Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem egy órát, hanem A G-Shockot.
Nyilván szubjektív, de szerintem jól néz ki és ami a legfontosabb, hogy védi a telefont.
Ahogy már írtam, nekem használati tárgy. Nem véletlen a G-Shock sem.
Részemről ez a vastag, csúnya stb. téma lezárva.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Csúszós, szar kinyitni, törékeny. Jó a fogása, könnyű kinyitni, ütésálló. Kinek mi.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Jó is lenne a MagSafe..

Az nekem is nagy hiány... -
-
Végre, megérkezett a Spigen Tough Armor Pro.
Fantasztikus, mennyivel használhatóbb lett a telefon. Van fogása, könnyű kinyitni. Vannak rajta ragasztó csíkok, de anélkül is szépen tart.
Végre nem egy csúszós törékeny valaminek érződik a telefon.

-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ezért írtam hogy "némi"

-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
mgTerminator
veterán
Én is pont ezt mondtam nekik hogy megvettem a világ legdrágább telefonját és akkor várjak 5 napot a javításra (amit meg lehet pár óra alatt csinálni) plusz nekem is megvonták a garit mert volt sérülés a kijelzőn ami a repedés után keletkezett.
Az ember elvárná ha már ennyi pénzt kiadott erre a szarra akkor élvezzen már egy kis prioritást mert aki ilyen telefont vesz biztos hogy munkára is használja és nem akarok 1 hét szabadságra menni mert nem tudok dolgozni. És nem, nem akarok tartalék telefonnal sem pöcsölni.
Ebben egyetértek veled hogy a felhasználói élményem nekem is szar, és a Xiaomit pe is váltottam mint a szél, de a Samsungot mire?
-
Lajmund
őstag
A zsanér rendes vissza rugozik amikor összecsukod? És milyen mechanika van benne? Gondolkozok fold 5-re ilyen tokon totál feleslegesen mert egy spigen van rajta ami szintén védi a zsanért és a telo 2 éves.. De lehet még 1-2 évig megtartom amíg fejlődik még a fold vonal mert ez is teljesen jó mindenre még nekem.
-
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tudom mivel foglalkozol de nekem már volt OFF perem, telejesen nekem kedvező független igazságügyi szakértői véleménnyel és mégis elbuktam, sok pénzembe került

-
ForRedGlory
félisten
"(azt meg nem tudom bármi szakértő leírná-e, hogy kizárható bármiféle összefüggés a meghibásodás és a külső behatás között)"
Le fogja írni... de ugye a Te felelősséged, mert nem fogsz szakvéleményt kérni, csak ha igazad van, ellenkező esetben hülye vagy.
A független igazságügyi szakértőnek pont az a lényege, hogy leírja, amit lát és nem részrehajló... azt pedig nem fogja egy szerviz sem űberelni. Persze kinek mi... akinek megéri, hogy egy többszázezres telefont pénzért javítanak meg és inkább a szerviznek adja a szakértő helyett, amit aztán le is verhet a szervizen, az meg is érdemli.
Lezártam.#276blueye: Ezzel is foglalkozom, tökéletesen tisztában vagyok vele...
-
-Maci-
addikt
Nagy trollkodás lenne, ha beírnám ide, hogy a Honorhoz a dobozában jön vele a zsanérvédős tok..?!

És még jó is...

-
Ja biztos vagyok benne. + amit küldött szerződés a Foxway is abban is benne van hogy a Samsungnak ezzel elkönyvelnek 63,5kg CO2 kibocsátást szóval biztos vagyok benne hogy a Samsung azért tolja meg ilyenkor pénzzel a készülékbeszámitást hogy küldjenek vissza elég mobilt és így tudja hozni a kvótát az újrahasznosítás tekintetében.
-
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Nagyon egyszerű..." - nem
Tudod hogy ez mennyi idő lenne? Mennyi pénzt kell befektetned hogy igazad legyen (ha sikerül...)? Pont ezeket akartuk elkerülni... -
WiZARD
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem az a kérdés, hogy jogilag mit lehet mit nem. (eleve cégre vettem, arra nem is kellene 3 év garit adniuk...) Hanem hogy milyen felhasználói élmény lesz belőle, ajánlom-e másnak a márkát, vásárlok-e még náluk, stb. Igen, én hülye vásárlok ezek után is, mert ugyan keserű az élmény, de nincs jobb.
(azt meg nem tudom bármi szakértő leírná-e, hogy kizárható bármiféle összefüggés a meghibásodás és a külső behatás között)
-
ForRedGlory
félisten
Nagyon egyszerű... (már ha karc miatt dobják vissza, de úgy általában mindig igaz, kivéve ha fejsze áll ki belőle)
step 1. Kérsz tőlük szakvéleményt.
step 2. Jelzed nekik, hogy akkor kérsz egy szakvéleményt független igazságügyi szakértőtől is (200eFt...) és összeveted a kettőt, aztán le fogod rajtuk verni a javítással együtt a díját.
step 3. Meg fogják csinálni díjmentesen.Simán csak köcsögök, nem szabad hagyni, hogy lerázzanak. Amit elintéznek 1 szaros jegyzőkönyvvel, arról a szakértő egy 10+ oldalas vizsgálatot állít ki.
Megjegyzem a TMX ad is szakvéleményt, ha kér az ember, de a Samsung szerviz (Oktogon) fingja sincs róla, hogy mi az... pedig jogszabályi előírás.
Ha szeretném hülyére tudnám fingatni őket, de velem még nem basztak ki annyira, hogy elő kelljen venni a jogszabályokat.
-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Itt ezt a helyi szerviz átvette, a "sérülésekről" fotókat beküldte a központba jóváhagyásra. Nem hagyták jóvá, visszakaptam javítás nélkül.
Méltányosságot kértem, erre futárral elvitték tőlem. Kaptam utána egy jegyzőkönyvet pdf-ben:A készülék garanciális kezelése nem lehetséges az eszköz mechanikai sérülése miatt. A mechanikai sérülés a készüléket kizárja a garanciális javítás köréből, mert nem rendeltetésszerű használatból ered.
Mellé ezt írták:
A fentiek ellenére és az eddig tapasztalt kellemetlenségek miatt, valamint kérését figyelembe
véve méltányossági javítást szeretnénk felajánlani Önnek készülékére, amely egyszeri
alkalomra szóló díjmentes javítás.A helyi szervizes azt mondta, hogy többnyire méltányosság keretében javítják.
Ami egyrészt jó, mert javítják. De mégis gáz. Küldözgetni oda-vissza, levelezni, könyörögni, hogy utána előadják ők mennyire rendesek és örüljek hogy javítják. Közben 40 napig legyek telefon nélkül. Mindezt úgy, hogy a csúcs telefonjukat vettem, amihez talán elvárható lenne méltó ügyfélkezelés.
Egy rohadt telefon, mindennapi használati tárgy, nem egy vitrinbe szánt műalkotás. Szerintem még akár leesés is benne van a normális mindennapos használatban. Ha akarom se tudom a zsanért megvédeni, mert ők nem kínálnak hozzá megfelelő tokot. Mindig minden telefonomra vigyáztam, tok, fólia. Apró kozmetikai sérülések/karcok voltak rajta, nem szarrá zúzva a betonkeverőből vettem ki. A hiba pedig a sérülésektől függetlenül jelent meg, amennyire azonosítani tudtam valami belső átvezető kábel adta fel. Szóval alapvetően kapják be. -
Kasya
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem ismered te a TMX-et, ugy latom
.
Ha megcsinaljak is lutri, hogy nem-e rosszabb lesz csak. -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Inkább nem akarták érteni 😪
-
WiZARD
veterán
Megjött az Alis aramid tok.
Szép, vékony, de vékonyabbat vártam. Mindössze 0.6 mm-rel lenne vékonyabb ezzel a telefon, mint a Nillkin tokkal.
A korábban használt aramid tok hátlapja 0.7mm vastag volt, ez meg 1.4mm. Gondolom a magsafe baromság miatt
Az előlapon a keret picit vékonyabb lenne, nincs ennyire megemelve a széle. -
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem ezt dobták vissza.

-
soko70
aktív tag
válasz
Zolesz007
üzenetére
Nekem is ilyen van, de nagyon csúszik a hátlapja, az oldalán lévő takaró résznek van egy kis recézetsége, de így is néha küzdök, nehogy kiejtsem a kezemből. Most jött pár tok, még vajúdok ezeken, nem érzem így tutinak. Gondolkodom Bog által bemutatót tokon is. Meglátjuk, de ha lenne valamilyen szövetes, aminek jó a fogása. Még nézelődök.
-
Zolesz007
őstag
Spiegen Tough Armor Pro Mag. És mellette, a Fold 5 Slim Armor Pro
Még a tok nélküli Fold 5 nél is vékonyabb.
-
Zolesz007
őstag
Megjött a rendelésem. Ma fürdés után felrakom:
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Fentebb írtam, a gagyi Fixed tok roppantotta meg az üveget. Amúgy nem leesett, csak letettem az asztalra.
-
aztekkakas
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
Megnézem a Fold/Flip topikot... meg e biztosításokat.
Kár, hogy itthon nem elérhető a Samsung Care+. -
Szena67
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Akkor azt nem garanciának hívják, hanem átverésnek. Munkaasztalon addig tologatják jobbra balra, amíg csak lesz rajta hajszálkarc vagy legalább egy szösz, amibe kapaszkodnak.
-
blueye
veterán
válasz
aztekkakas
üzenetére
Olvass bele az összes Fold/Flip topic-ba, rosszak a tapasztalatok de javuló a tendencia

-
mgTerminator
veterán
válasz
aztekkakas
üzenetére
Nagyon segítőkészek ha van biztosításod. Ha nincs, addig vizsgálják a készüléket amíg nem találnak valamit.
-
aztekkakas
csendes tag
Sziasztok! Elért a végzet... Véletlenül megláttam a Fold 7-et egy műszaki áruházban, és sajnos kipróbáltam... Szerelem első látásra.
Akinek van ilyen jellegű tapasztalata a Samsunggal, attól szeretném megkérdezni: a Samsung garanciális ügyintézésében mennyire lehet megbízni? Segítőkészek?
Illetve itt a hardveraprón már elég sok Fold van eladó, köztük külföldi számlás készülékek is. Ilyen esetben is él a Samsung gyári garancia, és itthon érvényesíthető? -
válasz
mgTerminator
üzenetére
Pontosan. És külső gyűrűt is teljesen felesleges rá tenni, mert pl az autós mágnes a kamera hegy miatt nem fogja meg.

-
domos
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ööö nekem tapad a magsafe töltőhöz és tölt is. De megnézem holnap tutira.
-
mgTerminator
veterán
Nektek is összeér a belső kijelző amikor be van csukva? Sokszor kinyitom és a belső kijelzőn egy folt van, sőt olyan hangja is van mint a tépőzárnak.
Sokszor pontszerű benyomódásokat is látok mintha porszem oda lett volna zárva. Biztos nagyon hosszú életű lesz így.
Arról ne is beszéljünk hogy nem nyílik ki teljesen síkba.
-
mgTerminator
veterán
-
Lajmund
őstag
Amikor fold 5-re váltottam anno 77-be mindig ilyen zsanér védős karbon tokról álmodoztam hogy ne legyen buflák de az érzékeny részt is védje. Ha lenne fold hetem biztos hogy ilyet raknék rá ezzel az üveggel amit adnak a csomagban hozzá.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Armor Air Grand Combo, igen. Hosszan győzködött a Bella nevű hölgy, hogy én ezt akarom videóban bemutatni, én mondtam, hogy nem akarom, ő mondta, hogy akkor küld más tokokat is, aztán kiegyeztünk abban, hogy nem csak ez, hanem i16 Pro és S25U tokokat is küld, megnézem, aztán eldöntöm. Tavaly a Pitakával birkóztam hosszan ugyanezen, az a videó tök népszerű lett, szóval annak ellenére, hogy tokokról videót csinálni szerintem alapból fura, mégis néha talán elfér.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Benks tokot mutatok videóban holnap. Meglátjuk milyen. Ha olyan, akkor lesz rá kuponkód. Ha nem olyan, akkor is, csak akkor ne vegyetek
-
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Közben van újra az a tok több színben is, amit most használok, ajánlom, temun: EK147215 Luxus Tartós Könnyű Báránybőr Műbőr Telefon Tok Samsung Fold
-
WiZARD
veterán
Mindig vágyok arra, hogy tok nélkül használjam, de nem merem, leginkább a garis ügyintézés elutasításától tartva.
Na meg az óvodás gyerekeim is néha megkaparintják...
A Nillkin tokkal alapvetően elégedett vagyok. Nem túl vastag, jó a fogása, nyújt némi védelmet.
Aliexpresses aramid a napokban érkezik -
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ilyen? Mert akkor jó lesz, adnál egy temus linket hogy hol nem fogytak ki belőle?
-
Szena67
aktív tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Nem, mert az indok is hipergagyi volt, higiéniára hivatkoztak, nem arra, hogy nem az övék vagy a beszállító nem engedi. Ezt ott helyben joskapista antitalentum döntötte el. Semmi baja nem volt sehol egy karc és ez még jóval a pandémia előtt volt, akkor még senki nem ismerte sem a kórokozót, sem a maszkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue 2db eladó!
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Lezártam.