- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
kliebertakos #19875 üzenetére
Ha nyomsz egy hard reset-et, akkor a ROM default, azaz alap, vagy más néven gyári állapotba áll be. Viszont neked pont azzal van bajod, tehát marad a ROM csere.
Nagyon pontosan le van írva, hogyan kell végrehajtani. Persze ha nincs hozzá kellő tapasztalatod, akkor inkább ne vágj bele, mert valóban akár használhatatlanná is válhat a géped. A felelősség mindenképpen a tiéd.
Tehát úgy látom két lehetőséged maradt:
- megbarátkozol ezzel a ROM-mal,
- beviszed egy szervízbe, és ROM-ot cseréltetsz. -
Tufako
tag
válasz
kliebertakos #19873 üzenetére
Valószínű, hogy nekem is ez a ROM van a készüléken, a pdafanclub jött be indításkor, igaz, ezt már lecserélem egy winesebbre.
Amúgy én is elég új vagyok a témában, de ez a ROM eddig még nekem tökéletesen megfelelt. -
TheSaurus62
tag
válasz
kliebertakos #19871 üzenetére
Szerintem igen, bár az adatokat előtte kiteheted valahová: SD-kártyára, PC-re...
Jó lenne, ha fel tudnál tenni egy-két képernyőfotót, abból azért többet tudnánk. Segíteni is. -
TheSaurus62
tag
válasz
kliebertakos #19869 üzenetére
Hát, azt hiszem, még egyet találgathatsz...
Nem áll vissza. -
Tufako
tag
válasz
kliebertakos #19867 üzenetére
Meglehetősen érdekes dolognak tűnik ez számomra. Tekintettel arra, hogy nem valószínű a Linux, vagy Android rendszer fentléte PDA-don, ezért én mégis csak a WM-re gondolok.
Nem csak valamelyik főzött ROM van rajta, esetleg valami témakezelővel, mint pl. SPB?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest