Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Nekem duál sim-mel simán végig bírja a napot. Előtte Flip 5 volt, azzal nagyon lábujjhegyen kellett járnom, hogy ne kerüljék el nap közben, a Flip 7-en nyugodtan merek játszani is, tudom, hogy az én használaton mellett simán végig bírja a napot.
Ja, a Teams az bírja zabálni az akksit, főleg kinyitva
-
consono
nagyúr
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Nem is kell
Nekem ez a bő 5 óra, úgy, hogy még maradt 26% teljesen más kávéház, mint előtte a Flip 5 volt. Ott nagyon óvatosan 4 órám, ha megvolt, már örültem. Most meg volt 5+ órám úgy, hogy órákon át játszottam a belső kijelzőn, mert várakoztam. Nekem ez minőségi javulás.
Ezért is mondtam, hogy almát körtével, mert kell a kontextus, anélkül ezek SOT számok semmit nem jelentenek. -
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem 3 ciklus került bele múlt szerdán óta, screenshotot felesleges csinálnom

-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hűti a kocsi, sokkal kevésbé lett meleg, mire hazaértem, mint a Flip 5 szokott dróton.
-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Revideálom a korábbi kijelentésemet, úgy látszik tegnap az udvarban tesztelni nem volt mérvadó. Ma hazafelé 52 perc alatt 8-9%-kal ment fel az akksi, úgy, hogy közben ment a wireless Android Auto-val a navigáció, meg jött pár értesítés.
-
consono
nagyúr
Majd írhatnál róla pár hét múlva, hogy mennyire vált be!
Én a gyári "karbon" hátlapot vettem meg végül, a speedshoban a tanév nyitó 15% kedvezménnyel már nem fájt annyira. Elölre meg fektettem a fóliát. Eddig tökéletesen bevált. Mondjuk nekem a Flipen sem volt hinge protection, 2 évig úgy használtam. -
consono
nagyúr
Hülye kérdés: van itt valakinek NEM kék Fold7-e? Bárhol meg tudom fogdosni, csak kék van
Tehetne fel képet, ha igen... -
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem azt a Flip akkor csinálja, ha a zsebemben piszkerálom és nem rendesen nyúlok hozzá....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Holnap elvileg a kezemben is lesz!