Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
-
Szena67
aktív tag
Attól fényévekre vannak. De kinek ez, kinek az. Azóta nem veszek tőlük semmit. Pénzt ott kell költeni, ahol kiszolgálnak és szívesen látnak, nem azoknál, akik számára teher ez az egész, mert csak tönkreteszik a vásárlás örömét.
Ráadásul külföldről rendelve ugyanazokat a cuccokat megkapod olcsóbban rossz szájíz nélkül. -
" Biztos a főnök akarta megvenni később nyomott áron"
Vagy nem az övék, csak kapták display-be, vagy szerződésük van a beszállítóval hogy X ideig kint kell legyen adott típus vagy kategória."A telefonra azt mondták van nekik a raktárban, de nincs kibontva, nem tudják megmutatni."
Bevett gyakorlat. -
Szena67
aktív tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Kétszer akartam náluk vásárolni nagyobb értéket 300-420k. Először hp envy laptopot, aztán telefont. Az elsőre azt mondták megkérdezik a főnököt el tudják- e adni a bemutató darabot, mert már csak az van. Biztos a főnök akarta megvenni később nyomott áron, mert nemet mondtak. A telefonra azt mondták van nekik a raktárban, de nincs kibontva, nem tudják megmutatni. A méret miatt volt fontos, hogy a kisebbet vagy a nagyobbat vegyem. Otthagytam őket, ezek nem kereskedők, hanem címeres b.f@szok.
-
Cimbivel vettük felesbe, mert nálam nem szoktak egyhamar cserések lenni. Vehettem még egy szettet.
Szena67, volt/van Alza Guard fóliás, tokos telefonunk itthon több is. Semmi bajuk. Van olyan ami vetekszik a drágábbakkal.
Magával az Alzával sincs semmi bajom, minden ügyintézés simán ment velük. Ezt megreklamáltam náluk fotókkal, azonnal vissza is utalták a vételárat.
Alza Powerbank, elemek és asztali lámpa is hibátlan.
Biztos van náluk vacak, de én még nem futottam rá. -
válasz
eldiablo
üzenetére
Uhh ez nem semmi, én is rendeltem egyet nekem jól illeszkedik és nem szedte le a Spigen fóliámat. Igaz már leszedtem a tokot és visszaküldöm helyette rendeltem tegnap pár másikat mert nagy lesz a teló és rossz a fogása is szerintem.
Más infó: most 1 órája nekem is visszajelzett a foxway hogy bevizsgálták a telót és megkapom a 369.000ft-ot a Fold 5-re, nem tudom ez hol éri meg nekik (bár valóban patyolat volt a teló újként eladva is eltudnám hinni) de nagyon örülök neki így nagyon jó döntés volt a fold 7 váltás minimálisan kellett ráfizetnem a váltásra kb. 40-50 ezer ft körül.
-
-
Alzás Fixed toktól mindenki óvakodjon. Naivan azt gondoltam jó lesz addig amíg megérkezik a Spigen. Nem jó.
A legnagyobb baj, hogy a Spigen applikátoros védőüveget simán eltörte.
-
Pontosan, szerintem a V2 a mai napig a legjobb foldable készülék vitán felül, jó aksi gyors töltés, szép megjelenés főleg a fekete, simán van olyan vékony mint a mostani Fold7 pedig nem egy mostani készülék, jó kamerák és nem türemkedik ki, szép és jó kijelző kívül belül (a külső is használható normálisan) mi kell ennél több, ja és már 250-ért hozzád vágják 😳
-
blueye
veterán
Továbbá a Galaxy Z Fold 7 és Flip 7 tulajdonosok három éven keresztül évente kétszer ingyenesen cseréltethetik a kijelzővédő fóliát a kijelölt szervizközpontokban.
* A szolgáltatás a Samsung Electronincs Magyar Zrt. által forgalomba hozott, jótállási időn belüli Fold 7 és Flip 7 készülékekhez igényelhető. A fólia csere akkor hajtható végre, ha a készülék állapota ezt lehetővé teszi. A fólia csere nem minősül javításnak. A soron kívüli kiszolgálás és a kijelzővédő fólia csere szolgáltatás feltételeiről és elérhetőségéről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon. -
Zolesz007
őstag
válasz
Beantech
üzenetére
Hali!
Én is Fold 5-ről váltok, én még nem használom 100%-ban amíg nem jön meg a tok amit rendeltem. Ez pedig a Spigen Tough Armor Pro Mag.
Képeken vékonyabbnak tűnt mint a Slim Armor. A Fold 5 amúgy Slim Armor-ban lakik, nagyon elégedett vagyok vele, párszor lepottyant pedig
-
Na nyaralásról visszatérve végigfutottam a Fold 7 teszten (stílusosan a Fold 7-en olvasva.
) 1 hét nyaralás alatt fényképezgetés, nyomkodás keresgélés útközben térképen, éttermek nézése..stb alapján azt tudom mondani hogy megérte szerintem a Fold 5 cserét. Főleg így hogy elég szépen le lehetett akciózni (és ugyan még nem kaptam meg a 370-et a Fold 5-ért de bizom benne hogy megkapom) jó váltás volt kényelmesebb a külső kijelző sokkal a képek is véleményem szerint elég jók lettek a zoom kamerán dobhattak volna (itt azért hiányzik az S ultrák 10x zoom-ja) de a fő kamera nem rossz szerintem és 99%-ban azt használom. Az akksi szerintem jobban bírja kicsit mint a Fold 5 de még fényképezgetéssel is kibirt egy napot igaz néha rátettem a Veger snapcam magsafe tartót ami töltötte is kicsit. A külső kijelzőnek jót tett a szélesités örülök hogy nem estek túlzásba pl. a 75mm fölé már ne menjenek szerintem ez még elfogadható. Viszont az alzaguard tok nagyon nem jött be küldöm is vissza kényelmetlen nekem és nagy lesz a teló tőle. Ki milyen tokokat rendelt? Ali-n van sok aramid tok ami nem rossz van akinek már érkezett onnan tok és elégedett vele? A spigen-t szeretem még meg a Benks szimpatikus csak olvastam róla rossz illeszkedéseket de valamilyet találnom kell. A thinborne nem kapható errefelé nagyon a pitaka meg csak a hátulján van és fogás miatt szeretem ha van elől is de olyan ami nem áll ki nagyon (ebben pl. utálom a spigent). Ja végül a kéket vettem látatlanban és nagyon nem bántam meg nagyon szépre sikeredett. -
soko70
aktív tag
Lehet volt téma, láttam a belső képernyőre is fóliát, érdemes ezzel a gondolattal foglalkozni?
-
-Maci-
addikt
válasz
Gábor001
üzenetére
1.)
Én is így voltam, csak fordítva: mire a Fold6 megjelent, már a kezemben volt a Honor. És nagyon örülök, hogy nem vártam tovább.
2.)
Samsung szoftverek?! Ugyan hagyjuk már.
Kb a főképernyő végtelen görgetése és a smart thing hiányzik. Bár utóbbit már kiváltottam egy Motorola tag. - gel.
Egészségügyi funkciók? Vérnyomás, EKG. Nyílt titok, hogy csak viccnek jók. Maga Watch6 (nekünk az volt) egy nettó kalap szar. Értesítések hébe-hóba jöttek. Ha mindent kikapcsoltunk, akkor sem bírt 1 napot sem. Enyém sem, Asszonyé sem. Pedig frissítgettük, volt FR, több WC stb...
Netto ráfizetés a Samu ökoszisztéma.
Xiaomi Watch2 pro (ami a legolcsóbb értékelhető 4G-s okosóra) ugyanilyen használattal 3 nap....3.) Frissítések.kb 3x sűrűbben jönnek, mint Samura. Sokkal naprakészebb a rendszer és sallang mentes. Minden AI funciót tud, amit a Samu! Nem is értem miért állítják be úgy, mintha az Ő találmányuk lenne?! Alap Android fícsörök. Nevetséges.
4.)kínai
Aha, hát lehet, higy eljaszálja egyszer trump, de a Honor ilyen szinten már levált a Huaweiről. Szóval bízom benne, hogy ilyen azért nem lesz.5.)
Szerintem az akksi és a kamera témát nem is feszegetem... Kritikán aluli. Még mindig... Értem én, hogy nem lehet egyszerre mindent, de bakker, elmegyek nyaralni, nekem ne merüljön le pár óra alatt, amikor még használnám. És ki szeretne ennyi pénzért jó indulatral is csak átlagos fényképeket visszanézni a szép, kihajtott nagy képetnyőn?! Ha már van..
6.)S-pen támogatás ugrott, Magyar fordítás ugrott...

7.)
Nem akartam széttrollkodni a topikot és nem szerettem volna elvenni senki kedvét a Fold7-től. Vegyétek meg, ha az tetszik.
Részemről láttam, hogy valami jobb árleszállítás lesz a Honor Magic V5-re mikor megérkezik. Meglátjuk ez mit jelent majd nekem. Ha váltok az 99% fancy-ből lesz, hisz a V2 is szuper. Csak ami plusz lenne az a vezeték nélküli töltés és az IP védelem. Majd kimatekozom, higy ennyiért váltsak e?!
De ugye egyikünk sem azért vesz ilyen drága telefont, mert megéri érte 3 hónapig hideg vizen élni.
-
Gábor001
tag
Honorban nem kifejezetten gondolkodtam, mert amire bemutatták, már a Fold is kb. megjelent, azonban még a (végül nem létező) Oneplus Open 2-ben gondolkodtam.
Ami erősen a Fold mellett szól, az a szoftver. A One UI szerintem még mindig a legjobban felszerelt és legkényelmesebb rendszer. A Watch néhány funkciója más telefonnal nem érhető el mókolás nélkül. Az új Google szolgáltatások (pl. circle to search) régebbi kínai készülékekre nem, vagy csak lassabban érkeznek meg.
Ott van még a probléma azzal, hogy a Huawei mintájára bármikor beszüntethetik egy-egy kínai márka forgalmazását, ez a Honornál kifejezetten igaz.
-
-Maci-
addikt
válasz
Gábor001
üzenetére
Honor Magic V2 simán visz 1 erős napot szétnyitva is. Parádés az akksi és nagyon gyorsan felcuppantja a gyári töltője.
Nézem itt a képeket MGterminator...
Botrány.
Hát nem tudom mi kellene, higy újra kifizessem a felárat egy Samsungért :-)
Azt hiszem én ezt a hajót elengedtem
-
Gábor001
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem eddig ilyen probléma nem jelentkezett.
-
soko70
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
végignéztem a fotókat, általában 3 és 7 mega közöttiek, nincs valami bekapcsolva, ami ennyire tömörít? -
mgTerminator
veterán
Fotózással ki mennyire van megelégedve? Nekem elég sokszor ilyen az eredmény:
Szerintem gyönyörű fotókat készít! Akinek nem lenne egyértelmű, épp a nyaralást próbálom megörökíteni....
-
Gábor001
tag
Elvittem egy daytripre a telefont, és a következőket tapasztaltam:
- Az akkumulátoron van mit javítani. Sokkal kevesebb ideig bírja, mint egy friss S22 Ultra, bár ez érthetően magyarázható a dupla akkora képernyővel.
- A foldable forma zseniális. 2+ órás vonatúton hatalmas különbséget ad felhasználásban egy normális telefonhoz képest.
- Kamera megfelelő teljesen, az S22U-hoz képest a 2x ("natív") zoom sokat jelent, nyilván a 10x zoom hiánya problémás, de azt egyelőre nem hiányoltam ezen út alatt. -
-Maci-
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Szerintem is FR lesz a vége.
De azért egy Wipe Cache -t megpróbálnék előtte. -
gyuri81
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Szerintem ebből full reset lesz. Valsz valami összeakadt benne.

-
Nescafé
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
köszi mindjárt megcsinálom
-
mgTerminator
veterán
-
Nescafé
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
akkor ram plus ki meg 12 gb?
Mondjuk ez flip 7 de gondolom ennek is igy jó.. -
Thom!
veterán
Ez a kamera sample botrány minőségűek...
A lencse eleve olyat torzít hogy ihaj...
Jpeg motor meg hagyjuk is. -
Nescafé
őstag
sziasztok
12 gb ramot érdemes bekapcsolni vagy elég a 8 is? -
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem
-
soko70
aktív tag
Van olyan tok, ami nem műanyag az egész, hanem valamilyen textil vagy olyan anyag ami nem csúszik a kézben? Az a baj izzadós a kezem, most vettem egy spigen armor akármit, hogy legyen, de durván csúszós.
-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Írja részletesen.
-
mgTerminator
veterán
Nektek az akku infónál írja részletesen a dolgokat vagy csak ennyit mint nekem?
Amikor megvettem írta a ciklust, % dátumokat. Most meg ennyi. Azt tegyük hozzá hogy később ILO-ra váltottam a hívásrögzítés miatt utána pedig észrevettem hogy eltűnt. Hiába állítottam vissza EUX-ra, továbbra sem mutatja. Ötlet valakinek?
-
WiZARD
veterán
Ez a tükröződés gátló bevonatos fólia a külső kijelzőre nagyon király, új szintre emeli a kijelzőt.
-
Lajmund
őstag
Nevetséges úgy hogy apron a bontatlan 600 3 év garival. De nekem az is sok. Amikor az enyémet vettem 500 körül mentek. Szóval marad az 5. Ezt màr nem fèltem úgy és teljesen jó mindenre. Annyi újdonság nincs ami megindokolja ezt a felárat. Ettől függetlenül persze tetszik a 7.
-
blueye
veterán
válasz
Beantech
üzenetére
"Én rendeltem egy alzaguard tokot nem rossz de elég nagy, valamilyen aramid tokot akarok majd csak nyaralás miatt gyorsan kellett valamilyen tok."
Én is ilyet rendeltem mert csak ezt találtam azonnalra. Pont ilyennek találtam és mivel nem ment a Qi töltés a kocsiban vele így most a fiókban pihen
-
A vekonyitast az usb-cre fogni eleg blama…
ha a kamera kiall akkor az usb miert ne allhatna ki?!
Alul par mm-en vastagabb lesz es lehet tovabb vekonyitani szimplan.
Anno a galaxy s1 is ilyen aranytalan puklis volt alul pl, de biztos van meg sok mas. -
Te megkaptad már a fold 4-re a visszatérítést? Megadták azt amit írtak végül? Nekem még csak ma ért oda mert későn jött meg az új meg rossz volt a foxway címke. Látom ha most akarnám beszámitani akkor csak 144et kapnék érte.
Én rendeltem egy alzaguard tokot nem rossz de elég nagy, valamilyen aramid tokot akarok majd csak nyaralás miatt gyorsan kellett valamilyen tok.
-
WiZARD
veterán
Megjött a Nillkin tok. Tetszik, nem túl vastag.
Feltettem Samsung tükröződés gátlós fóliát is, az is tetszik, kíváncsi leszek mennyire tartós.A zsanér védőtől picit félek, kemény műanyag cuppan mágnessel a zsanérra, ha belemegy por az nem lesz szép, de legalább könnyű takarítani. (Kivéve az előlapot, amit 1 oldalon ragasztani kell)
Meg úton van egy Alis aramid.
-
Neck
veterán
Én annál a lépésnél járok, hogy beírtam az IMEI számot, felismerte, hogy létezik a telefon, és a következő gombbal már regisztrálom ezt az IMEI számot a Samsungnál trade-in-re.
Szerintem nincs ezt követő lépés, ahol az érték a háromszorosára ugrana...Maximum előrendelésnél lehetett nagyobb kedvezmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na zárjuk is antikerekedőktől továbbra sem vásárolok.
Ráadásul külföldről rendelve ugyanazokat a cuccokat megkapod olcsóbban rossz szájíz nélkül.

végignéztem a fotókat, általában 3 és 7 mega közöttiek, nincs valami bekapcsolva, ami ennyire tömörít?
RAM Plus-ra gondolsz? Azt kikapcsolni érdemes.