- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
agent11
tag
válasz
tariattila #46726 üzenetére
Ezzel kezdtem, hogy a rom-ban nincs alapból fm!
De nem offolok tovább, majd vhogy megoldom. Azért köszi mindenkinek...
-
agent11
tag
válasz
tariattila #46724 üzenetére
Ezz mind OK, ha bármilyen formában van net, de mi van ha kénytelen vagy offline-ban megoldani ezeket???
-
agent11
tag
válasz
tariattila #46721 üzenetére
Tudom nem sok!
De mobilnet nélkül máskor is jól jönne, ha rom install után gyorsan tudnék egy file manager-t CWM-ből telepíteni...
-
agent11
tag
Azért kellene, mert CM9-ben alapból nincs file manager. Mobilnetem nincs és a wifi jelszavam elég hosszú amit egy file-ból szoktam copy/paste-elni általában egy file manager-el. Ezért gondoltam, hogy a CWM-es megoldás lenne a legkényelmesebb...
De akkor majd utánanézek ennek az install zip készítésnek! -
agent11
tag
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy CWM-ből fel lehet tenni valahogy egy file manager-t? pl. ES-t vagy Astro-t?
-
agent11
tag
Keresgéltem a topicban, de nem találtam megoldást arra, hogy CM9 nightly-ban hol van az a beállítás, hogy a hívást a Home gombbal is tudjam fogadni...
Vagy ez nem lehetséges benne?
-
agent11
tag
válasz
tariattila #22426 üzenetére
de az jvt-re vonatkozik, engem a jvr érdekel!
-
agent11
tag
válasz
tariattila #22417 üzenetére
rákerestem többféleképpen is, de sehol nem találom. azért köszi!
-
agent11
tag
Sziasztok! Az új Semaphore 1.8.0beta1 kernel működik JVR alatt?
-
agent11
tag
válasz
sajczjanos #14481 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nem kell bepipálni a bootloader-t, csak a file nevek között volt egy olyan amiben benne volt az "sbl" kifejezés... Talán a PDA-ban...
Egyébként lehet hogy a JVQ-ban is van bootloader és én anno a JVO-t tettem fel először amiben nem volt.
Közben megelőztek.
-
agent11
tag
válasz
sajczjanos #14476 üzenetére
Szia!
Egyszer nekem is volt ilyen problémám öcsém telefonján. Akkor Froyo-ról áltunk
át Ginger-re és nem lett a bootloader frissítve. A megoldás ha jól emlékszem akkor talán
az volt, hogy samfirmware-s JVP-t tettem fel bootloader update-el (úgy rémlik abban volt bootloader is) és utána jött a JVQ. Ezután eltűntek a színes csikok és minden rendben működött.Remélem ez segít neked is!
correctman: Én nagyon sokat használom a GPS-t, de eddig csak a JVO modem működött jól! Samfirmware-s JVQ van fent JVO modemmel, eddig messze ez a legjobb combo! Legalábbis nekem...
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest