Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hassznál még valaki fizikai SIM-et? Én tegnap előtt cseréltem le a céges SIM-em eSIM-re és meglepődve tapasztaltam, hogy lassabban merül a telefon. Eddig estéről reggelre 5-8% volt a merülés most max 3.
Ez jelentheti azt is, hogy szr volt a SIM amit azért nem zárnék ki.
-
válasz
nbukta77
üzenetére
Szerintem mert jó a teló. Meg általánosságban véve mert jók a telefonok ezért nem égnek a fórumok attól hogy ki milyen custom romokat használ meg hogy lehet stupekolni a rendszert.
Régi szép idők.
Egyébként szerintem jó a telefon már nagyon megszoktam. Mostanában még a tokokat sem cserélgettem rajta a Spigen airskin clear tokot használom igazából jó a fogása stabil nem lesz tőle vastag a telefon van benne magsafe szóval elégedett vagyok vele. -
nbukta77
addikt
Nagy a csend.
-
nbukta77
addikt
Fel raktam ezt a samsung foliat amit a carbon tokhoz adtak. Hat kivancsi leszek eltunik e a kozeperol a csik ahol az illesztes volt.
-
nbukta77
addikt
Ki hasznalja tok nelkul vagy csak hasonlo hatlappal, mint a pitaka?
-
nbukta77
addikt
Ma itt munkaban le vettem a spigen tough armor tokot. Azt vetten eszre nem zar rendesen ossze a keszulek a tokban. Res volt a ket fel kozott. Haza megyek felrakom a samsung karbon tokjat.
-
Freezee
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nekem a Pitaka van. Az eddigi legjobb tokom, pedig Note és Fold szériákra mindig vettem több fajtát is. De nálam cél volt hogy ne legyen Nokia 2010 kinézete és vastagsága

-
blueye
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Gondoltam. Remélem van mentésed, akár több helyen.
-
blueye
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Sok videót forgatsz hogy kell az 1 TB?
-
MadMancs
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Azt nem mondtam hogy S24U tól megválok.
Az előző telefonom mindig megvan, és csak akkor megy tovább ha az az után következő érkezik. Egy próbát megér. S21U után jött S24U, és itt véget is ért S sorozat számomra, amíg visszafelé fejlődnek formavilágban (egy telefon ne kerek hanem szögletes legyen). Nagyon szeretem S24U, nem is terveztem váltani, de Fold 7 megfogott. Ha nagyon nem jönne be akkor megy feleségemnek nekem meg vissza S24, ő oda vissza van érte.
Ha meg bejövős lesz akkor kap ő is egy fold 7-et. -
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Elmeletileg holnapi nappal csatlakozok fold 7 táborhoz. S24 Ultrát vált.
Első foldable telóm lesz. Tudnátok pár tippet/tanácsot adni hogy mire kell figyelnem? Többnyire összecsukva fogom használni. Itthon van egy A9+ 5G tab. Amiért fold ra esett a választásom az az utazás, ne kelljen tabot és telót is hordozni mindig magammal.
-
mrThomi
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nekem nillkin super fr shield volt. Az nekem bejött. Én nem bírom ezeket a hajszál tokokat
-
blueye
veterán
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Röviden, igen. Hosszabban, harcolni kellett régebben ilyenkor, most nem tudom.
Viszont "Céges, Telekom vásárlás" = kellékszavatosság
Az ár jó. -
DefJamHUN
aktív tag
Van az aprón 400er 512, levert kerettel. Ezeket utasítja el a Samsung egy esetleges gariztatasnal?
-
consono
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nekem ilyen van, mióta megvan a teló. Nem mozog, sőt elég nehéz leszedni. Minimálisan ad hozzá a telefon vastagságához, de persze csak a hátlapot védi. Adnak hozzá két fóliát is előre, nekem csak a másodikat sikerült feltenni jól, de ez az én hibám
Ja, egy fél napig olyan a fólia, mintha lenne közepén egy csík benne (a felrakási mód miatt), de ez tényleg elmúlik.
A Pitaka-t nem próbáltam, nem tudom ehhez képest az milyen. Vagyis hát abban van magsafe gyűrű, ha azt használnád, az fontos különbség. -
mrThomi
addikt
Én kiléptem a csiki csukis buliból, szevasztok
-
spect80
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Köszi. Akkor holnap visszaviszem, elállok a vásárlástól. Aztán megveszem újra. Ha nekik megéri ez a pazarlás pár nap miatt, hajrá.
-
Leonardo91
őstag
-
Beaumont
aktív tag
Na hello mindenki.
Laza egy hónap után cserélik a telefont. Kétszer kellett visszaküldenem. Visszaküldték szoftvert frissítve.
Talán az helyrehozza a cracking noise-t
Nem volt nekik fekete, így most egy kékkel "dobnak" meg.
-
válasz
nbukta77
üzenetére
Szerintem nem kell félni a belső kijelzős karcoktól. Fold 3-5-7 most már jó 3 éve tuti foldjaim vannak, egyikre sem vigyázok különösebben és soha egyiken sem volt karc a belső kijelzőn. Plusz akkor is ha karc lesz max a fólia lesz megkarcolva ami cserélhető. (Már persze ha nem baltával karcolod meg.
) -
nbukta77
addikt
Az a baj, hogy nagyon erzekeny vagyok az ilyenre. Inkabb ugy mondanam decektes. Meg halnek , ha a belso kijelzon karcot latnek. Viszont a technologia ugy meg fogott, hpgy nem volt szivem el adni igy ment az s25 u. Engem a kamera annyira nem erdekel. Ami a fold 7- ben van nekem az eleg. Az aksi ido is eleg.
-
spect80
őstag
November 1-től a fold7 mellé jár Galaxy watch 8. Asszem megy vissza One-nak és újra megrendelem, pont benne vagyok még a 14 napban.
-
DefJamHUN
aktív tag
Voltam tegnap a nagy elmaradt Romániában, BF akció egy MediaMarkthoz hasonló áruházban egy plázában.
512 kiadás 617 átszámolva... Majdnem elcsábúltam.. -
gilfoyle
őstag
válasz
nbukta77
üzenetére
Nekem a hármastól az összes Fold volt, 4-estől mindig megvettem amikor kijött, igaz egyben fél évnél nem volt tovább nálam egyik sem ( Fold 5-öt és 6-ot 2x is megvettem
), de soha egyiknél sem volt belső kijelző gondom. (3xkopp az asztalon)
Egy dolgora ügyeltem, hogy télen a nagy hőmérséklet ingadozások miatt ( ki-be ) mindig vártam, mielőtt kinyitottam, hogy nagyjából átvegye a környezet hőmérsékletét. Lehet, hogy ez hülyeség de én erre mindig figyeltem.
Meg persze próbáltam vigyázni erre a telóra is.
A 7-nél a vékonyítás oltárán beáldozták a két perem közti kis távtartót, ami miatt a régebbi modelleken volt egy nagyon vékony rés. Ennek az elhagyása sztem hülyeség volt, ha bármi beszorul a kijelzők közé, az karcolhatja a fóliát.
F@szság ez a minél vékonyabb verseny... Minek?
#824 - különösebb probléma nincs a telóval, teszi a dolgát.
-
nbukta77
addikt
Ilyen jo a telo? Nagy a csend.
-
nbukta77
addikt
Ujra itt. Vissza ment a 25u a mediaba. Csak vonz a technika.
-
spect80
őstag
Elég béna a telefon dual sim kezelése. Híváskor csak a kis piktogramon látni, melyik simen keresnek, ha pedig azonnal kinyomom akkor az értesitő smsben csak a szolgáltató nevét látom. Hiába neveztem el a simeket, csak azt mutatja hogy a hívás a yettel hu-ra jött. Az a gond hogy mindkettő sim yettel. Van valami beállítás hogy legalább a számok jelenjenek meg?
-
gilfoyle
őstag
Jött egy kis frissítés.
-
Na jó, de ilyen alapon ne vegyél semmit, mert...
Nyilván velem is próbálkoztak, de nem tették zsebre amit kaptak.
Legközelebb amikor mentem remegő kézzel írta a jegyzőkönyvet a srác a pultban. Pedig egyszer sem emeltem fel a hangom...
Ha kérdéses a szitu, FogyVédet azonnal felhívni és kihangosítva átbeszélni mi a szitu. Minden esetben jegyzőkönyvet kell kérni amit lepecsételnek és aláírnak.
Jegyzőkönyv Fogyasztói kifogásról a 19/2014. (IV. 29.) rendelet alapján.
"A "jegyzőkönyv fogyasztói kifogás" a fogyasztó és a vállalkozás közötti vitás kérdések dokumentálására szolgáló hivatalos írásos anyag. Ezt a jegyzőkönyvet kötelező felvenni, ha minőségi problémát vagy szavatossági/jótállási igényt jelentenek be. Részletesen tartalmazza a felek adatait, a kifogás tárgyát, a fogyasztó által érvényesített igényt (pl. csere, javítás, vételár-visszatérítés), és a vállalkozás válaszát, beleértve az esetleges elutasítás okát is."
Ha valami eltér a valóságtól vagy pontatlan, tilos aláírni!
Pl állapot: karcos. NEM! Csatoljanak fotókat ha kell, de ez nem állapot leírás, mint ahogy a használt sem.Egyébként a PH!-n ha jól tévedek van jogi tanácsadás csoport.
Részemről ennyi volt az off.
-
spect80
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
Samsung-Telemax vonalon nekem is már volt békéltetős ügyem korábban. Legutóbb rokon Samsung a40-ét küldtük be, mert nem töltött. Visszadobták h garanciálisan nem javítják mert kopásnyomok látszanak rajta. Teszem hozzá végig fólia es tok volt a telefonon, jobb állapotban volt mint amiket a használtpiacon kiváló állapotúként hirdetnek. Szóval nekem is vannak fenntartásaim velük kapcsolatban.
-
gilfoyle
őstag
Vettem egy Nillkin Super Frosted mágneses tokot, gondolván az autóba jó lesz a magsafe tartóhoz, dehát nem megy vele a Samsung gyári töltőpadom...
Szerintem a kameravédő pereme túlzottan eltartja a töltő felületétől.
Olyan magsafe tokot tudtok ajánlani, amivel megy a töltőpad? Nem szeretnék magsafe töltőt venni.
Amúgy jó tok, tetszik, nagyon passzentos, jó a fogása és hát nyitni is sokkal könnyebb a telót. -
Miért ne javítanák ha baja van?
Cimborám párjának Z Flip van, azt is simán megcsinálták amikor elkezdett a képernyő fólia elválni.Amúgy az utolsó telefonom amit garozni kellett az a Note20 Ultra volt. Azt is megcsinálták gond nélkül. Céges vásárlás, második év közepén besétáltam vele a szervizbe. Fődarab és hátlap csere. Az egy rendkívül rossz széria volt. Nálunk 5 készülékből 3 hibás volt.
-
nbukta77
addikt
Tovabbi jo forumozast mindenkinek.
-
Kasya
nagyúr
ShopAPP- ban OTPNOVEMBER koddal, most ~40% kedvezmény osszehozhato. Utoljara talan megjeleneskor volt ilyen jo ajanlat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest