- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
proradeon #6499 üzenetére
Nekem ilyen van:
Photo hall-ba 3k HUF volt. Eddig semmi baja nem volt, tart, nem zörög, egész fain, és ebben szabadon van a kamera, anno vettem is fel egy videót, miközbe ment a navi, elég fain volt
Tény, nincs olyan minőség mint a tied, de nekem bőven megfelel, meg amugy sem használom sokat. töltő meg a legóccsóbb 1000 ft-os van.
De azért szebb a tied na.... -
JJ hunter
aktív tag
válasz
proradeon #6505 üzenetére
oks, köszi
ugye azzal a tekerővel lehet megszorítani a gömbcsuklós részt, h ne másszon el?
am tetszik elsőre nekem is ez a megoldás, h a tartóba kell dugni a töltőcsatit. a "sima" tartóknál nem tudom, mennyire feszítheti a telo usb csatiját egy ilyen autós töltő, de gondolom azért eléggé, ennél meg akkor tökmind1, mert a tartóba megy csati
-
Deeday
senior tag
válasz
proradeon #4902 üzenetére
Ebben Én nem hiszek
2 hét után jön ki egy hiba ez szerintem badarság, ne érts félre nem téged minősítelek ezzél ,de sok fórumon olvastam már erről a dologról, szerintem tuti hogy valami beragadt program okozhatja ezt a merülést vagy valami widget. Próbáljátok ki feltenni az Adao task managert (vagy bármi más féle taskot) és ignore listába tenni a következőket
RM tartalom,security storage, DRM protected content storage, media storage, samsung fiók + azokat a progikat miket használtok mint pl: időjárás widget, smart keyboard .... stb...) és állítsátok be úgy hogy kijelző kikapcsnál zárja be a többi futó alkalmazást! Ez szeintem sokat segíthet az aksi merülésen. Nekem XXJVO XWJVH van fent Damian GTO 7.2.1 beta kernellel több mint 2 hete de semmi gondom nincs vele . Aksi 2 napot simán elmegy pedig nyomom netet(3G) + játszom videózok kicsit, és megy egy kis wifi is ,de 2 nap nem kevesebb. Igaz quadrant csak 1098 pontot ad de sokkal gyorsabb ez a rom mint bármelyik Doc rom om előtte. Arról nem beszélve hogy a GPS IGO is tökéletes és simán fut nem akadozik picit sem.Futárkodok néha és napi 30-40 címet belepötyögök, na olyankor azért kell az autós töltő neki mikor napi 12 órát megy folyamatosan
Ez a magán véleményem volt kéretik nem fikázni
Köszi !
-
twine
veterán
válasz
proradeon #3916 üzenetére
Sajnos ennyit számít melyik hálózati módot állítod be.....nem az EXT4 volt a ludas a merülésedben....
Én a "hétköznapi szinkronhoz" általában a GSM-et használom,,,levelezésre stb...tökéletes...ha böngészni (Skype-olni) akarok, csak akkor váltom át a rádiót...
nagyon sokat tesz üzemidőben.....
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest