Hirdetés
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Tetszik. Nem sok mindent tudok hozzáfűzni, de azért leírom én is. Végre rendes külső kijelző és méretek. A belső kamera lyuk nekem nagyon nem jön be. Aksi tényleg lehetne nagyobb, de hát a fold5 is elég nekem, szóval azt kibírnám. Szívesen váltanék, ha nem kéne a fold5-re 400 ezret rádobni, úgy, hogy itt venném kb 600-ért az 512-t, és 200-ért adnám el az enyémet. A samsung szánalmas beszámítását hagyjuk, 930-140. Elmennek a ...csába 😆 Még úgyis olcsóbb, ha megveszem itt aprón és megtartom csak úgy a mostanit. Ennyit a samsungról. De a fold5 jó, és valószínűleg addig tiprom, ameddig bírja, de a fold9-ig biztos. Nekem semmi baja, igaz, napi 1-2 kinyitás van csak. Szóval nekem a belső fólia is tökéletes még, és az aksi is teljesen rendben van. Nem ér ennyi felárat nekem jelenleg a nagyobb kijelző meg a kicsit jobb kamera. Ja és ezen minden szarrá van állitva a goodlock segítségével szóval belakni sincs kedvem jelenleg egy új telefont max ha hozzám vágnák ingyé. 😁De aki most akar foldot vagy váltani, annak érdemes. Ami még tetszene. Pwm kínai szintre és magasabb ppi külsőn belsőn 500 mint az ultrán.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Gondoltam ,hogy meg várom ,úgy is cserélnem kellett a Fold 3-at, rosszalkodott benne a szalag hol volt kép-hol nem a belső kijelzőn illetve ezért wifi se volt. Jó áron beszámolták S25U-ba illetve le is tudtam kuponozni, így az lett. Meg látom jövőre milyen lesz a következő Fold,nagyon tetszenek.
-
janeszgol
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Bog tesztvideója. Odaállítottam. Leteszi a nagyon stabil telefont. Samsung Galaxy Z Fold7 rapidteszt
-
janeszgol
félisten
válasz
markknight
üzenetére
"Miért fog billegni a kamera miatt ha lerakod? Folyamatosan földrengés van ott ahol éltek? :D Ezt iPhone-nál sem értettem. Alapból a képernyőt érinteni kell, nem nyomni, szóval nem tudom milyen élethelyzetnél billeghet."
Ilyen (ál)naiv írást is ritkán olvasok. Próbáld ki inkább!
-
blueye
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Hétköznapi eset: pénztárnál vártam (egyik kezem tele volt áruval) a soromat és hirtelen válaszolnom kellett vkinek, leraktam a pultra és alig tudtam megírni a választ annyira billeget, ez tényleg zavaró.
-
markknight
nagyúr
Miért fog billegni a kamera miatt ha lerakod? Folyamatosan földrengés van ott ahol éltek? :D Ezt iPhone-nál sem értettem. Alapból a képernyőt érinteni kell, nem nyomni, szóval nem tudom milyen élethelyzetnél billeghet.
Egyébként maga a telefon nekem roppantul tetszik. Ez az Apple-ös liquid glass még mindig gyenge nekem, nem is igazán érzem azt, hogy én használni szeretném a jövőben bármikor, szal lehetségesnek tartom, hogy 16 év után Android / Fold7 irányba elnézek.
-
Toobias
csendes tag
Spigen Slim Armor Pro-t is nézd meg szerintem. A gyári féltokhoz pedig szuper a tükröződésmentes védőfólia. (Nem néztem biztosan lehet külön is kapni az ar réteges gyári fóliát) Mindkettővel meg vagyok elégedve lassan 2 hete
A Spigen a "tokoládé" tól 1 nap alatt megjött GLS automatába. A gyáriból pedig a "grip" tokot rendeltem. -
F.tibooo
tag
Botrányos az ára. Botrányos az akksi méret. Fotózásban nem flagship szint. És, ami a legbotrányosabb, hogy esetleges gariztatas esetén a Samsung szervíz egy hajszálkarc esetén, ami a zsanéron van, elutasítja a javítást. Bocsánat, de aki ezt megveszi az egy.....
-
WiZARD
veterán
Igen, ezt linkeltem is, csak képről nem tudom megítélni milyen az a műbőr izé ami a zsanért védené. Aliexpressen is van rakás hasonló. Lehet megpróbálok 1-et.
Nem kell nekem mindent kibíró vastag tok, épp elég ha az évi 1 leejtésemnél nem csorbul le a sarka a telefonnak, de legyen vékony, ha már a telefon végre vékony.
-
WiZARD
veterán
Gyárit nem rendeltem, mert tök béna ez hogy csak fél tok.
Azt se bánnám ha a zsanért védené, nincs kedvem a samsung garis b*sz*kodásához, azért mert van 1 hajszálkarc a zsanéron.
Spigen Air Fit-et néztem, de ez a szerencsétlen lúzer magyar importőr se azt se a többit nem árulja még
Az igazi valami aramid lenne zsanérvédelemmel, de csak Aliexpressen láttam olyat, és ott nagyon gagyinak néz ki az a műbőr izé. De lehet kipróbálok egyet, mert ez se tűnik sokkal másabbnak...
Nillkin úton van, de furákat ír a tracking, nem tudom mikor ér ide. Most épp azt írja hogy ma 20:39-kor "picked up by driver"

-
Neck
veterán
Az lehet, a kamionról származó példány....

Tud valaki dobni egy beszámításos linket? Kíváncsi vagyok, mennyit ér a 2 éves Fold5.
-
WiZARD
veterán
Ki milyen tokot vett/használ?
Ki használja tok nélkül? -
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Ne is mondd, az a helyzet, hogy nem sűrgős, emiatt sem cseréltem még, de idén mindeképp megejtem a cserét.
-
WiZARD
veterán
Az eddig hibátlan Fold4-et 3 hete ejtettem le és tokkal együtt is meglátszik az egyik sarkán, semmi egyéb hibája nincs, ez is csak esztétikai. Az önbevallásos értékelés szerint ez nem gond, nem törött, nem repedt, működik...
A váltáshoz nagy lökést adott hogy 312ezret ígértek így érte, amúgy meg talán 160 körül lehetne eladni. -
blueye
veterán
Beszámítás. Ez nem fordítva volt eddig? Márhogy el kellett fogadni és akkor utalta a foxway?
"Mi történik ezután?
Átutaljuk a végleges összeget az előzetesen megadott számlaszámra 7 munkanapon belül.
Ha nem vagy elégedett az értékelés eredményeivel, kérjük, küldj e-mailt a következő címre: samsung.hu@foxway.com, az értesítési e-mail kézhezvételétől számított 7 munkanapon belül.
Ellenkező esetben feltételezzük, hogy elfogadod a végleges ajánlatot." -
-Maci-
addikt
Hát ezért a telóért én nem térek vissza Samsung vonalra. Pedig lesz@rnám kb az összes felsorolt hárányt (akksi méret, kamera rejtés... stb) csak egy Qrva, normális kamera lenne benne! Ez hogy ennyi év után is ott tartunk, hogy szürkületben csődöt mond a technika.

Pont megint izgő-mozgó gyereket nem lehet fényképezni. A gyenge kamera miatt dobtam az S23U-t is.Plusz, hogy az S-pen kompatibilitást megtarthatták volna. Nem értem miért kell visszafelé (is) fejlődni.
-
tms+
senior tag
A teszt állításával ellentétben a Menta színt is lehet itthon a Samsung webshopból rendelni.
-
Silenzio
addikt
válasz
Schafranek
üzenetére
Csak egy vélemény. És azt is tudom, hogy a használt piac a saját törvényei szerint működik. De mégis szürreális, hogy teszem azt egy korábbi, eredetileg jóval olcsóbb Oneplus 8 Prót is drágábban akasztasz le manapság, mint egy Fold 3-at, amire ráadásul még a 15-ös droid is kijött - ami miatt viszont dícséret illeti a koreaiakat, mert eddig sajnos nem volt jellemző.
#35blueye:
Mert a 2023-as Oneplus Open pl. jobb, vagy megegyező minőségű kamerákat kínált? Mert a kínai konkurencia lehagyta töltési sebességben, akkuméretben és tolltámogatásban? -
Silenzio
addikt
Alig több, mint 50 ropiért vettem kishibás Fold 3-at. Nagy, bumszli cula, de van S-Pen támogatás és kijelző mögé rejtett kamera, amik ekkora árért elvárható tulajdonságok. Ezt a kettőt idén kikukázták alulról súrolt 1 milliós átlagárral. Valahol vicc, hogy eltelik 4 év, és jó állapotban is csak az egykori ára nyolcadát (!) éri, egy vele egykorú iPhone 13 Pro pedig a 4 éves árának kb. a felét, ami jelenleg pont duplája a Foldénak, ami kétszer annyiba került egykoron. Szerintem menjen a picsába a Samsung.
-
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Engem az aksi nem is zavar épp annyira, de a V5 kamerájára kiváncsi vagyok hogy teljesit a Fold-hoz képest s az alapján döntök.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Schafranek
üzenetére
Másnak sikerült nagyobb szenzorokat használnia ugyan ezen vastagság mellett..és a kamera vastagság itt is megvan, mivel növelték a főszenzor méretét.
Nyilván akkor már nem lenne mit fejleszteni jövőre, de nem azért nincs benne, mert nem lenne elvárható vagy hogy ne lehetne megoldani. -
hardlex
kezdő
Köszönet a tesztért!
A design valami fantasztikus, nekem nagyon bejön. Szoftveresen is ok.
Az akku egyszerűen nevetséges, ahogy a töltési ideje is.
Mindegy, én, bármennyire tetszik, nincs az a telefon, melyért ennyi pénzt kiadnék...
-
-
domos
senior tag
Akárhogy is nézzük, jelenleg ez a legjobb telefon a piacon.
-
blueye
veterán
Ha az árat nem nézem akkor nem értem hogy miért csak "tetszett" lett a kategória. Ilyen alapon mindig jön majd jobb.
-
Schafranek
aktív tag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Jobb kamera.
Ennyire erővel egy laptoptól is el lehetne várni, hogy hozza az erős asztali gépek teljesítményét...
-
natë
nagyúr
Látom a Samsung még mindig befőttesüvegből kivágott lencséket pakol a mobiljaiba.
-
WiZARD
veterán
Ma végre megjött nekem is. Már csak a tok kéne amit szintén 2 hete rendeltem, persze 5-8 napot ígértek, de nincs még sehol
(Nillkin) -
Elit3Zotya
addikt
Nagyon jó lett végre a samsung foldja is, igaz már 2 éve ilyenek a Kínai ellenfelek kialakításban és az aksi miatt kár, hogy nem lépték meg a silicium féle megoldást.
Nekem kibírna valószínűleg 1 napot így is, de azért ránézve a v5 aksi méretére..
Jövőre már csak kb erre kell koncentrálni, na meg a jobb ultraszéles és főleg jobb zoom kamerára, méretileg már bőven elférne alájuk nagyobb szenzor is. -
ace05
senior tag
Bejönnek ezek a telefonok, de több dolog miatt nem kell:
- Az ára
- Kamera. egy ultrában jobb kamerát raknak és az olcsóbb is, de értem miért.
- Kinyitható kijelző. Jól néz ki, biztos ellennék vele. De az, hogy mennyire nyomásérzékeny, meglátszanak rajta erősebb nyomások, körömhúzások. Na az deal breaker. Ügyetlen vagyok. Már biztos az első héten csinálnék neki valamit. -
janeszgol
félisten
Jó telefon, végre jó kamerával.
-
Imádom első perctől viszont kétszer csinált a pár hét alatt olyat hogy gondolt egyet fekete Android képernyő és se kép se hang. Újra kellett indítani, úgy ment csak.
Ezt leszamitva tényleg brutálisan jól össze rakott cucc lett.
-
soko70
aktív tag
Összehasonlítottam a hangszórót a 16PM-mel, az volt a trükk foldnál, hogy az EQ-t dinamikusra állítottam ég és föld a hangzásvilág.
-
TomPack
őstag
Milyen vele telefonálni?
Jól működik a közelségérzékelő? Egyáltalán van benne?
S24-et használok, de napsütéses helyen sétálva borzasztó, szétnyomkodok mindent a fülemmel.A hangszórók szépen szólnak, jó a hangminőség?
Az S24 ebben sem túl acélos.Esetleg valaki össze tudná hasonlítani?
-
.:Ádám:.
tag
Ez már direkt így megy. Annak ellenére, hogy valóban nagy a szenzor csomag optikával együtt, főleg a 200Mpx-es.
Ha vesz a júzer hozzá tokot akkor van egy szintben és minden jó.
De azthiszem redditen van poszt hogy olyan vékony nem tudják kinyitni csak ragasztó csík felhejezésével.
[link] -
MrBazsi
senior tag
Brutális h kiáll a kamera. Érdekes annó az s10nél meg tudták oldani h ne álljon ki. Annyival rosszabb képet csinál? Szerintem nem. Pöpec teló lenne ha nem lenne ez az éktelen nagy kilógás. Na meg az ára az még kuponozva is botrány...
-
Fecó 11
tag
Honor hová tünt a teljesítméy tesztből? Iphone miért került be, nem is nyítható! Egyébbkent szerintem inkább sajnos visszalépés, de nagyon megdrágult!
-
Hallosz
senior tag
Nekem nagyon bejön ez a forma. Kíváncsi vagyok, hogy teret nyer-e ez a hajlítható vonal, vagy megmarad rétegterméknek.
-
KaitouP
nagyúr
Hát ez a Kari Geris csavar zseniális volt.
Jó fej, hogy beállt egy képre.
Gyönyörű telefon, remek teszt. Imádnék egy ilyen hajlíthatósat, de az én tárcámnak, ízlésemnek borzasztóan drága... Lesz vajon idő, amikor ez a hajlítható kijelzős technológia olcsóbb készülékekben is elérhető lesz?

-
Tschubi
tag
Khm. Bog: így sötétben tisztára úgy nézel ki, mint az egyik városvezetőnk
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

10 évvel ezelőtt is voltak ceruzák