Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaurus62
tag
-
Poonkie
tag
válasz
M.Andrea #19596 üzenetére
Nos WM 6.5 érezhetően gyorsabb és üzemidőben is jobban kijössz a megfelelő ROM verzióval, és szerintem még szebb is, főleg a TF-s ROM
Az egér valóban nem működik, mondjuk nem tudom, hogy mi szükség is lenne rá, a 6.5 ujjal is sokkal könnyebben kezelhető. Véleményem szerint vágj bele, de ha van lehetőséged XP-n csináld, az egyszerűbb és talán megbízhatóbb is
Ha elakadnál, nyugodtan kérdezz, felelünk
-
polonic
félisten
válasz
M.Andrea #6270 üzenetére
Köszi az infot!
Most már holnap mindenképp beadom a szervízbe, más gond is van. Ezt is megemlítem nekik. Ha majd visszakaptam és még akkor is ilyen majd megnézem a te módszereddel
De azért elég érdekes, hogy egy ilyen árú készüléknél papírlapokkal kell trükközni. Kezd elfogyni az omniám iránti szeretetem -
erdoke
titán
válasz
M.Andrea #4230 üzenetére
Hát vannak ilyesmik:
Digital ObjectRescue Professional
GetDataBack for FAT"minnek 8 ill 16 giga, ha csak programok futkoznak rajta? Ne már hogy ennyi programot pakoljon valaki rá"
Meg kell válogatni, milyen program menjen rá. Ami problémás lehet, az vagy a device-ra, vagy SD-re menjen.
Még inkább a memóriakártyás javaslatomat fontold meg. -
erdoke
titán
válasz
M.Andrea #4224 üzenetére
Ugye az előző PDA-idban nem volt beépített flash háttértár?
Általában az okozza a gondot, hogy a My Storage-ra telepítgetik a júzerek a sok programot, olyanokat is, amik folyamatosan futnak és írnának/olvasnának a telepítés helyéről. Aztán átvágják a My Storage-ot USB-n PC-re, és csodálkoznak, hogy megbolondul a készülék, mert a tárhely eltűnik a készülék számára. Tessék venni egy megfelelő méretű, gyors mikroSD kártyát, és azt használni mass storage összeköttetésre, ha a beépített flashen programok futkároznak. Vagy mass storage helyett csak AS-en összekötni PC-vel.
Ha szerencséd van, minden megvan a flash memóriában, csak kell egy program, ami vissza tudja olvasni.
File Explorert nem tudom miért használsz, különösen ha már volt PDA-d... Bár ez kétséges, ha "sok fontos, nélkülözhetetlen dolog" csak a PDA-n, és ott is csak egy helyen van meg.
Másoknak jó telefonnak és PDA-nak is az Omnia (fényképezés szempontjából az elvárás irreális), szóval a user error eshetőségét is gondold át... -
sbazsi
veterán
válasz
M.Andrea #3793 üzenetére
nevezett telefon nem Samsung. kamu utánzat.
se gps, se 8gb, se winme, se wlan. de a dual bluetooth biztos jó, két füles csatlakoztatni...
185usd-ért meg lehet rendelni ebayrol, ebben már a shipping is benne van
és ahogy nézem, Ő is ezt adja, csak rárak még egy csomót...
(mostanában azt veszem észre, hogy sokan csinálják ezt. vatera/teszveszen. valamit feltesznek ebay+30% vagy magasabb áron, és rajtuk keresztül lehet rendelni.) dupla idő, dupla posta, és még az embert is fizeted...
-
wolfman
veterán
válasz
M.Andrea #3793 üzenetére
Neeem! Azért ennyire ostoba nem vagyok a telefonhoz. Értek én a mobil eszközökhöz (még mobil átjátszó tornyot is programoztam már 3G-re kis segítséggel), csak én az Omniához konkrétan nem értek, ti meg igen, és ugye profiktól kell kérdezni!. ;)
Amúgy városkámban egyetlen egy helyen lehet beszerezni boltból, Pannon. Bementem kértem a pultos kislányt, hogy had nézzem meg a Samsung Omniájukat, erre a kirakatból ideadja a műanyag reklámfont!
Mondom az eredetit, ha lehet. Hatalmas "jaaaaaaaaa" közepette ideadta, majd elindítani nem tudták. Én nagyon hozzá nem nyúltam, mondván ha szar lesz ne engem vegyenek elő. Szerencsére angol tudásommal és műkörömügyességükkel(pannon kártyát is be kellett állítani) sikerült.
Azért nem akarom boltból megvenni, mert én egy csóró rokker vagyok aki sokat akar!
Találtam egy embört aki megbízhatónak tűnik(vissza is hívott), 75.000ért adja. Kicsit persze kétes a dolog mint minden nem személyes vásárlás, de ha abból indulok ki hogy a jelenlegi gépem fullosan netről lett összerendelve emberektől és semminek semmi baja(lekopogom), akkor ennek se lesz!
-
lasarus1988
tag
válasz
M.Andrea #3626 üzenetére
Hát nem tudom mi értelme van ennek a kütyünek de ugyanilyen tokot rendeltem. Ha megjön megírom a véleményem róla.
Feleannyiért! Ha pedig fotózni támad kedved, nem vagyok biztos abban, hogy egy PDA-ba épített kamera a legjobb választás. Akkor inkább egy komolyabb kamerára költsük azt a pénzt.Bár ez csak az én személy szerinti véleményem, nem bántásként írom.
-
lasarus1988
tag
válasz
M.Andrea #3602 üzenetére
Sajnos eddig az a tapasztalat, hogy ez a funkció nem működik senkinél rendesen. Megoldás még nem született rá és a korábbi verziókban sem működik.
Alvó üzemmód idejét pedig a winmo állítja nem S2U2. S2U2 csak azt állítja be (esetedben 10 sec), hogy mennyi idő múlva tegye vissza ha nem használod.
Egyébként Beállítások\Rendszer fül\Tápellátás\Akkumulátor fül illetve Külső áramforrás fül, ezen a két helyen tudod beállítani mennyi idő múlva menjen aludni.
-
nagyivan
csendes tag
válasz
M.Andrea #3554 üzenetére
Kedves Andrea!
Én egy fekete szilikon tokot vásároltam az Omniámhoz, amit 4.800 Ft-ért árulnak a Speedshopban. S ehhez vettem ugyanott egy brando képernyővédő fóliát, így teljes védelmet élvez a telefonom.
Eredetileg Inviseble Shield-et akartam rátenni, de olvastam itt a fórumon, hogy ez elég precíz munkát igényel, s így inkább ezt választottam. Lehet, hogy így kissé elveszítette egykori kecsességét, de így bátran zsebre tudom tenni, akkor is ha a kulcsom is ott van már. Ráadásul egy mozdulattal kibújtatható a tokból.
Üdv:
Nagy Iván -
törölt tag
válasz
M.Andrea #3546 üzenetére
Az i900.eoldal.hu-n találtam, klikk ide, az angol ebay-ról rendeltem 7 fontért
Nem rossz, csak néha szétesik, pillanatragasztóval orvosolható, valamint a szivargyújtó nem kontaktol néha rendesen, nem ajánlom ezt a terméket senkinek. Nincs TMC benne. Viszont közben én is megtaláltam ugyanitt a gyári Samsung tartó-töltőt, viszont ez nem biztos, hogy fektetve is megtartja a kütyüt, legalábbis a képen nem látok semmit ami megtartaná. Köszi a segítséget amúgy!
-
-
polonic
félisten
válasz
M.Andrea #3501 üzenetére
Én a PDA belső memóriáját használom, SIM-et soha. Itt minden normális. A SIM-nél csak bizonyos hosszúságú nevek tárolhatók, ez lehet a probléma. De, hogy ha visszateszed a SE telefonban nem tudom miért mutatja normálisan. Talán ott úgy van megoldva a dolog, hogy ha SIM-re beírsz egy nevet akkor azt X karakterig SIM-en tárolja és a további karaktereket pedig a telefon memóriájában
-
erdoke
titán
válasz
M.Andrea #3498 üzenetére
Mindenekelőtt javaslom, hogy PDA témában általánosan tájékozódj (ha már vásárlás előtt nem tetted meg), majd az i900.eoldal.hu alapozó részeit ajánlom olvasásra.
Csak egy érv, hogy miért: Az Omnián gyárilag legalább kétféle névjegyzék van (WM és Samsung). Melyik a "kezelhetetlen"?
Az Spb Mobile Shell fizetős, a fejlesztő honlapján (Spb Software House) találsz róla bőséges információt, hogy "mi is az pontosan".
Egyébként a gyári widgeten kívül még legalább 3-féle megjelenítés választható a Settings/Beállítások -> Today (Mai nap?) menüpontban (Samsung Today 1, Samsung Today 2 és egyéni). -
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest