonkie
tag
válasz
TheSaurus62 #19762 üzenetére
Az OCK ROM-k többségében az S2U2 látja el a hívókép megjelenítés feladatát
Valóban remek kis program
-
pjen
félisten
szia.nagyon kezdő vagyok s2u2 az micsoda?köszi.pjen.
-
pjen
félisten
szia köszi.melyik phone ex rakjam rá ?a gugli egy csomó hoz?köszi pjen.mégvalami,tul képpen az a gondom,hogy nem tudom hozzárendelni a képet a számhoz.
-
pjen
félisten
Sziasztok.Tegnap óta van i900as om.Ha tudtok segítsetek:tel számhoz képet rendelnék,de mikor oda érek,hogy megnyitás szerkesztés hibaüzenetet dob,hogy küldjem el a ms.nek.Valami egyéb módszer,előre is köszi.pjen.
-
S3RIOUS
tag
valaki tudna segíteni? Ma lett egy samsung i900 omniám, és szeretném felrakni rá az spb-ét, a sense felülettel.
-
logarithm
őstag
iGo primot aki használ i900on, tudna segíteni, hogy hogyan rakta fel ? Vagy esetleg data.zip-et adna a kijelző felbontás miatt.
Vagy még mi a trükkje.köszi
-
TheSaurus62
tag
Azt nem értem (nem mintha számítana), hogy a SPB Shellben a fel-le váltás (Lifestyle/Professional) sokkal gyorsabb, mint a jobbra-balra, pedig a képernyő mennyivel magasabb, mint széles.
Más: Használja valaki az O3Touch-t? Hogy lehet abba importálni a "régi" híváslistát meg a SMS-eket? -
HartgeH3-2.8
addikt
Feltöltöttem egy képet a samuról mert nagyon bejön ezzel új os-el ,ha van kedvetek töltsetek fel ti is a tietekről legyen valami klubb féle feeling
Nem tudunk egymásra villogni az utcán ha márkatársak vagyunk mert itt a zsebünkben van a tutiJa és használjatok fóliát, bőrtokot és/vagy iphone zoknit
Ne legyen már ennyi karcos harcos
-
-
gerg0
aktív tag
Sziasztok!
Ez nektek lehet hogy tök alap lesz.
Most vettem egy Omnia i900-at. A GPS-el lenne gondom, nem tudom működésre bírni.
Elindítom az Igo-t, a GPS beáll a port 3-ra 57600-as sebességre, de most újrakestem és most 38400-ra állt be. Az udvaron állva megjelennek műholdak, de csatlakozni egyikhez se tud.Mi lehet a gond, hogyan lehet működésre bírni a gps-t? Főleg navira kéne nekem a telefon.
Sim kártya most nincs benne, mert nincs pannonos kártyám. Valamint 6.1-es magyar rom van rajta.
-
Gaga1988
csendes tag
sziasztok ez müködik más pdakon is ?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Poonkie #19739 üzenetére
Köszi
Eddig határozottan pozitív
Az Omnia gyakorlatilag telefonos PDA és nem okostelefon igaz?
Mert itt okostelefon tesztként van feltüntetve.. -
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19738 üzenetére
Most mondjam, hogy ugye megmondtam?
Használd egészséggel!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok i900 tulajok..!
Feltettem most egy OCK M2D nevü történetet, és brutálisan tetszik.
Még gyorsabb, még szebb, még még..
Köszönöm azoknak akik erre biztattak mert tényleg megérte megcsinálni.
Qvázi új telefont kaptam most ami úgy boot-ol mint egy igazi windows mobileAz élmény szuper..
-
-
Poonkie
tag
válasz
DroiDMester #19735 üzenetére
Ebben Anzo tudna neked segíteni, PFC-n megtalálod
-
válasz
Poonkie #19734 üzenetére
Hát pont ez a bajom ANZO féléből már szinte az összeset próbáltam, de mindegyikben van valami BUG (pedig jó lenne egyébként) angol(főzött) ROM ból meg van sok ami jó lenne pont ezért kellene a magyar nyelv hogy azokat is magyarul tudnám használni! Ezért kérdeztem hogy nem-e lehet valahogy kiszedni Anzo ROM-jából a magyarítást és bele szerkeszteni egy angol ROM-ba!
-
Poonkie
tag
válasz
DroiDMester #19733 üzenetére
Amennyire én tudom, az Interwrite-ból nem készült WM 6.5 verzió, így maradnak az Anzo ROM-k, vagy feltehetsz egy főzött angolt.
-
Sziasztok!
WM 6,5. re létezik már magyarítás?
NEM olyan ami bele van főzve a ROM-ba! mint PL: Anzo-féle 6,5.ös ROM ok!
De akár olyan megoldás is érdekel hogy ha lehetséges: Anzo ROM-jából kinyerni a magyar nyelvet és egy másikba bele integrálni!
hogy lehetséges-e vagy hülyeséget kérdeztem?
-
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19731 üzenetére
Hard Reset, vagy egy főzött ROM
-
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19729 üzenetére
Üdv!
Start-Beállítások-Mai Nap-Itt találsz egy sort miszerint, "Használja ezt a képet háttérképnek", pipáld be és tallózd be a képet. -
HartgeH3-2.8
addikt
Üdv ismét i900 tulajtársak
DXID1-nél a Home Screen hátterét lehet valahogy változtatni van rá valami megoldás?
Alap szineket lehet csak hogy piros fekete kék stb.
Érdekes hogy a másikat le tudom cserélni ami ugye start menü kattintásra jön elő meg akkor ha lezárom.Tud esetleg valaki erre megoldást? Thanx
-
logarithm
őstag
Omniára, avagy windows mobile-ra tudtok olyan adatforgalom számlálót, ami méri nekem, hogy mennyit használok el/és van vissza a megrendelt pl.: 100MB-os net csomagomból, hasznos lenne nagyon!!
-
logarithm
őstag
válasz
csaresz002 #19722 üzenetére
Köszi, ezzel a címmel fogom betölteni
hát ha ok lesz.
Viszont még annyi, hogy melyik böngészővel böngészi? -
csaresz002
senior tag
válasz
logarithm #19714 üzenetére
annyit sikerült megtudnom,hogy mikor regisztráltad a telefonszámod face-en, kaptál egy sms-t egy linkkel.... na azt a linket elmented könyvjelzőbe és azzal nyitot a face-t (képeket nem szabadna betöltenie)..... valahogy így néz ki: http://0.facebook.com/..................
remélem tudtam segíteni
-
Poonkie
tag
Valóban ég és föld a kettő, de azért eltelt pár év is közben, így ez érthető. Igo csak gagyi van hozzá, és nekem még a gps sem valami nagy durranás benne, de az már az Omniámban sem volt az igazi! Akksi? Én suliban azért használgatom ha van rá mód, 2-3 napot elmegy egy töltéssel, szóval nekem nem tűnt fel, hogy így lenne, igaz én mezei JPU-t használok, nekem bőven elég! Az ár az pedig ugye mindig egyéni megítélés kérdése, ha teheted válts
-
papi67
csendes tag
szasztok...olyan kérdésem.lenne,hogy milyen progit tegyek fel ha be lassul az i900 omniám...sos..vagy mitől lassul..köszi
-
válasz
Poonkie #19717 üzenetére
Én még nem.. márcsak azért se mert itthun Win7, benti ezer éves gericom notiban meg nem bízok
Meg igazándiból egész jól elvagyok a mostanival is..No meg majd szeretnék valami olyasmit mint neked is van... (SGS.. és nem a csillagkapura gondolok
)
Am: bevált? gondolom omniához képest ég és föld?! Az ára még "kicsit" visszafog, pláne,hogy az omniák már h...é-f,,é mennekno meg Igo is asszem csak a "butább" van rá?! vagy már nem? Illetve hallottam valami kósza hírt, hogy az akksit nagyon zabálja.
Megvárom míg megjön a II-es, akkor biztos lejjebb megy a sima ára..
Addig ha lesz időm, asszem beleolvasgatok a topikjába... -
Poonkie
tag
-
logarithm
őstag
válasz
csaresz002 #19712 üzenetére
Az jó lenne, köszi szépen
-
Poonkie
tag
válasz
thomson77 #19708 üzenetére
Üdv!
A Phone rész frissítése nem történt meg, bekapcsoláskor nem mutat sárga felkiáltójelet? Egyébként használható tovább, vagy felteheted megint a szerviz ROM-t és utána egy főzöttet, vagy akár kapásból is mehet a főzött, bár én azért feltenném rendesen azt a DXHK3-t -
logarithm
őstag
válasz
csaresz002 #19707 üzenetére
Ha, arra gondolsz, hogy küldettem, rá egy ilyen sms elérési címet, azt igen megtettem.
Ez lenne a regisztrálás? -
thomson77
csendes tag
AMIKOR MEG ÁLLT EZT IRTA KI
ORT CREATED FAILED EZ MIT IS TAKAR?
-
thomson77
csendes tag
ÜDV!érdeklödnék segitség kellene most raktam fel i900 DXHK3 MENET KÖZBEN EL AKADT PLUSSZ VOLT EGY KIS ÁRAM SZÜNET
GÉP ÚJRA INDULT TELOT LE VETTEM KÁBELRŐL ÉS EL INDULT SZINTE GOND NÉLKÜL,EZEK SZERINT SIKERÜL FRISSITENI ?JELENLEG EZ VAN RAJTA
DA.:I900 DXHK3/DXHK3 PHONE:I900BOHAI1
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok, ha elindítom iGO 8-at akkor folyamatosan GPRS -re akar csatlakozni...
Hogy kapcsoljam ki hogy ne kapcsolódjon? -
Okosság
tag
Nekem viszont nem sikerült. :-(
Akár mit csináltam mindig azt mondta, hogy "az USDL4 működése leállt!
Nem tudja valaki, hogy miért csinálja ezt?
Drivert újratelepítettem 2x is,dataconnectiont átállítottam Phone-ra,rendszergazdaként indítottam el a GP-t, AS-módban dugtam rá a PDA-t...Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest