- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kliebertakos
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: Mitől lehet az, hogy ha akármilyen romot teszetk fel ANZO Final romján kívül, akkor nem működik a hívás felvevő/megszakító gomb, hangerő gomb lefele, meg a kamera gomb. A final verzióval minden szépen megy, de Manilával és semmilyen mással nem működnek a leírt gombok. Hasonló tapasztalata van valakinek, vagy valami megoldás erre?
-
kliebertakos
csendes tag
Már megvan, köszönöm!
-
kliebertakos
csendes tag
Sziasztok! Segítene nekem valaki abban, hogy hol a tudok sávot változtatni pontosan? Nem akarom, hogy 3G-t használjon és tudom, hogy valahol át lehet állítani 1800/1900-ra csak nem tudom hol...
Köszi a segítséget!
-
kliebertakos
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Rászántam magam egy ROM frissítésre, de előtte egy kis segítséget szeretnék kérni.
1. ROM beazonosításnál melyiket kell nézni? PDA vagy Phone? Nekem a jelenlegi az PDA: i900DXID1
Phone: i900PUJA12. Kell ez esetben szervízromot telepíteni vagy egyből mehet a főzött ROM?
3. Véleményetek szerint melyik a mostani "legjobb" magyarított ROM?Köszi a válaszokat!
-
kliebertakos
csendes tag
válasz
Maffin #19877 üzenetére
Köszönöm a választ! Hát nem tudom mit tegyek, de sztem inkább szervíz lesz belőle, mert azért mégsem akarok pénzt kidobni az ablakon azzal, hogy megpróbálok egy ROM cserét és utána használhatatlan lesz a telefon. Az azért egy drága próbálkozás lenne... Mennyibe kerülhet amúgy egy ROM csere a szervízben?
-
kliebertakos
csendes tag
Nekem annyi bajom van vele, hogy félig magyar, félig angol a menü. Ha megnyomom a kameragombot akkor hibát ír ki és hasonló szoftveres problémák vannak. Elég bosszantó azért szeretném lecseréltetni. Lehet, hogy beviszem szervízbe, gonolom jó pénzért ott megcsinálják. Vélemény?
-
kliebertakos
csendes tag
Hát most sajnos nem tudok feltölteni képeket, de lehet, hogy akkor nem is lesz rá szükség, hiszen ha a hard reset nem állítja vissza az eredeti ROM-ot akkor nincs értelme. Ez a jelenlegi Rom ami rajta van, valami borzalom szal azért gonoltam, hogy majd vissza tudom így HR-el állítani az eredeti WM 6.1-et- Új ROM felrakásának meg nem merek nekiállni otthon mert félek, hogy tönkre vágom a telót...
-
kliebertakos
csendes tag
Tehát akkor marad a ROM csak az adatok vesznek el?!
-
kliebertakos
csendes tag
Valószínűleg akkor az lesz (mármint főzött ROM). Valami PDAFunclub-ot ír ki indításkor is és nem az eredeti Windowsos téma jelenik meg. Én kérek akkor elnézést, csak még nem vagyok egészen tisztába az ilyen alapdolgokkal, mert most van először Windows Mobilom. Szóval hard resettel az a főzött rom visszaáll az eredetire?
Ksözi a választ!
-
kliebertakos
csendes tag
Sziasztok!
Úgy vettem az Omniám, hogy nem az alap WM6.1 vagy 6.5 volt rajta, hanem valamilyen egyébb más oprendszer. A kérdésem annyi lenne, hogy ha nyomok rajta egy hard resetet akkor visszaáll az eredeti oprendszer vagy attól még marad a jelenlegi és csak az elmentett beállítások és adatok törlődnek?
Válaszaitok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest