- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Vagany
őstag
-
user137
őstag
válasz
muveszur #6474 üzenetére
vki mesélje már el mi ez a "bug", mert nekem olyan, mintha Miss Loch Ness lenne.
ha használjuk a telefont, az lemerül - ha többet használjuk, akkor gyorsabban, ha navit tolunk rajta full fényerőn, akkor kurvagyorsan - de sztm ez teljesen normális.de hogy kreatív legyek: még JVB-m van, sok bajom nincs vele, az újabb JVx-ek jobbak, amik azóta kijöttek, megérnek egy no-wipe frissítést?
-
Lilifee
tag
válasz
muveszur #5328 üzenetére
Köszönöm hogy visszaírtatok, ezek megnyugtató hírek! Nekem sokszor az volt a problémám, hogy eleve jelet sem talált (Szeged belváros, nincsenek felhőkarcolók..), vagy az otthoni pozíciómat mutatta akkor is, mikor kilométerekre voltam.. Ugyanezt a Desire HD-val is tapasztaltam, iPhone 4-el viszont nem (azaz én emiatt az Androidra gyanakodtam bűnösként, nem konkrétan készülékekre). Mondjuk az én előfizetésemben nincs mobilnet (egyszer kaptam egy 40.000,-Ft-os mobilnet számlát, utána tiltattam le a netet az előfizetésemről), még arra gondoltam hogy esetleg emiatt nem talált meg a GPS (nem tudott cellainformációt adni, vagy minimális mobilforgalom használatával a pozíció meghatározásához adatot küldeni), viszont ez a gondolatmenetem is megdőlt, mert az iPhone 4 az meg pillanatok alatt belőtte a helyet ugyanezzel az előfizuval... Nem tudom, de így utólag visszagondolva nagyon sokat idegesített a két (akkor csúcs Android) GPS sz@rakodása..
-
R2D20208
addikt
válasz
muveszur #5211 üzenetére
Művészúr, ha még itt vagy!
Te, vagy valaki, nem tudna nekem ajánlani, egy nagyon fehér, ledóra widgetet? Művészúr témájához illőt
Én már reggel is akartam irni, jön az a bug ha darky ha nem akkor is :-D Én azt is halottam amugy, hogy a voodoo okozza. Ezt csakugy hallottam. Én csak root kernelt vagy ultimate bétát használok voodoo mappa törölve is, de nekem még nem is volt bugom
-
R2D20208
addikt
válasz
muveszur #5158 üzenetére
Művészúr innen is lelépsz mint a i8910 - ről?? Hát nem szégyenled mafad ? Köszönök én személyesen, mindent amit segitettél! A témádat mindig használom, és szívesen tesztelem bármikor, nyugodtan irj nekem ! Találkkozunk pár hét múlva SGS II - n !
Berczy: Tegnap raktad fel az aláirásodban lévő nagyon jó romot. Akkor mi a ratyinak nem hagytad meg ha tetszik? És nagyyyyyyonnnn jó???
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
muveszur #4281 üzenetére
szia!
Azt szeretném megkérdezni, h az .exe kiterjesztésű romokat h kell feltenni? mi ennek a pontos menete?
szerk: (#4306) muveszur: az attól függ... pl ha a mm L-ben veszed az havi 11k 24 hónapon át. ha nem tudod elpasszolni az előfizut, akkor jóval drágább még akkor is, ha kifüggetleníted
szerk 2: (#4309) muveszur: akkor annyi, h letöltöm, és elindítom az exe filét?
-
Drachoo
senior tag
válasz
muveszur #4266 üzenetére
Szia muveszur!
Az lenne a kérdésem, mivel te foglalkozol itt sokat témákkal, hogy odexed (gyári) JVH rootolt romon van-e lehetőség valahogy a statusbar-on megjelenő grafikák színén változtatni? Szeretném a fehér helyett átrakni valami sötét kékre vagy zöldre módosítani.
szerk: gondolok itt az összes visszajelzésre (battery, térerő, stb...)
-
R2D20208
addikt
válasz
muveszur #4195 üzenetére
Fura kérdés művészuram. Szeretném megtartani a tárcsázót, a névjegyzéket, és az üzenet apk aidat is. Hogy tudom visszanyerni az eredeti témám ikonjait (csak az ikonokat) tehát nem akarom visszamásolni az appokat, hanem csak az ikonokat ebbe a témába? Hu remélem érthető. Mert extra különlegesek azok az ikonok, és ezek nem passzolnak velük(ami nem a te hibád)
Tehát igy értem,nekem nem szabványikonos a romom. -
Pete55555
addikt
válasz
muveszur #4177 üzenetére
Ez is igaz, csak azután majd nehéz lesz gariztatni. (bár fogalmam nincs vissza lehet-e rakni függővé, és, hogy marad-e nyoma, de ezt nem is nagyon szabad itt megbeszélni, és nem is igazán érdekel - majd csak ha el akarom adni az SGS-t
)
bajusz66: Olyan jogon, hogy 22 ropival olcsóbban adja mint a független.
-
Pete55555
addikt
válasz
muveszur #4155 üzenetére
Telenor 180 perc dijcsomag + SGS legrosszabb páros... Se benne foglalt sms, se adatforgalom, semmi, csak 180 perc. Vettem hozzá még egy 100 megás netet mert az csak kell, így az alap havidijam 6200, de ha sms-ezek 7-8k is összejön könnyen... A 180 percet meg nemnagyon beszélem le. Ha lejár az 1 év tuti váltok dijcsomagot.
Hozzáteszem, hogy 30k-ért még igyis megérte
-
-
Joeker67
aktív tag
válasz
muveszur #3922 üzenetére
Akkor én jobban jártam. :-)
Persze SGS lett Defy helyett :-)
Aktív témák
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest