- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thomson77
csendes tag
üdv!próbáltam a kalibrálást de nem segít
szerencsére amikor vettem előre be szereztem egy digitalizert mintha éreztem volna hogy kell ez még
köszöntem a segítséget mindenkinek
-
thomson77
csendes tag
Üdv!Tudna valaki segiteni?olyan problémám volna,omniai900 kijelzője elég érdekes dolgokat produkál pár napja,vagy nem érzékeli vagy teljesen máshol mint amit" nyomok".Kérdés lehetséges hogy a digitalizáló haldoklik?1éves a telo,ilyen rővid idő alatt galyra mehet?előre is köszi a segitséget
-
thomson77
csendes tag
AMIKOR MEG ÁLLT EZT IRTA KI
ORT CREATED FAILED EZ MIT IS TAKAR?
-
thomson77
csendes tag
ÜDV!érdeklödnék segitség kellene most raktam fel i900 DXHK3 MENET KÖZBEN EL AKADT PLUSSZ VOLT EGY KIS ÁRAM SZÜNET
GÉP ÚJRA INDULT TELOT LE VETTEM KÁBELRŐL ÉS EL INDULT SZINTE GOND NÉLKÜL,EZEK SZERINT SIKERÜL FRISSITENI ?JELENLEG EZ VAN RAJTA
DA.:I900 DXHK3/DXHK3 PHONE:I900BOHAI1
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest