Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Huh ez pech.. eddig én is tok nélkül használtam pont ma érkezett meg két tok fel is raktam rá mindkettőt megnézni. Rendeltem egy Nillkin-t [link] meg egy ilyen Ali-s aramid tokot [link] elsőre mindkettő jónak tünik a Nillkin nekem már pont túl széles a zsanér védelemmel de egyébként jó a fogása és az ujjlenyomat olvasót is könnyü használni (az alzaguardosnál pl. borzalom volt) Az aramid tok is elég jó Fold 5-re is volt egy alis aramid tokom és azt is nagyon szerettem vékonyabb és könnyebb is mint a Nillkin meg fogásra is jobb viszont pl. a mágnes gyengébbnek tünik benne mint a Nillkinnél. Az aramid tok viszont brutálisan passzentos már már azt hittem sose tudom leszedni a hátlapot a telefonról annyira rápattan hogy esd pálca nélkül szerintem még most se tudtam volna leszedni.
Az ujjlenyomat témához nekem is a Fold 5-nél kicsit pontosabbnak éreztem az elején de ahogy ForRedGlory én is már inkább elcsúsztatom a kezem rajta és rögtön felold. Egyébként nekem pont a Foldoknál egy plusz előny hogy nem kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó van nekem azok még mindig kényelmetlenek sokszor és pontatlanok.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mgTerminator
üzenetére
Csak egyszer van felvéve az ujjam.

-
johnny500
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ezért ne rakom zsebre inkább lerakom valami biztos helyre öltözés előtt

-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem azt a Flip akkor csinálja, ha a zsebemben piszkerálom és nem rendesen nyúlok hozzá....
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Akkor megvan a megoldás, vedd fel többször
-
mgTerminator
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen ezt már nem nyomkodni kell hanem húzgálni rajta. De érdekes hogy eddig meg simán működött. Neked csak 1x van felvéve az összes ujjam (amelyikkel szoktam oldani)
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Egyszer van felvéve több ujjam is, de amikor normál állapotban akarom feloldalni és nem vizes a kezem nem igazán van gond.

-
válasz
mgTerminator
üzenetére
10/10. Eddig nem hibázott.
Kollégám iPhone-ról váltott. Tökéletesen elégedett.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam is tökéletes az ujjlenyomat olvasó. Én "taktikusan" egyébként nem ráhelyezem az ujjam, hanem hozzáérek kb jó helyen és a helyére "tolom", azaz rámozgatom/csúsztatom az olvasóra. így hibátlan.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam tökéletes, én többször is felveszem az ujjaimat.
-
andrisms
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Megrendeltem a kék Pitakát, képek és videók alapján elég szép kék telefonon.
Hátha valakinek jól jön, ipitaka.comra -jelenleg- működő kuponkód: THANKUK. Ez 10%-ot vesz le.
Mellé tartozékokra lejött még pár dollár, előbb be kell rakni a kosárba a tokot, utána a tok oldalán írja hogy milyen kedvezmények vannak még(MagEZ Car Mount Pro 2 Qi2, MagEZ Grip), így a vége legalább barátibb lett kicsivel.
Adtak egy 12%-os kuponkódot, az most nekem jelenleg nem kell, fel tudom ajánlani, meg van valami 10dolláros mínusz is, ha valaki pont vásárláson töri a fejét.Így a tok kb 18e körül van, itthon 33 alzánál rendelésre, máshol nem találtam.
-
mgTerminator
veterán
Ti hogy vagytok megelégedve az ujjlenyomat felismeréssel? Nálam mostanában nem nagyon akarja feloldani, a 6-osban jobb volt szerintem.
-
-
blueye
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Nekem az iphone-os ismerőseim mind a nyitható iPhone-t várják mióta megnézték a Fold7-est

-
markknight
nagyúr
Minél több videót látok, annál jobban bejön ez a telefon.. Nem lennék ilyen vaskalapos iPhone párti, akkor tuti átmennék erre.
-
mgTerminator
veterán
Megvolt az első esés, budiról álltam fel közben húztam fel a gatyámat és bumm, rá a csempére....
1 hetet nem volt rajta ez a Dbrand fólia... Valaki megirigyelte.
-
blueye
veterán
Ilyen esetekre ez a megoldás (nálam):
[oneplus-13/oneplus-5000-mah-magnetic-powerbank-magsafe]
megfelelő tokkal.
Ráadásul én nem szeretném egész éjjel töltőn hagyni. -
WiZARD
veterán
Nekem tok8 a töltési sebesség, még így lassú töltéssel is gyorsabban feltölt mint ameddig alszok.
Fold4-nél sokkal jobban bírja nekem a 7.
-
Igen én is azt gondolom hogy a gyorsabb töltés sokkal fontosabb lenne mint a nagyobb akku. Nekem egy pörgösebb napot is kibir a Fold, 2 napot meg úgysem fog szóval a sokkal nagyobb akksi nekem nem annyira lényeg (tolják fel mondjuk 5000-re az már szerintem ok.) A töltést kéne feltolni 50-80W környékére.
-
WiZARD
veterán
Úgy tűnik nem sokra megy a Honor V5 az agyon hypeolt nagy akkujával...
-
WiZARD
veterán
a samsung.com vásárlás után ti kaptatok pontokat? mert nekem 0 pontot írtak jóvá

-
andrisms
aktív tag
-
blueye
veterán
válasz
andrisms
üzenetére
Milyen ez a műanyag tok, működik vele a Qi töltés? (Ezt előbbi olvashattam volna ma : "egy átlátszó tokot a Samsungtól" )
-
Off: Gondolkozom a regalaxy programmal hogy beküldök egy ismerős Flip 4 telóját ami kijelzőhibás, Flip esetében nincs valakinek tapasztalata mennyi lehet egy kijelző csere ára? Ott is az egész ház minden egyben cserés?
-
krisz768_
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
valószínűleg akkor az lesz. Nálam is amúgy halkabb lesz pár kinyitás után
-
krisz768_
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=kboJdMODPNY
Videóban talán kicsit brutálisabbnak hangzik, valóságban nem ennyire. Érzésre nincs vele baj.
-
válasz
kiskun968
üzenetére
Ugyan az van eladva, amit meg tudsz venni a Samsungnál (ha onnan származik). A számlán nem a te neved lesz, minden más ugyan az, mintha te rendelted volna.
Én adtam és vettem is már, sosem volt gond.
Valamint százezreket lehet spóronli.
#356 Igen ez megy az eléjtől!
És akkor is tudod aktiválni, ha korábban már volt. Legalábbis nekem fel dobta és meg is lett hosszabbítva! 
-
Nem tudom valakinek érdekes lehet-e de most Google AI pro akciót adnak a Fold 7 vásárlás mellé. (Szerintem ez nem volt mikor én rendeltem de aztán lehet nem láttam.)
Viszont elinditva a telón a google one appot nekem is feldobta hogy jogosult vagyok rá.
Hozzálehet férni a Gemini jobb modelléhez plusz 1-2 videó/képgeneráló programhoz + 2TB tárhely 6 hónapig.
-
andrisms
aktív tag
válasz
Beantech
üzenetére
Köszi, ez jó részletes válasz volt, de ilyeneket is kerestem

Megrendeltem a kéket, biztosítással.
Nekem a fold6 belső kijelző sem karcolódott, szerintem ezzel sem lesz probléma. Körömmel nyilván nem nyomkodjuk.Szerintem veszek egy átlátszó tokot a Samsungtól, van még kreditem, azt ellövöm, amellé adnak tükröződésmentes fóliát, 2db-ot. Kiindulási alap ez lesz, aztán vagy Pitaka kék tok, vagy Samsung gyári karbon, ezeket még meg kellene tapogatnom valahol.
Ha kell üveg, akkor vagy Spigen vagy dbrand, kezd összeállni a kép. Még csak tegnap ugrottam neki, de szívom be az infókat.
Köszi mindenkinek!
-
krisz768_
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem ér össze, nincs nyoma. A hang nagyjából akkor jelentkezik, ha már 90-110 fokra van kihajtva.
-
krisz768_
tag
Sziasztok!
Másnál is van hangja ha kinyitjátok? Nehéz leírni mintha valami odaragadna. Becsukáskor semmit sem hallani. Ha sokáig nincs kinyitva valamivel hangosabb.
-
válasz
andrisms
üzenetére
Leírom az én véleményemet - Fold 5-ről váltottam kék Fold 7-re - ha ez segít valamit.
A kék szín szerintem telítalálat nem hiszem hogy nagyon kopna nekem sötétzöld Fold 3om volt 2 évig és semmi kopás sérülés nem volt a festésen.A keskenységgel én is hadilábon állok/álltam, a Fold 5 keskenysége után minden telefon zavaróan széles a Fold 7-et is annak éreztem a boltban megfogdosva (rendesen én sem tudtam kézbe venni a lopásgátló miatt) az újdonság, vékonyság és a sokkal kevesebb súly ami számomra tetszett. Viszont a jóra nagyon könnyű visszaszokni könnyebb a külső kijelzőn irni keresgélni mint a Fold 5-ön szimplán nem kell annyira "koncentrálni" hogy ne üss félre mert nem fogsz a szélesebb kijelző miatt. A vékonyságban és a súlyban nagy ugrás szerintem bármelyik foldról. A kamera szintén egy egész nagy ugrás nagy %-ban a főkamerát használom ami javult érzésre elég sokat (bár nyaraláson fotóztam többet most és a tengert fotózni mindig jobban néz ki mint a munkához kapcsolódó képek amiket csináltam még az 5-el szóval lehet ezért is tünik szebbnek
) A zoom kamera kaphatott volna még egy frissitést de egyébként nem rossz az sem (az ultraszélest meg ritkán használom az annyira nem izgat).
A toll részéhez nekem van kapacitiv tollam azzal én is skiccelgetni szoktam általában munka közben ha van valami, erre nekem legalábbis bőven elég a kapacitiv toll egész jól megoldja. A belső kameralyuk nekem pl. elég fájdalmas nem elég hogy mi a francnak kamera a belsejébe sose használtam egyik foldban sem és eltünt az UDC kamera is de még a lyuk is feleslegesen nagy lett a kijelzőn amit nem is értek hogy sikerült ilyenre.Akksi kicsit jobb mint a fold 5 érzésre de még csak kb. 2,5 hete van nálam és most hétfőn tértem vissza a munka világába
szabadságról hogy össze tudjam hasonlitani azonos körülmények között a fold 5-el.Ami a negatív rész nekem és még küzdök vele: Ez a telefon inkább lett kinyitható telefon mint összecsukható tablet számomra. A nyitott kijelző képarány változása nekem nem szimpatikus, főleg a fogása nem annyira kényelmes egy kézzel ahogy egy kézzel még a nyitott fold 5-öt tudtam fogni hogy stabilan átfogható, de ezen még lehet segiteni fognak az újabb tokok amiket rendeltem. Másrészt az összecsukott fold fogását a szélesség miatt (vissza)szokni kell a Fold 3-5 a kedvenc telefonálós telefonom olyan marha kényelmes fogni telefonálás közben. Mindazonáltal azért a Samsung szerencsére nem ment el 74-76mm-es szélességbe a telefonnal hanem megmaradt 72 körül ami még azért elfogadható bár ha engem kérdezett volna én a fold 6 68mm-e helyett kb. maximum 70-71mm-re növeltem volna a szélességet ott már azért megvan a szélesség de még jól megfogható.
Az anyagi részéhez az a meglátásom viszont hogy nem feltétlen éri meg most már váltani. Én legalább is ha nem lett volna a 30%-os + 20 ezres kupon + 10% -os erste + a fantasztikus fold 5 370k beszámitás akkor valószinű nem váltok mert nem ért volna meg (nekem) 200-300 ezer forint pluszt a számomra a váltás. Jelen pillanatban ezek az akciók már nincsenek de Samsungot ismerve (tavaly is volt) max 1-2 hónap múlva október-nov-december körül nem lepődnék meg ha visszajönne a duplázós akció plusz egy 24 órás 30%-os kupon valamikor és akkor érné meg váltani. Főleg úgy hogy a sok akciós Fold 7 eléggé letolja(tolta) az árát a Fold 5/6-nak ami a meglévő tulajoknak nem éppen a legjobb.
+ 1 ez a belső kijelző sérülése meg a körömmel benyomom nekem kicsit túl van misztifikálva, 4 év fold alatt még egyik belső kijelzőt se sikerült megkarcolnom és a fólia csere is olyan mint akármelyik másik kijelzőn a fólia csere. A külső kijelzőre a Spigen üvegfólia nekem eddig bejött.
-
WiZARD
veterán
válasz
andrisms
üzenetére
Van aliexpressen rakás aramid tok.
Van még latercase is.
Amiben van magsafe az rohadt vastag lesz attól.
Kijelzőre fóliának én továbbra is a gyári tükröződésmentest javaslom. Bár s24u-val megtapasztaltad gondolom ezt (kivéve ha üveg fóliaval el volt "rontva"), úgyhogy te tudod kell-e.
-
andrisms
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Gondoltam a vásárlási szándékom elég nagy off.
De tegnap este elküldtem a megrendelőt, vagyis első körben feltettem a kérdést, hogy lesz-e feketében/vagy szürkében, ha nem, megy a rendelés a kékre+órára, végülis az is szép szín. Így -remélem- pár nap és én is itt vagyok.
Nekem S22U-S24U-fold6-(és most fold7 a vonal.)
Az S22U-t nem szerettem az akku miatt, az S24U kiváló telefon lett(ahogy az S23U is)
Azóta nem volt szívem megválni tőle, de most már két telefon nem maradhat a fiókba, így megy mindkettő, csak így győztem meg magam a cseréről.
Pont ez a keskenység fog szerintem az elején hiányozni, fold6 előtt meg gondolni sem mertem volna ilyen keskeny telefonra
de minden csak megszokás kérdése.TOK, FÓLIA kérdések
Pitaka tetszik, ezeket hamisítják? Aprón szokott 10 körül lenni, de ha hamisítják, inkább veszek újat. Hol érdemes venni? Pitaka.com-on 60dollár-10%, van valami kupon? Mi ennek a legalja?Más karbon/aramid tok?
- Benks van jelenleg is az S24U-n, azt szerettem, de nem szeretnék zsanérvédőt, a fold6-n is csak egy fólia van rajta, így már még szélesebb lenne a telefon
- Samsung gyári megoldását használja valaki? (Galaxy Z Fold7 CarbonShield tok EF-XF966SBEGWW)Fólia:
Üvegfóliákat szeretem, melyik tölti ki az előlapot?
- visszaolvasva dbrand, ezt külföldről?
- Spigent használtam az S24-en, meg a fold6-n is, az milyen jelen esetben? (Spigen Glass tR EZ Fit Pro HD 2 Pack Transparency Samsung Galaxy Z Fold 7 üvegfólia)Mit érdemes még beszerezni?
köszi mindenkinek az eddigi válaszokat
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Valahogy a 25 meg sem mozgatta a fantáziám. Biztos jó, de annyit nekem nem tett hozzá, hogy lecseréljem a 23at. Egyébiránt a foldok sem azokkal az elcseszett arányokkal főként első kijelzőn, de ez a 7 most összeállt..
Ami egy picit visszatart, az az, hogy a belső kijelző simán körömmel összekarcolható?
-
válasz
DefJamHUN
üzenetére
S23U valóban fantasztikus cucc volt. Imádtam. Csak elrontottam, télen a 40+ vízből átsétáltam vele a zsebemben a 20 fokosba és bepárásodott. Gyorsan szétszedtem, megúszta, de féltem, hogy idővel előjönnek a nyűgök inkább lecseréltem. S25U amúgy szerintem a lineup csúcsa, viszont olvasni most nagyon adja a Fold. Ilyenem még úgy sem volt...
Amúgy nektek mennyit bír az akku? Sokkal rosszabbra számítottam a tesztek alapján.
Tudom, én vagyok a lájtos felhahsználó, de nekem azért a 2 egész nap simán megvan. S23U/S25U is bírt 2-3 napokat, pedig BT, GPS, Spotify, Messenger, Teams, Discord stb... egész nap megy.
Vasárnap kikapcsolásig merítettem a cuccot. Ami ebben érdekes, hogy az utolsó 3% többet bírt mint az azt megelőző 7.
-
DefJamHUN
aktív tag
A megjelenésekor vettem az S23U-t előtte 1+ 7t próm volt.
A Samuval úgy éreztem megérkeztem, az elmúlt 2-3 évben semmilyen új telefonra nem kaptam fel a fejem, még csak a gondolattal sem játszottam el..
Mióta megjelent a Fold7 ez megváltozott..

Próbálom ütköztetni az érveket egymás ellen, hogy amúgy még mindig tökéletesen kiszolgál a 23, de a másik oldala meg, hogy k*rvára akarok egy fold 7et..

Na majd ha picit emberibb ára lesz, mert ugyan megtehetném, hogy megveszem, de irracionális 800 huf egy telefonért..
Addig csendesen figyelek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apropó, Szegeden van valahol kiállítva?
-
mgTerminator
veterán
válasz
andrisms
üzenetére
Miért teszi mindenki Off-ba? Nem a telefonról van szó?
Van kék Pitaka, én vettem is egyet meg egy feketét is a Jet Black-re- ami inkább sötét szürke mint fekete.
Én szürke Fold 6-ról váltottam, imádtam hogy bezárva olyan kis kompakt. A 7 kb 5mm-el szélesebb és így ez a kompakt érzés már annyira nincs meg, olyan mint egy normál telefon. Itt érezhető előrelépés történt, nem olyan mint mondjuk S23U és S25U hogy picit más a dizájn és kész.
-
andrisms
aktív tag
Egyre inkább hajlok a Fold7 és watch8 classic kombóra, itt és máshol is jókat olvasok a készülékről (az akku, töltés, spen csomagon kívül)
Gondoltam megnézem holnap megint élőben a két színt, de aztán kiderült hogy 512-esből One-nál csak kék van, így ez el is dőlt
Élőben visszaemlékezve szép volt a kék, egyedül a karcokat/sérüléseket nem tudom mennyivel bírja rosszabbul.Van asszem kék Pitaka, majd utánanézek, amennyiben megrendelem jövök majd a tok-fólia kérdésekkel.
-
Iceman83
tag
Van itt aki vett Fold 7 és KH bank-os?
Wallet Gplay fizetés Kh bankos kártyával nem megy,mindig elutasítás van.
Mi lehet a gond?
Fold6al jó volt. -
blueye
veterán
válasz
andrisms
üzenetére
OK, akkor ha elvonatkoztatok: vegyél egyet! Kéket, nagyon szép csak utána kell találni egy ideális átlátszó tokot (nekem még nem sikerült). Én Fold4-ről váltottam, természetesen nagyságrenddel jobb a 7es. Ahogy előttem is olvashattad sok elégedett tulajdonos van, talán egyre emlékszem aki visszaküldte, amit te is megtehetsz ha online veszed. Nem fogod

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Érthető a dolog.

Én ennyire már rég szerettem meg telefont. Talán az S23U volt ennyire ami bejött. Már megvan több, mint egy hónapja ami nálam nagy szó..
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok,
Fold6-om van, egyelőre nagyon gondolkozok a váltáson.
Van értelme? Anyagilag okés hogy nincs, de amúgy
Tulajdonságokat néztem, fogdostam is a 7-et.
Bejön a vékonysága, szélesség a kérdéses nagyon(rendesen a lopásgátló miatt nem tudtam megfogni), nem hittem volna de tetszik a keskenyebb fold6.Kamera előrelépés, gondolom beltérben is, meg nekem a rendszersebesség tűnt még fel, hogy az mintha javult volna.
Toll hátrányos, de gondolom valami kapacitív ceruzával tud menni a skiccelés, rajzolni meg amúgy sem fogok. Belső kijelző kamera kérdéses még, megszoktam hogy bár sz.r a mostani, de legalább nem látszik
Akku: fold6-hoz képest tesztek pár perc pluszt írnak, a valóságban hogy alakul? Töltés siralmas, de azzal együtt kell élni.
na és ha veszek is: kék szín bejön, de mennyire tud majd kopni? Ezüst e tekintetben talán jobb lehet, kevésbé sérülékeny?. Fekete sajnos nincs a One-nál.
Győzzetek meg!

-
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Qi töltés megy vele?
-
johnny500
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hasonlóan gondolkodom. Ugyanazért a műanyag darabért nem fizetek többet csak mert rávan írva valami márka. (amit am sem látok, soha nincs a telom fejjel lefelé)
-
ForRedGlory
félisten
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ennyiért valóban parádé és szerintem a Fold végett a 6-7 ezer is kevés még a Westend aluljárós GSM-eknél is.
3. képnél azt hittem be van verve a hátlap, de csak a fény..
-
johnny500
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ennyit költesz telefonra és sajnálsz rá normális tokot kommentek 3....2....1....

-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na megjött a Temus 1000 Ft-os tok.
A hátlap tökéletes, kemény, de vékony, az előlap meg ugye olyan, amilyen. A belső oldalán a zsanérnál nyilván nem tapad oda (amit leszámítva tökéletes), de ennyit röhögve megér.
Itthon egy ilyen tokot biztosa 6-7eFt-nél olcsóbban nem lehetne megszerezni.
Az 5. képnél optikai csalódás, hogy a tok mintha el lenne csúszva, vagy nem jól illeszkedik.

-
mgTerminator
veterán
válasz
Beantech
üzenetére
Én is pont így voltam vele, mondtam is magamban majd a következő telefonra nem is kötök, minek. Aztán egyik reggel kinyitottam a Fold 6-ot és kettérepedt a kijelző azzal a mozdulhattal. Nem akarták gariban csinálni.
Végre megjött a Pitaka tokom a Dbrand fóliával, úr isten mintha más telefonom lenne, sokkal szebb jobb
Igazi megváltás a Ringke tok után meg a keskeny üvegfólia után. -
blueye
veterán
válasz
Beantech
üzenetére
Én ezt kötöttem és pont úgy vagyok vele mint te. De ez nem OTPs, hiába a Simple adja, a Posta Biztosító van mögötte.
DE. Ezt ha leejtem GTK, Murphy nem alszik
Ma is szereltem WiFi-s kültéri izzókat és a létra tetején nyomkodtam a telefont.
Nagyon OFF
Vettem egy csúcs motort 15 éve, újat, márkakereskedésből, kötöttem rá Cascot, addig sosem motorra. Szezon végén eltettem a garázsba és minden hónapban néztem hogy az akkori havi sok pénzt minek fizetem (nem lehetett szüneteltetni). Talán februárban lemondtam, áprilisban az első úton eldobtam a gépet. Nagy tanulópénz volt
-
Én néztem az otp-s biztositást de még töprengek rajta hogy kell-e nekem egyáltalán. Az extra csomagot néztem 4200/hó de kicsit kidobott pénznek érzem az évi 50 ezret ha a statisztikát nézem és utoljára szerintem 12 éve ejtettem le úgy telefont kocsiból kiszállva hogy baja lett azóta egyszer lett lelökve a kanapéról a fold 5 de azon kivül semmi.
-
blueye
veterán
Úgy könnyű, én is megkerdeztem a t-t, vicces árat mondtak, úgy hogy sok mobil és vezetékes szolgáltatásom van náluk. T-nél ezek a biztosítási csomagok vannak? Publikus mind?
Ebbe hogy fért bele? "Biztosítás csak a Telekomtól vásárolt, legfeljebb bruttó 800 000 Ft kiskereskedelmi árú mobiltelefonokra" -
ForRedGlory
félisten
.
-
Lajmund
őstag
válasz
johnny500
üzenetére
Nekem is Spigen zsanérvédős van a Fold5-ön, és elég jól védett már betonra leesést is, és jó minőségű cucc érzetre is. Kicsit butább tőle a telefon, de nagy kezem van, engem nem zavar, és legalább nem féltem, és kinyitva a zsanérvédőbe lehet az ujjakal kapaszkodni, így egy kézzel is stabilan lehet fogni és görgetve nézni bármit. Fold5 spigen pro armor cucca nekem jobban bejön mint ez de ez legalább vékonyabb. Gondoltam, hogy lecserélem ilyen alis karbonos zsanérvédős csodára, de mivel 2 éves, nincs olyan jó árban, mint a héthez, 10 körül, amit még rászántam volna. Ami tetszett, az meg 24, köszi, annyiért marad a Spigen ami már bizonyított.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Elden Ring PS5 játék
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) A zoom kamera kaphatott volna még egy frissitést de egyébként nem rossz az sem (az ultraszélest meg ritkán használom az annyira nem izgat).