Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Huhhh, azon tényleg csak a biztosítás segít.
-
blueye
veterán
válasz
üzenetére
Kénytelen voltam mert a Samsungtól vettem

-
tjokai
senior tag
válasz
üzenetére
Mindenképp olyan tokot használj ami a zsanért is védi, mert ha csak egy karc kerül a zsanérra, a Samsung dobja a garanciát.
-
blueye
veterán
válasz
üzenetére
Telekom nálam kiesett:
"Biztosítás csak a Telekomtól vásárolt,"
Yettel csak ott meglevő szerződés mellé köthető, így maradt a Simple. -
addikt
Udv!
Matol nalam is van egy.
Iphone 16 Pro-rol valtottam, elotte S21-et hasznaltam 4 evig.
Pitaka tok es Spiegen kulso folia megrendelve, simple biztositas megkotve. Egyeb hasznos tipp? 😬 egyebkent yettel, t-mobile, simplen kivul kotheto meg valahol utolagos biztositas?
-
bizi990
senior tag
Oktogonban alaplapcserét ajánlottak átvizsgálás után. ~180bruttó. Két hónappal ezelőtti árához hozzáadva még mindig olcsóbb, mint ha most vennék egy új "szürkét". És a javítás olcsóbb, mint egy razr legújabb.
Azt hiszem beleugrok a javításban. Tőlük is kérdeztem (azt mondták ilyen nem fordult még elő) illetve fogom is még, hogy ilyenkor tuti hibátlan lesz utána, előfordulhat, hogy mégsem oldja meg és utána pl cserélni kellene a kijelzőt..? -
bizi990
senior tag
Cégre veszem és mivel áfa visszajön, így egyszerűbb. Vettem már sok telefont így, beleszámítottam, hogy egyszer megjárom, még így is pluszban vagyok. Persze nem esik jól
Az a furi, hogy fél, másfél éve xiaomi 15-öt vettem és már akkor is jó ideje meg voltak. Egyébként a kiba mrmobil volt. Pénteken még ment az oldaluk, ma már goggle se dobja fel.
Két hónapja még bruttó 277-ért vettem, igen csak elszállt azóta az ára. Holnap feladom oktogon szervizbe, adnak egy árajánlatot és meglátom mi legyen vele.
Biztosítás: úgy tudom/tudtam csak újra lehet. Nem etikus, nem variálnék ezzel. Meg akkor addig is egy másikat kellene venni (feleségem előző törött samu s2x-emet használja és nem boldog
), talán razr 60 férne bele. Nem tudom lebeszélni flip-ekről, előző samu is egyik pillanatról másikra meghalt 2-3 év után. -
válasz
bizi990
üzenetére
Nem tudom mennyire járható út, de ha bekapcsol és müködik akkor nem lehet rá csinálni egy biztositást pár hónapig jegelni a témát. Utána meg beküldeni biztositásban javítani? Tudom hogy etikailag nem épp a legszebb megoldás de megoldás.
Amúgy ahogy Lajmund is írta a Samsungnál a kuponok miatt általában ha figyel az ember members alkalmazásban sokszor szürkeimportos áron lehet venni fold 7-et 3 év garival és ez miatt a HA-n 3 év garis foldok is jó áron van gyakorlatilag bontatlanul. -
DefJamHUN
aktív tag
Ma megkaptam a samutól, hogy elutasítják a watch 8 kérelmet, mert igénybe lett véve már. Ami azért vicces mert én bontottam ki a telefont.. telekom vásárlás. A regalaxyt bezzeg megkaptam..
-
Lajmund
őstag
válasz
bizi990
üzenetére
Én hardverapron vettem 3 év samsung garival 450 volt az 512 80 ezer forintnyi kieggel pl karbon tactical tokkal, spigen slim tok és védö üveg és kamera védö és még 3 tok ezeken felül plusz üvegek. Miért veszel szürkén ha apron 3 év samsung garisakat lehet venni olcsobban mint a szürke no name boltbol? Ez alap hogy ezek eltünnek. Ezért olcsók. Sör alátétnek még jó lehet.
Vagy esetleg majd idövel olcson venni egy töröttet és annak a belét áttenni ebbe. -
bizi990
senior tag
Sziasztok,
röviden a történet: 2 hónapja vettünk egyet, szürkeimportost. Amikor megkaptuk, kb két óra használat után elment a kijelző, csak feketeség. Közben meleg volt, miutána lemerült az aksi töltőre tettük, feltöltődött, de folyamatosan újraindult 5-10-20 percenként. Visszaküldtük, kb egy hónap múlva kaptuk meg, állítólag járt samsung szervízben, de a probléma ugyanaz maradt. Azóta várjuk a futárt, hogy visszavigye, ami karácsony miatt, ez van alapon bevállaltuk, viszont mostanra eltűnt a cég honlapja, nyilván besz...tuk.
Mire utalhat ez a hiba, javítható lehet?
Gondolom garanciát nem tudok intézni. Van olyan cég aki normálisan meg tudja javítani? Közben elég rendeset emelkedett az ára... -
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Létezik olyan ikon pakk,ami a külsős appokat is át rajzolja?

Nem szeretnék ezért másik launchert használni ha nem muszáj. -
tjokai
senior tag
OTP bank.
Már felhívtam a Google Simple ügyfélszolgálatot, látják a kártyát, működnie is kellene érintkezésmentes fizetésre is de ne működik. Annyit mondott a hölgy h fejezzem be a kétlépcsős azonosítást mert csak az első felét fejeztem be és működnie kell....ez nem igaz mert végigcsináltam az azonosítást de semmi
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Fold 7-re miért nem sikerül beállítanom a bankkártyámat érintkezés nélküli fizetésre a Wallet alkalmazásban?! Azt az üzenetet írja a telefon h a kártyám nem alkalmas erre az opcióra, pedig ugyanez a kártyám volt használva S25 Ultrán, 17 Pro Maxon éa Vivo X300 Pron is, ezeken gond nélkül működött. -
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Majd ha valamelyik nap lesz időm és kedvem hozzá rákérdezek a members-ben hogy mi a helyzet. Ha nem is évente kétszer de egyszer élnék a fólia cserével. Azt fogom kérdezni hogy helybe meg lehet e várni ha időpontra megyek. Vagy ha netán arra vetemedek ingyen hozza viszi e a futáruk vállalható időn belül biztonságos szállítással.
-
WiZARD
veterán
válasz
Lajmund
üzenetére
Fold4-nél kérdeztem a fólia cserét, ezt válaszolták:
"A fóliacsere 2-3 napot vesz igénybe a megfelelő száradás érdekében."
Én akkor inkább tettem rá 5 perc alatt itthon egy párezer forintos fóliát, és pont olyan volt azzal is mint a gyárival.Hogy azóta változott-e a folyamat, azt nem tudom.
-
Lajmund
őstag
Köszi Srácok!
Ez a napokra ott hagyni nekem sem jön be. Bízok benne hogy lehet időpontot egyeztetni és ott megvàrni. Mert tényleg agyfasz lenne ha egy fólia csere miatt ott kéne hagyni napokra. Mert így tényleg a hajunkra kenhetjük az évi 2 alkalmat.
Fold 5 telom megvan még igazából kibírnám de ha elmegy akkor másik teloba költözéssel nem sok kedvem lenne szórakozni.
Plusz a patika telefont rábízni egy terhelt rendszerre és az aktuális kolléga érzelmi állapotára... Hmm pedig jó lenne mert egy év múlva már biztos zavarni fognak a karcok. Már van egy pár amik persze csak kikapcsolt kijelzőnél látszanak. Ja és nagyon remélem hogy semmit nem törölnek emiatt.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Lajmund
üzenetére
https://www.samsung.com/hu/support/galaxy-premier-service/
3 évig évente 2 alkalommal:
"Továbbá a Galaxy Z Fold 7 és Flip 7 tulajdonosok három éven keresztül évente kétszer ingyenesen cseréltethetik a kijelzővédő fóliát a kijelölt szervizközpontban." -
Lajmund
őstag
Belső fólia cserével mi a helyzet itt is egy évig cserélik ingyen?
-
Lajmund
őstag
Hetek óta figyelem de akkor nagyon észrevétlenül mozog.
csinálok sablont itt munkába azt megnèzem màr kíváncsi vagyok.
-
Lajmund
őstag
AOD kérdés.
Miért van az hogy a heten az óra fixen van égetve ugyanazon pixeleket de az ötnél mászkàlt össze vissza ezt elkerülve. Nálatok mi a helyzet vagy ez az új rendszer átka? Van rá megoldás?
-
mgTerminator
veterán
Itt van a Kínai Jerry TriFold videója ha valakit érdekelne esetleg:
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Tudja valaki hogy.jol,van az,a beállítás, ahol,be tudom,állítani,hogy a tik tokon ne alul,legyen a chat
?mert nem látni,semmit amit irnak.lattam valahol, hogy oldalt jelenik meg az,írás -
spect80
őstag
válasz
Levente07
üzenetére
A members appban lévő "confirmed" státusz csak annyit jelent, hogy az igényedet "vették". Mailben értesítenek a szállításról/elutasításról. Kb. 2 hét alatt jönnie kellett volna válasznak, úgyhogy én minél előbb rájuk csörögnék/írnék, de csak ha Telekomos vásárlás volt. Ha máshol vetted, akkor novemberi számlával el fognak utasítani, mert mindenhol máshol decembertől indult az akció.
-
Levente07
tag
Én november végén vettem, de semmi jele annak hogy fogok kapni bármit is. Ráadásul feleségemnek is vettünk telefont amihez fit3 az ajándék, de eddig semmi hír egyikről sem. A membersben ott van hogy elvileg elfogadták az igénylést. Vajon mennyi idő ez? Vagy lesz-e valami?
-
mgTerminator
veterán
-
spect80
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Sajnos manapság teljesen általános hogy senki nem olvassa el a safety guide-ot, vélhetően a "ne tedd a macskát a mikróba" és a fold 7 leírásában is szereplő "ne szopogasd az akkumulátort" szintű hasznos jó tanácsok miatt, amit valahol meg tudok érteni.
Pedig néha nem árt, mert hasznos dolgokat is meg lehet tudni. Például:
"The device can be used in locations with an ambient temperature of 0 °C to 35 °C. You can store the device at an ambient temperature of -10 °C to 50 °C.
Using or storing the device outside of the recommended temperature ranges may damage the device or
reduce the battery’s lifespan" -
mgTerminator
veterán
válasz
eldiablo
üzenetére
Igazából autós videókat néztem és a shortok között ott volt a cím hogy Fold 7, na mondom nézzük 😃
Amúgy jó telefon, nagyon szeretem, de az zavar hogy basztak beletenni a qi2-höz tartozó mágnesgyűrűt és hogy nem nyílik ki teljesen, és ez az idő múlásával rosszabb. Eddig még csak csak kinyílt de már tényleg minden alkalommal rá kell segíteni.
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Még annyit hozzáfűznék, hogy az alma is nagyba volt, mert emlékszem 2014-5 környékén a 6s megjelenésekor vettem egy plust ami -2° környékén kikapcsolt.
-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ez csak egy random jutúber ötlete, hogy miért nem ő a hibás

-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem az az érzésem, hogy te vágyod, hogy kiderüljön, baja van a Fold7-nek.

Én szkeptikus vagyok az összes ilyennel kapcsolatban. Tartalomgyártóknak a botrány az kattintást jelent.
Illetve én azt szoktam mondani, hogy az elégedetlenek mindig hangosabbak mint az elégedettek.
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy az össz eladott mennyiségből mennyi a valós gyártási hibás készülék.
10m / 1000db?Közben utána néztem. Kb 3 milliót adtak el.
-
mgTerminator
veterán
Nah, úgy látszik nem szereti a hideget.
-
spect80
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
itthon elég hozzá ha karcos a keret vagy a hátlap már toja is le magáról a TMX
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Rá néztem a neten. Valójában 100 F7ből 90et érint.. engem annyira nem zavar, sőt több fórumon írták, hogy a Samsung is írja, hogy teljesen normális a 178°
-
mgTerminator
veterán
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Hát 1 biztos, amikor elszakad a kijelző, ne zárja össze senki, ne használja tovább senki.
Egyből vinni a szervizbe és nem odaadni senki kezébe, ne zárja be senki, vizsgálják meg úgy ahogy van és amikor azt mondják hogy gariban javítják utána oda lehet adni.
Én bezártam kinyitottam párszor a 6-ost miután így elszakadt a kijelző és addig nézte az egész Samsung team amíg csak találtak rajta valamit amiért nem akarták javítani gariban. Hozzáteszem hogy a sok nyitás zárástól a kijelző elkezdett felválni és furábban is záródott.
Kíváncsi vagyok hogy a 7-es is erre a sorsra fog jutni?
-
WiZARD
veterán
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Átlag user szempontból nincs semmi különös félni való.
Ne csukj be a kettő közé semmit és nem lesz baja a belső kijelzőnek. -
MadMancs
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Van akinek teljesen kinyílik? Eddig akárhol olvastam utána mindenki azt írt van 1-2° difi
-
Lajmund
őstag
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Nekem már uton van
Ha érdekel esetleg árulok egy patika állapotu kikimélt fold ötöt.
Ajándék spigen tok.
Már be van járatva
És sokkal olcsobb. Ha elsö fold akkor lehet nem kell egy ilyen drágával kezdeni. Fold 5 is elég mindenre amugy. -
DefJamHUN
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Igen? Az enyém se nyílik ki teljesen, de néha szoktam neki segíteni a zsanér nyomásával. Fussak egy kört vele a Samsungnál?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Fiktivlife
üzenetére
Ne legyen semmi a kijelzőn amikor bezárod. Ha nem nyílik ki teljesen azt jelenti hogy feszül a kijelző, idővel el fog szakadni, onnantól kezdve hogy megcsinálják e gariban vagy sem, isten kezében vagy.
A Samsung gyártó, nem pedig szerviz. Ezt tarsd szem előtt.
Ha nem vagy gazdag akkor legyen biztosítás, ennyi. -
Fiktivlife
tag
Egyetlen dolog tart vissza a vásárlástól... Elég vegyes tapasztalatokat hallottam illetve olvastam itt a belső kijelző óvatos használatáról. Mi a valós, hímestojásként kell rá vigyázni vagy átlag júzer problémamentesen el lesz vele?
-
Oldman2
nagyúr
Végre kijött a frissítés...
-
blueye
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Meglepődtem hogy milyen hamar, Dél-Koreában is Karácsonyoznak

-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem ultra kellett, úgyis csak edzéshez/itthonra/ház körüli munkákhoz veszem fel, picit strapabíróbb jellegűt akartam.
Minden más esetben mechanikus óra. -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem teljesen más az érzés, vásárlás előtt kipróbáltam. Az Ultra fekete fém szíjjal (nekem) sokkal vállalhatóbb akár inggel, zakóval illetve mivel nagyra nőttem nem is bumszli a csuklómom

-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
A fold7 IP48-as védelme és egy galaxy watch ultra 10 ATM vízállósága az elég távol van egymástól.
1.5 méter 30 perc vs 100 méter időkorlát nélkülDe egy galaxy watch 7 is 5 atm elvileg
-
mgTerminator
veterán
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Én kocsi mosásnál szoktam kicsapatni a zsanért. Eddig bírja.
-
spect80
őstag
válasz
andrisms
üzenetére
Az én biztosításomban ez szerepel kizáró okként:
"A készülék épségének szándékos veszélyeztetése,
felügyelet nélkül hagyása, vagy egyéb gondatlan
kezelése"
Kérdés a szappanos víz melyik kategóriába esikSamsung fold 7 safety guide vonatkozó passzus:
"Kezelje és használja a készüléket körültekintően
Tartsa szárazon a készüléket
• A nedvesség és folyadékok károsíthatják a készülék alkatrészeit vagy elektromos áramköreit.
• Ne kapcsolja be a készüléket, amikor az vizes. Amennyiben a készülék már be van kapcsolva, kapcsolja
ki és azonnal távolítsa el az akkumulátort (amennyiben a készülék nem kapcsolódik ki vagy nem
tudja eltávolítani az akkumulátort hagyja úgy). Ezután szárítsa meg a készüléket egy száraz ruhával
és vigye el egy Samsung szervizbe.
• A készülék belső folyadékjelzővel rendelkezik. A készülék beázásakor a gyártói jótállás érvényét
vesztheti."Nekem ebből az jön le hogy egy mosás a gondatlan kezelés vagy szándékos veszélyeztetés.
De ki tudja, lehet minden biztosító másképp kezeli -
andrisms
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a furi, hogy fél, másfél éve xiaomi 15-öt vettem és már akkor is jó ideje meg voltak. Egyébként a kiba mrmobil volt. Pénteken még ment az oldaluk, ma már goggle se dobja fel.
Vagy esetleg majd idövel olcson venni egy töröttet és annak a belét áttenni ebbe.